güzel ve alımlı bir kızım ama şansımın olmadıgını düşünüyorum ki yok yaşadıgım olaylar hep aynı sevipte gidenler neden böyle olur anlamıyorum çirkin şansı lazım biraz.s güzellere o şanstan yok mu herkes mutlu ben mutsuz gibi.s
Cevabın nedir?
+1 yılAynen canım ya bende güzelim kendimi övmeyi sevmem ama çok iltifat alıyorum dışardan iltifat ediyolar ama teklif edemiyolar :))) belkide şundandır sen güzel oldugun icin sana ulasmayacaklarını sanıp teklif etmeye çekiniyolardır :) bana çok oldu öyle kendini beğenmiş havası bırakma. rahat ol gül ama ağırdan al. onlar da senin onlar gibi oldugunu dusunup rahatca acılabilirler
01 Yorumla
Soran+1 yılbak dogru söyledin kız öyle mi düşünüyorlar acaba.d hahahha
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı kaderdeniz. güzellik hiçbirşeye yaramıyor ki yanında sevdiğin insanlar olmadıkça yemişim güzelliği..
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle tatlım katılıyorum sana güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa güzellik sevdiğin yanında olmayınca anlamsız
+1 yılgüzel kızlar senin gibi şansım yok deyip tırt adamları seçiyor sanırın. beni terketmesin her dediğimi yapsın mantığıyla tırtları seçiyolar. şimdi daha iyi anlıyorum sokakta yanımdan geçen güzel kız tırt oğlan çiftlemelerini :)... metroda otobüste yolda yürürken gözlerine bakan sana gülümseyenlere şans vermeyi dene ya sızlanacağına...
00 Yorumla
insana çirkin şansı versin demişler boşuna söz söylemezler:)
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle büyükleri dinlemek lazım
Soran+1 yılsanırım hayattan kendimi soyutladım birini sevdim ve oda gitti bende yalnız olmayı seçtim hayattan herseyden kendimi soyutladım
Soran+1 yılyapamıyorum güçsüzüm ben
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
çirkin olduğum halde şu çirkin şansı bir bende yok herhalde :) şans falan diyon da belki sevgililerin gitmesi de iyi bir şanstır senin için böyle böyle en iyisini bulucan belki de :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhııııı bak buda mantıklı :) rabbim herseyin hayırlısını versin
+1 yılgüzel odugun icin herhalde hep cok yakisiklilarla flört ediyorsun o yakışıklılarda zaten birsürü bayan bana bakar diye seni dikkate almiyor.BEnce biraz seni kaybettigi zaman senin gibi güzelini bulamayacak birini tercih et
01 Yorumla
Soran+1 yılbu mantıklı ama benim yakısıklıda gözüm yok zaten öyle istemem ha hayatımda olanlarda çirkindi diyemem senin söyledğin durum burada var gibi
Demek ki sen güzelliğini kaldıramayacak eziklerle çıkmışsın..Seni elinde tutamayacağını düşündürecek kadar güzel olduğunu düşünüyorlar..Tek yapmam gereken kendine öz güveni olan 1ini bulup yoluna devam etmek.. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılbulurum inş :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çirkin'nin şans'ı olmasaydı bu hayatta tutunabilecek hiç bir umudu kalmazdı , onun için şartlarımız eşit , kendimi burada hangi kategoriye aldım tam emin değilim ama , sonuçta herşey denge üzerine gidiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kendi şansını kendi yaratsın yani
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. ne olduki mutsuzsun bence herkes kaderini kendi çizer mutsuzluğu sen seçersin aşık olmksa amacın doğru insana sarıl sevgiliyim diyen herkes sevseydi kimse üzülmezdi unutma
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen seviyorum diyen sevmiyor
Soran+1 yılaynen öyle ah bu yeni nesil
Bende ayni dusuncedeyim sans olacak disari cikinca ulan bu kiz bu cocukla nasil birlikte dedigim onlarca cift var anlamiyorum ne olacagiz boyle
08 Yorumla
Soran+1 yılhıııı aynen öyle işte güzel güzeli bulmazmıs derler zaten ne olcak şans
Soran+1 yıl:( fazla düşünmekde iyi değil
Soran+1 yılevet düşünmemeliyiz :) kader kısmet rabbim güzeli iyiyi yazsın
Soran+1 yılüye sana mesaj gönderemedim
Güzel ve alımlı bir kızım diyen kişilerin yüzde 90'ı kezbandır kamu araştırmaları ile sabittir güzel/yakışıklı olan kendine asla güzelim ve ya yakışıklıyım demez çünkü deme ihtiyacı duymaz
04 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaha inan ilk defa bu sitede böyle bir soru sorma gereği duydum madem öyle niye böyle gibilerinden yoksa gerçek hayatta duyamazsın bu lafı benden madem güzelim neden şansım kötü merak ettim fikir fikirdir
- +1 yıl
eğer kezban değilsen ve çok güzelsen muhtemelen duygusal anlamda sana yaklaşmaya çekinen bir sürü adam vardır çevrende ama içlerindeki ses ''yok abi o kız sana bakmaz'' olur hep çirkin kızların ise riski yoktur genelde herkes şansını çirkin olan kızdan yana kullanır çünkü çirkin kız çoğu isteği yapar güzel kızın ise eyvallahı olmaz direk çeker gider.
