Eski erkek arkadaşım sanaldan tanışmıştık; unutamıyorum buluşma planımız vardı olmadı. Ailem yüzünden ayrıldım. Arkadaşım onun yaşadığı yere gitmek istediğini söyledi üniversitede, haberi yok tabii bu sanal olayından. Ben delirdim, içimden sanki bunlar birbirini bulacaklarda aşık olacaklar gibi hissediyorum o kadar insan varken. Arkadaşı olması da insanın canını epey sıkar, batıyor içime, nasıl kurtulurum bu takıntımdan?
Cevabın nedir?
Senin gibi paranoyak bir Kibrisli son sinif universite ogrencisi ile tanistim ks de...
Tatil planim Kibris ta vardi ve Kibrisa gitmemin gerekcesi kendisine baglamis :D... Bana sormadan yargilaimis abartmis :D... Cirkin sifatlari yakistirimisit ben de sasirdim sok oldum.
Doktora git gercekten de takintin bariz belli ofkeye tavirlara donusecek benim bahsettigim kiz da psikolojik sorunlari vardi gitmedi ks den bile uzmanlara yoneltim pek orali olmadi olan kendisine oluyor...
Sen de ayni seyleri yasayabilirsin doktora git. Bu sorun hayatin diger alanlarinda da gozukebilir...
Ayrica gonuldur bu o senin malin degil ki tanisabilir de hatta evlenebilirler de bunda yadirganacak birsey yok. Erkek satin alinmis gonul filan degildir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok basit bu taakıntıdan kurtulamassın boşuna uğraşma bence :D onun yerine rol yapabilirsin dışarıya karşı içindekıskan ama beli etme bukdr
02 Yorumla
Soran+1 yılYa olursa delireceğim unutamadım gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sadece takıntı hatta gerçek olan şey sen o cocugu sevmiyorsun alışkanlıklar görmeden sevemezsin... sevdiğini onsuz yapamayacagını sanırsın neden mi bu kadar emin konuşuyorum daha önce başıma geldi aynı sey sanal üzerinden tanıştım ve 3 yıl sürdü ilişkim üç yıl içerisnde sadce 3 defa görüştük
o beni seviyordu ben onu ama artık yorulduk beklemekten özlemekten sonunda pes eden taraf ben oldum ve ayrıldım cok üzüldüm bitmesine ama onu sevmedğimi anladım çünkü gerçeğe dair hiçbirsey yokmuş aslında herşey sanaldan ibaretmiş.. his yok duygu yok yakınlaşmak yok.. kısacası karşına gerçekten seni daha mutlu edecek birisi çıkar eminim..00 Yorumla
Sen adamın adını face adresini verme yeter. benim de sanal aşkım var. arkadaşıma salak gibi anlattım. ama adını vermedim. kızın ağzı sulandı. adam doçent çünkü. geldi benden telefon numarasını istedi adamın. ağzını burnunu dağıtacaktım. şimdi de face adresini öğrenmiş adamın. ama ben adamı onu eklememesi için uyardım. bişey olmaz korkma.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAklınızda ıster ıstemez sızınde kabullenemdıgınız bır cok cevapsız sorular dogar ve kendınıze zarar verısınız takıntılarınızın olmasına sebep olabılır ve cevrenızdekılerınde sankı bunda bır payı varmıs gıbı onlarıda hayatınızdan ıstemeden uzaklasmasına sebep olabılırsınız soyle bır laf vardır ınsanın kendıne yaptıgını bır cok ınsan gelse yapamaz takıntılarınızdan kurtulun sanal veya reel olmasıda onemlı degıl ıs sadece hayrlısı ıse olur dıyerek surec ıcersınde dogru sekılde yasayıp tanımak ve ogrenmek gıbı sonucuna bakmaktır her ılskı ıyı olacak ya da her ılskıden sonra kendınızı bu sekılde psıkolojık baskı altına sokarak sıkıtılara gırmeyın sadece bıttıyse bundada vardır bır hayır deyın ve dogru kısı ıle dogru bır ılskıye baslayarak gecmısınızden kurtulup mutlu olmanın yollarını arayın uzuldugunuz hıc bır sey sıze bır sey kazandırmaz zaten kazandırsaydı sızı asla uzmezdı...
