Keko normalde Kürtlerin dilinde dost arkadaş kanka gibi anlama geliyor. Ama terim anlamı olarak bizlerin diline yerleştiği şekliyle, genellikle adidas ya da nike eşofmanlarla, genelde ellerinde tesbih, sigara, çakmak vb. yıkıcı yakıcı kesici aletleri tükenmeyen, gardaş bir bak laaa diye Ankaradakilerin ses çıkarttığı, genellikle bir iki lira ya da bir dal sigara isteyen, olum hayırdır laa gibi ifadeleri de sıkça duyabileceğiniz, yaşı ilerleyince biraz daha ağırbaşlı olan, dövmelerinin de olabilmesi ihtimali yüksek insan çeşididir. Yüzde sekseni erkektir. Yüzde yirmilik dişi kısmı da mevcuttur.
TırrekkuslarAvına yaklaşıp 50 kuruş dansı yapabilirler, Bu sıra dışı canlı türü üstün hırsızlık yetenekleri ile bilinirdi. Genelde Nixe ve adasdas giyerler (reklam olmasın) şempanzelerden geldiği düşünülen bu canlıların yetenekleri de hayret verici, kezbanus familyasını içinde barındıran bu türe rastladığınızda bıçaklı saldırıya uğrama ihtimaliniz %70 https://youtu. be/rbqDeUn2niA
Kendi düşüncesini önemseyen. İnsanlara sınıf ayrımı yapıp kendini üstün gören. Çakma kıyafetlerle hava attığını sanan. İnsanların özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan. Atarlı olup korkutmaya çalışan. İnsanları kışkırtmayı seven. İnsanlara kötü davranan. Aptal aptal müzikler dinleyen. Bir yumrukla bayılttığım kişilere keko diyorum ben
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keko aslında ahbap, dost ve kardeş gibi anlamlara gelir. Bazı yörelerde Keke diye geçer. (Servet kocakaya'nın keke parçası) Milenyum çağından sonra hakaret kelimesine dönüştü ve bazı aklı fakirlerin alay konularına dahil ettiği kalıba dönüştü. Kâmil, Keko, Behçet vb. Yakında popüler kültür yeni kelimeler bulur.
Yanlar ve arka 3 numara saç stili Esnaf yeleği Spor gömlek Lacivert renkte yırtık kot pantalon Çakma nike ayakkabı Tespih
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keko özellikle urfa çevresinde abi demektir. O bölgede keko diye anılan birisi varsa muhtemelen herkes tarafından sevilen biridir ve kolay kolay kimseye o ön ad verilmez. Keko Mehmet keko ahmet gibi
Hahahshshs benim için keko ne bileyim saçlarını şekilli şukullu yapıp arabalarda son ses arabesk dinleyen ağzı küfür ile haşr olunmuş fakat onun bununla gürü duyması kavgalarda başta gelen küçük yaşta çok şey yaşayan ama bunların çoğunu kendi gerizekalılığı ile elde eden daha çok şey sayabilirim zkxnskdh