Soran+1 yılvayyyy bak bu çok doğru anlamlı
Kimisi zengin para saymaktan bıkkın, kimisi açlıktan bıkkın, kimisi sağlık problemleri, kimisi anne baba yoklukları bu acılar her yerden vurur insana kısacası.
01 Yorumla
Soran+1 yılacılar dertler bitmez bitmez
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olan veya kendini güzel sanan kızlar genelde kültürsüz ve kendini beğenmiş oluyolar, bu da onlardan çabucak soğumak için yetip artıyo haliyle.
00 Yorumla "dert etme dua et " ne güzel söylemiş mevlana demi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılkurban oldugum mevlamda olmasa kafayı yerdim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Biraz dua et derim. Yürekten ne kadar güzel haykırırsan o kadar iyisini verecektir allah sana. Şans dediğin kısıtlı birşey ama aşk dediğin sonsuzdur
06 Yorumla
Soran+1 yılrabbim olmasa zaten dua hep dilimde
Soran+1 yılne gibi mesela
Soran+1 yılöğrenmek istiyorummmmm
Güzel olman ehli geçim olduğun anlamına gelmez ve çirkin yaratılmadı kimse göz meselesi o görmek gerekir sen hakir görmekten vazgeçtiğinde
02 Yorumla
Soran+1 yılvayy edebi bir yorum oldu dogru söyledin ama gayet uyumlu oldugumu düşünüyorum
+1 yılsen kendini sevmezsen değer vermezsen kimse vermez önce kendini düşün sonra diğerleri gelsin hayat bu kadar kötü olamaz kendine eziyet etme
06 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun :(
- +1 yıl
lisede kendime eziyet ettim bak 19 yaşında sigara bağımlısı ve pişmanım sonra dedim ki artık bırkaıyorum
Soran+1 yıl:( aaa bak kötü ya bırak onları
- +1 yıl
merak etme insanların çoğunda sigaradan çok daha kötü şeyler var :D
Soran+1 yılaslında bende baslamayı düşündüm bir ara ama sadece kendime zaarar
- +1 yıl
çok duman istiyorsan nargile iç doyur kendini sigaraya bulaşma öğrenci halimle en 6.5 veriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. belkide çok güzelsin kimse konuşmaya cesaret edemiyor? nacizane fikrim
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazar mısın? Tanımak istiyorum seni. Not: sapık değilim )) Yazma gereği duydum ))
00 Yorumlaya düşündügünn tersiyse sonuçta gzellik göreceli bir kavram ki zaten bu deverde elbette güzellikde önemli fakat az da zeka lazım bir kıza
00 Yorumlagüzellik ve çirkinlikle ilgisi yok bence zamanı gelince bulursun iyi birini...
03 Yorumla
Soran+1 yılzamanı gelecek inş
Soran+1 yılgüzel çözüm
senin güzelligin bence göreceli kendini cok begenmesen:D
16 Yorumla
Soran+1 yılben begenmiyorum zaten çevremdekiler bayılıyor.d hahahaha
Soran+1 yılki sende haklısın görmeden ne kadar inanabilrisin ki
Soran+1 yıl:) iyi madem
Allah tez elden sanada cırkın sansı verır ıns.. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha amin aminn:)
+1 yılAllah çirkin sansi versin. anlasilan çok canin yanmis daha dikkatli ve seçici ol derim
06 Yorumla
Soran+1 yılki aynen öyle çok canım yandı sevdim inandım güvendim sonuc hep yalnız kaldım güzelliğin anlamı yok
- +1 yıl
Belli caninin yandigi bu yüzden çok dikkatli davranmalisin. bu dünyada Adriana lima bile aldatildi sonuçta :)
Soran+1 yıldeğil mi o kadın bile aldatıldıysaaaaa.s en güzeli kendi ayaklarımın üstünde durmak
- +1 yıl
En bayildigim kadin tipi kimsenin peşinden koşma bu zamana kadar kolay elde ettiğim bütün kadinlar bos kadınlar cikti her zaman zor olan en iyidir :)
Soran+1 yılkolaydan çabuk vazgeçiyorlar zor oldum aylarca dil döktüde ne oldu yine gitti.s degmezmiş ona degmezmiş
- +1 yıl
Kiyamam ya çok aci cekmissin. birazda iste sansa geliyor is senin ki tam bir öküz muş
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Boş koy başkan yanlızktan ölücem ben ama skntı yok kanks :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyalnızlıktan ölcem kimsenin haberi olmaz hahahha
Soran+1 yılsen haber et ben sana dua ederim ahhaha
Soran+1 yılyaş 20 kanks
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çirkinim ama bende yalnızım hani benim çirkin şansım?
12 Yorumla
Soran+1 yılyok mu :)
Cevap sahibi+1 yılYok
+1 yılAy bende çokk motsozomm gizliii.s.s
01 Yorumla
Soran+1 yılbendeeeee :(
boşuna dememişler bahtın güzel olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
Ben şansa değil, beceriye inanırım
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru bak ne kadar elde tuttugun ön emli
Ne gbi peki anlatrmsn biraz bahset
00 YorumlaÇirkinlerde şeytan tüyü var.
01 Yorumla
Soran+1 yılçirkinler çirkin görünmezmiş rabbim onları baska gösterirmiş kalp gözüne düşün o yüzden aa bu buna diyorz ya
+1 yılgüzel olmakla bitmez kaderin neyse o
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kaderrr rabbim güzel yazsın kaderimizi
- +1 yıl
kötü biri degilsin merak etme kaderin iyidir ama zamanın var bekleyeceksin
Soran+1 yılbekliyorum zaten
- +1 yıl
bekleme beklersen gelmez beklemeyeceksin ümitidi kesceksin hiç unmadıgın anda karsına cıkar o zaten :)
Soran+1 yılbu ara zaten sadece nefes alıyorum baska hiçbir ugrasım yok
- +1 yıl
o zaman sorun yok :DD
Bence sen guzel degilsin.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) yanılıyosun
- +1 yıl
aynen kendini kandırıyo güzel değil bencede
he he herkes mutlu hele ben ölmesem mutluluktan
05 Yorumla
Soran+1 yılsenin neyin var
Soran+1 yılöyle yapan kızlar daha değerli oluyor biliyor musun bende hiçbir zaman kalp kırmadıgım için kaybediyorum
Soran+1 yılkalp bu benimkide söz dinlemiyorrr işte illede o :(
valla bende oyle dusunuyorum kanks :):)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle zaten :(
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin şansı önemli tabi.
00 Yorumla
+1 yılşansm degil nasip işi
00 YorumlaGelen güzelliğine geldiği için öyle oluyor heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılolablr bak
bende çirkin, im ama bende mutsuzum
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes mutsuz
Soran+1 yılözde sözde mutsuzum
o şanssızlık sadece sende degıl bendede var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkötü durum değil mi
ben geldim şansın doğdu işte şekerim :)))
08 Yorumla
Soran+1 yılhahahha
Soran+1 yılne gibi :)
Soran+1 yılşans bize gülmez be :D
+1 yılDış görünüşün 1 boka yaradığı yok aynen
04 Yorumla
Soran+1 yılşimdi gayette iyi biriyim uyumluyum bence şansm yok şansımmmm
- +1 yıl
Benim de, herkes tipimin olduğunu söylüyor ama kaç senedir sevgilim yok:AD:A:D
Soran+1 yılkader kısmet ha.d
- +1 yıl
He yav:ASD:A:DAS:D:AD:D:D
Şansla alakası yok. Kader kısmet.
02 Yorumla
Soran+1 yılrabbim güzel kaderler yazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çirkinim
niye sansım yok ozmn?19 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım bunu da açıklayın :))
Soran+1 yılşansın vardır bence
Cevap sahibi+1 yılya brak alla sen yalan söylemeyi
dısını begenmediginin içine bakmıyorsunuz
sonrada cirkin şansı diyorsunuz
aslında sizde biliyorsunuz ben ve benim gibilerinin allah belasını vermiş
Soran+1 yıl::( ya öyle demeeee
Cevap sahibi+1 yılallah'ın adaleti bu kdr bize
resmen gebersek iyi olur
sizlerin göz zevkinize bozmayız en azından
güya bu dünyada herkes eşit
nerde eşitlik !
Soran+1 yılyaaa niye bu kadar kötü düşünüyorsun konusuyorsun gerçekten üzüldüm bak ben hiç bir zaman elleştirmem
Cevap sahibi+1 yıleleştirmessin ama gel görki
yaşlanana kdr cirkin bir erkegin yüzünü her sabah görmek istemessin
buna ne demeli.
Soran+1 yılyüzüne bakılmayacak kadar çirkin oldugunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılsen bende biliyoruz ki
cirkin bir suratla ne evlenmek istersin , nede arkadas
ki buda hakkın
allah size gelince suratınızı iyi yaratmıs
bize gelincede 'sizde' yaşayın işte ezikler gibi
+1 yılşansın olabilir miyim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba çok tatlısın, tanışalım mı? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılasıl sen tatlısın laflara bak.d
Cevap sahibi+1 yılAhah..:) teşekkür ederim şımartıyosun beni..
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. N güzel yazdinn öyle :)
00 YorumlaKısmet
00 Yorumlakeyfine bak.
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Canım çok sıkkın güzelliğin faydası yok şans olmadıktan sonra :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler