Kendini sevilmeye layık görmeyen insan net sorunludur. Sorunuza gelince, kendimi sevilmeye değer buluyorum ama herkesin aynı görüşte olduğunu düşünmüyorum elbette. Yaradan seni yaratmaya layık bulmuş, neyin kompleksi bu? Bana verilen değeri hak ettiğimi düşünüyorum çünkü bu dünya bir alışveriş merkezi. Değer veren değer bulur.
ne yalan söyleyeyim sevilecek biriyim yani bir kız bulursa beni real den gercek vefa sevgi saygı ne olduğunu bilir ama istediğim tarz hoşuma gidecek biri ama pek benim sevgimi yani beni hak edecek anlıyacak bir kız yok derece de çünkü aklı iki karış havada tüm erkekler benim avucum da diyen sürü ile kadınlar dolu etraf da kendini kandıran insanlar benim için bir hic onun için gercek kişilikli bir kadın olmalı meslegi aklı başında olan kadınlar genelde beni anlar birde yetişme tarzına baglı
Yengeç burcuyum, sadigim , güzel seviyorum, sevmesemde aldatacak potansiyelim yok saf ve masumca seviyorum sevemesemde yapmacık davranmıyorum kısacası netim tek sorunum hislerimi kolayca belli edemiyorum dışardan aşırı agresif duruyorum sinirimden ağladığımda oluyor insanlar mutlu olduğumu göremiyorlar sadece. Hislerimi çok zorlanmadikca belli etmeme taraftarıyım
@Auxerre herkeste sevilmeye lâyık prens ve prensesler olduklarını düşünüyo ama içlerini kemiren tahta kurularını görmemek elde değil jfjdmdk herkeste bir tutam bende olan şeyden vardır. Ha miktarı bende baya fazla napiyim tabiatım böyle yani.
Karışık işler onlar ama dikenlerim var buna katlanacak birisi olursa beni anlarsa cenneti görebilir. Herkes sevilmeyi hak eder bence sevgisiz olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır bulmuyorum, çekilmez biriyim keyfime göre hareket ediyorum, yeri gelinc üzerim ve kırarım.. kendimden ödün veremem en iyisine bile, onun için ilişki tekliflerinide red ediyorum karşımdakine yazık olmasın diye.