10 Yorumla Selectra diye bir ilaç var tavsiye ederim, bu kadar kıskançlığı da egoistliğe bağlıyorum. Aşk olsa mutluluğunu isterdin. Genede kınamak istemiyorum inşallah tez zamanda iyileşirsin. Bir de burcun ne? Kova ve ya İkizler diye tahmin ediyorum. Burcunda etkisi olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
depresyon;
obsesif – kompülsif bozukluk* ( *obsesif – kompülsif bozukluk: Tekrarlanan ve alışkanlığa dönüşmüş hareket ve davranışlar yapma ya da bunlara eğilim gösterme. );
panik bozukluklar;
agorafobi* ile beraber seyrden panik bozukluk ( *agorafobi: Sıkıntı ve baş dönmesi eşliğinde kendini gösteren açık alan hastalğı; yabancı ve kalabalık yerlerden, boşluktan, yükseklikten korkma. );
travma sonrası stres bozukluğu;
anksiyete bozuklukları, endişe ve gerginlik hali;
adet (regl) dönemi öncesi görülen disforik* bozukluk ( *disfori: sıkıntı, üzüntü, çoğu kez de öfkeyle ortaya konulan memnuniyetsizlik durumu. ).
AKILLI ADAMI DELİRTİR BU İLAÇ (:
Soran+1 yılBoğayım
sen baya şizofren olacan ilerde belliki :D koca kampüste koca şehirde birbirlerinimi bulacaklar :D az olumlu yönden bak yani kampüs te bir ton öğrenci var aynı kampüste olupta birbirlerini tanımayan çok insan var abartma sende aklını başına al gerekirse tedavi gör.
00 YorumlaKıskançlık aslında iyi bir durumdur çünki ilerilde bağlılığın sağlam olur ve kolay vazgeçmessin. Ama bu durum için kendini yıpratma içini kasıp kavurur ve sen farketmeden seni farklı bir kimliğe bürüyebilir. Şunu unutma insanlar göründüğü gibi değillerdir.
00 YorumlaKıskançlık bir tür virüstür. Tamam çok seviyosun.. Seven kıskanır bunları bende biliyorum ama bu huyun sayesinde çok acı çekersin. Mantıklı düşünmen gerekirse kıskançlığının sevgilini kaybetmemene bir katkısı olmadığı gibi ters orantılı bir katkıdada bulunabilir.
00 Yorumlakafama takılan bişey var. ayrılmışsın zaten tekrar goruşme olanağın var mı bunu bilmek gerekiyor ilk başta. tekrar gorusebilmen mumkun ise sanırım elinden ne geliyorsa yapman lazım. bu kıskanclık degil özlem bence. çok daha guzel şeylerin olucağını düşlemiş isen yani insan geleceği gözunun onune getiriyor ya hani karsındaki insanı bunlar unutulmaz yapıyor bendeki durum bu tahminimce sendede aynı durum var:(
00 Yorumlaİnsan gerçekten sevdiğini kıskanır. Sevmek sevilmek, sevildiği kişi tarafından kıskanılmak ve sevdiğini kıskanmak çok güzel bir duygu. Ama sen abartmaya başlamısşın durumu :)
Sanal alemde tanıştığın ve yüzünü reel de hiç görmediğin bir insanı bu denli kıskanmak iyi bir şey değil bence. Duygularını hafifletmek için, kendini başka şeylere yönlendir.00 Yorumla
+1 yılBen de çok kıskançtım, sevgilimi her şeyden kıskanırdım ama sonra ne oldu? Gitti başkasıyla evlendi. Yaşayabileceğim en ağır travmayı yaşadım ama elimden gelen bir şey yoktu.
Demem o ki, bazı şeyler senin elinde olamayabiliyor. Ne kadar sıkarsan sık, kimden sakınırsan sakın iş yine olacağına varıyor. O yüzden rahat olmayı dene.10 Yorumla
+1 yılBende bir yardım alman gerekiyor. Bu olay senin kıskançlığından çok takıntılı bir insan olduğunu gösteriyor. Beni daha doğrusu bu mesajımı ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama ben bir psikolog olarak terapi görmeni tavsiye ederim sana. Çünkü bu olayı bu denli derin ve yanlış düşünmen pek sağlıklı düşünemediğini gösteriyor.
20 Yorumlaarkadaşlar soru soramıyorum bana cevap verebilirmisiniz
ben kız arkadaşımdan ayrı olunca kız arkadaşım bana deger vermiyor gibi hissediyorum.. sanki sevmiyor gibi geliyor.. bu yüzden yeminler etti benim için.. benim kız arkadaşım çok sinirlidir o yüzden öncede 1 2 hata yaptı ailemde biliyor şuanda 2 seneye geçti ilişkimiz. bende sorunmu var ne yapmam gerek yardım edermisiniz00 Yorumlakıskanclık kotu bı hastalıktr bunu dızlgınlemek senın elındedır zamanında kıskanclıgımdan kaybettıgım ınsanlar oldu ve farkına vardım bunu dızgınleyebıldıgımı. kıskanclıgın dozunu tutturmak cok onemlıdır yoksa 2 tarafıda surundurur
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun onun hayatımda olmaması şu an
+1 yılaskın fıtratında paranoya var oky. amaaa o senı ne kadar dusunuo sana ne kadar deger verıo kı. unutmaya calısmaktan baska caren yok. zaten senı sevseydı bı sekılde yanında olurdu dımı ama. unutulmayı hakedıo o. kıza da sakın ondan bahsetme kızların ne yapıca bellı olmaz. yenı ortamlarda kafa dagıtmaya calıs zamanla duzelırsın. yenı bırılerı de ılgını cekmeye baslar nasılsa.
00 Yorumla
+1 yılbende çok kıskancım ama ayrıldıktan sonra değil tabi seninki biraz takıntı olmuş :) bide severken ayrılmak zorunda kalmışsın çocuktan ondan belki de :) zamanla unutursun ya üstelik sanaldan tanışmışsınız unutması daha kolay olur :)
00 Yorumla
+1 yılSen abartmışsın gibi. Uzman yardımı al derim. Bende kıskanç biriyim ama bu şekilde dıdısının dısıdısı olursa dıtdırıdıtdıt olur diye uzun uzadıya düşünmedim :)))
10 Yorumla
+1 yılben cok eskiden ablamın arkadasını kızkardesiyle 1 ay sevgli kaldık sonra o başkasıyla 2se ne cıkyı ama ayrıldılar ben de onu faceden ekledim biraz konustuk ama cevrim ici olunca bana yazmıyo 1 kere fotorafını begendim o hala benim resim lerimi begenmedi aca ba beni seviyormu seviyorsa nasıl anlarım
00 Yorumla
+1 yılkıskanma sebebin sevdiğinden midir bilmem ama sevdiklerinden beklediğin karşılık çok fazla olduğu için alamadığın için olabilir. üzülme onlar seni hep seviyordur eğerki birinide kıskanıyorsan güvensizliğindendir sanada güven verememiştir bırak gitsin yoksa kendini üzersin sadece bu..
00 Yorumla
+1 yılolmamıs bı ılıskının pesinde kosmak gibi bısı bu gereksiz ama gonul ferman dinlemez bunu burdan değil kendin çozmelısın çozemiyorsan kagıda sorunu cozmeye calıs bn ole yaptım
00 Yorumla
+1 yılarkadaşına bütün düşüncelerini dürüstce anlatmalısın bence eğer seni anlamayıp başının dikine giderse o zaman iyi arkadaşlar bulmaya bak ve UNUT. Unutmak için kendini meşgul edecek şeyler bul. :)
00 Yorumla
+1 yılKadınların ortak özelliği kıskançlıkta sendeki bayağı ilerlermiş o kadar insan içerisinde nasıl bir birlerini bulacaklar :) çoook uzak bir tahmin içini ferah tut bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseninki manyaklık kıskançlık değil. ayrıca emin ol böyle içine dert edersen kesin tanışırlar çıkarlar sevişirlerde. boşver yani giden biten olaylara takılarak nereye kadar. hayatmı biter öyle. git başka birini bul takıl. önünde ne iş varsa ona odaklan.
00 Yorumlaarkadaşına baskı yapmamalısın sonuçta haberi yok ha eğer denk gelip aşık olmalarından korkuyorsan kıza anlat
00 YorumlaKıskanmak normaldir bende de var aşırı kıskançlık ama ben karşımdaki kişiye belli etmemeye çalışıyorum sende öyle yapmayı dene
00 YorumlaOoww o sıkıntı işte allah yardımcın olsun aynı problem var elimden gelse kız arkadaşıma (olsa=)) peçe giydiricem o derece =)
00 YorumlaKonuş arkadaşına anlat için rahat eder gerçi öyle bisey zor olur ama insanin ummadigi sey basina gelirmiş :)
00 YorumlaGuvenin olmadigi yerde aşiri kiskanclik oluyor. O yuzden ya guveneceksin ya da terk edeceksin 😉
Zaten olacagi varsa ne yaparsan yap olur.00 Yorumla
+1 yılumarım birgün kendi kendini kıskanıp kimseye bulaşmadan kendi kendini imha edersin, bence başa çıkmak için iyi bir yöntem
00 Yorumla
+1 yılkafana takma diyeecğim ama erkek milleti bu illa bizi sinirlendircek bişiler buluyorlar en iyisi döv :D
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya? Koskoca şehirde sadece iki insan mı var? Takma kafana buluşurlarsa da buluşsunlar. Olmuş bitmiş bir şey.
00 Yorumlakıza anlat olacağı varsada olmamasını önlemiş olursun senin sevdiğin çocuğa bakacak hali yok hem bakarsın barışmanıza vesile olur bu tesadüf
00 Yorumlabence psikolojik bir sorunun var tıbbi anlamda yanlış anlama lütfen o yüzden bir psikolağa görünsen daha iyi olur bu kıskançlıktan öte bişey bence
20 Yorumla
+1 yılAh şu aileler yok mu, dünyayı bize dar eden aileler :(
11 Yorumlavalla yapacak bir şey yok hep devam edecek sanırım o kıskançlık ama biraz güvenirsen azda olsa kıskançlıgın geçer sanırım
00 Yorumla
+1 yılBence sevgili olcaklar arkadaşın sürekli sana onu anlatcak -,-
10 YorumlaGerçeklerle yüzleş ve hayatına yön ver böyle kurularak kendini bilinç altını yıpratma boşver hayat devam ediyor
00 Yorumlaİşin zor sanki bu takıntın bitecek başka takıntın başlayacak belli şeytana uyma o kadar kıskanma resmen hikaye yazmışsın kafanda
00 YorumlaDerhal bir psikologa bas vurmalisin... Bu dusuncelerle hic bir zaman mutlulugu bulamazsin
10 Yorumla
+1 yılyok devenin bale pabucu. aslında sizin gibi hayal dünyası geniş insanlar heba oluyor harcanıyor hikaye çizgiroman falan ya da en kötü brezilya dizisi yazarı olabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİnan bu kıskanclıktan kurtulmanın bir yolu olsa bn bilirdm. Cunku o kadr ugrastm ki sıyrılmak icin ama daha bugun bile kıskanclk tribi attm :) o yuzdn ugrasma atmaya sadece belli etmemeye calıs
00 YorumlaBukadar kiskanclik saçma tamamen kaybedersin onu bence biraz guvenmeyi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha ayni sey benim başıma geldi. Arkadaşım sevgilimin yasadigi şehri kazandi bnde aynen bunlari düşünüp delirdim :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılNolcak bisey olmadi sevgilime güvendimm ben. Arkadaşımada güvendimm. Hem karşılaşma ihtimalleri yoktu. Korktuğum başıma gelmedi :-D
+1 yılO kiz olmasa adamin cevresinde daha bir suru kiz var kasmaaa.
00 Yorumla
+1 yılÇok büyütüyosun konuyu :D sanki koskoca üniversitede sanki 2 kişiler :D Binlerce öğrencisi olan biryerden bahsediyoruz.
00 YorumlaArkadaşına bahsetme sen ama düşünmemeye çalış bu kuruntularını da ;)
00 Yorumla
+1 yılSoner Sarıkabadayı Yara Bandı şarkı tam senlik bide kafana göre flört yaptınmı biraz rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılasik olurlarsa delirirsin simdi canini sikmaya gerek yok dkfk
00 YorumlaHicbirsey yapamazsin ! O icten gelen birsey karekter dusunce ve his.. Bende de var cunki maalesef !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. Paylaşmayı öğrenmelisin bence. Yemeyenin malını da yerler yani..
00 YorumlaPatolojik kıskançlık isimli makeleleri okuyabilirsin.. sizde ki patalojik kıskançlık zannımca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız değilsin canım benim :D bende mesela geziyorum bir yere gidiyorum güzel bir kız görüyorum kıskanıyorum deli gibi o olsaydı beğennirdi ona aşık olurdu beni bırakırdı gibi düşünüyorum :( ama ne yapıyım kurtulamıyorum :(
00 YorumlaAyni sey bendede var 4 senelik sevgilim çok kiskancim iliskimze zarar veriyorum artik
00 Yorumla
+1 yılAyağının üstünden kamyon geçir bak takıntı kalıyor mu ;)
00 Yorumlahocam olayın sonucunu lütfen bildirir misin, tanışma olacak mı karşına el ele gelecekler mi :))
00 Yorumla
+1 yılarkadaşını uyar bendede buna benzer bısey var cıldırıcam bende
00 YorumlaZamanı akışına bırak. Bence kendiliginden geçecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ortada fol yok yumurta yok kendi kendine kafayi yemissin inanilir gbi degil 😊
00 Yorumla
+1 yılTedavi olmayı deneç Kıskançlık bir çeşit sahiplenme hastalığıymış. Vurmayın ben psikologların yalancısıyım.
00 Yorumla
+1 yılYapmayın bunları ne olur duyduğun sey ask değil olsaydı uzaklık mani olmazdı korktuğun seyde besyuzbinde bir olabilecek bişey
00 Yorumlabence abartıyorsun arkadaşına güvenmelisin olmaz öyle birşey nerden bulacaklar kockoca şehirde birbirlerini bozma morelini
00 YorumlaArkadaşının haberi yoksa çıktığınızı ya da o üniversitede olduğunu nereden bilebilir ki? Kızın ne günahı var? :)
00 Yorumla
+1 yıleğer harbiden seviyorsan bu takıntıdan kurtulman zor hatta hiç uğraşma ama ona olan güveninden kendinde emin ol ve ona sadece güven başka şansın var mı ki?
00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Devamını Gör(180)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem