+1 yılaynen şöyle yapıyosun kurabiyeleri hazırladıktan sonra kalp şeklinde kesip pişiriyorsun soğuduktan sonra da üzerine doktor ötker ( aasjdjas :-D )'in pasta süslerinden alıyorsun. Böyle renkli gıda boyalı tüpler var 6 tl miydi neydi 4 tane renk vardı oradan istediğin rengi seçip o tüple seni seviyorum vb. yazıyorsun sonra kargo kutusuna sığacakboyutta bir tepsiye bunları koyuyorsun sonra alümülyumfolyo ile bir kat geçiyorsun ki kurumsın. Sonr da folyonun üstünden kat kat ve sımsıkısıkısıkııı bir şekilde bir kaç kat streç filmle geçiyorsun ve hazırr !! <3 :-D :-D Güzel bir görünümü olsun derken hediyepaketi de sar :-D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi kargo ile göndericeksen uyar daha dikkat etsinler bak ucuna kürdan yakıp ona göre şeffaf poşet alıp kurdalelerle onu Paketleyip temiz kalmasını sağlaya bilirsin mesela onu şekilli şekilli dizebirirsin ama ne yaparsan yap kırılıyor bazıları giderken bende göndermiştim şehir içi olmayınca böyle oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıltek tek şeffaf poşetlere sarmak olmazda, kürdan yakmak derken anlayamadım
- +1 yıl
Takmak yaparken onun kürdan gibi uzun şeyleri var ondan takabilirsiniz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma arkadaşım yapma bak bu işin kızı erkeği yok çok değer verirsen benin durumuma düşersin... Canı sırf çikolata çekti diye gecenin 2 sinde 4 km yol yürüyüp ona çikolata götürdüğüm oldu ne mi oldu? Sıkılmış 1 ay önce terk etmiş... Ben ona o kadar bağlanmışım ki şimdi o beni unutmuştur ama ben onu unutamıyorum... :(((((
16 Yorumla
Soran+1 yılarada bir yapmak lazım tabi aşırıya kaçmadan
Cevap sahibi+1 yılTabi herkes aynı değil umarım emeklerin boşa olmaz :)) Size mutluluklar ;)
Soran+1 yılinşaallah, teşekkürler :) sende hakkında hayırlı olan kişiyi bulursun umarım,,, unutma herşeyde bir hayır vardır...
- +1 yıl
Senin bu yaptini bana yapsalar varyaaaa :)))
Soran+1 yıl4 km yolu ne kadar sürede yürüdün?
- +1 yıl
Aynen yaa senin bu yaptigindan sonra birakiyosa kendi kaybeder :)
+1 yılBana eski kız arkadaşım yapıp göndermişti. Kurabilerin tadı kaldı kendisi gitti ama olsun :/
İyice sar fakat hava alacak şekilde kalsın. Tahta şeklinde hava alacak şekilde bir tabakta gelmişti bana :)
Güzel fikir! Tebrik ederim :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldüz bir zemine koyman şart değil. derin dar kare tabanlı bir kutu alıp sırasıyla alttan üste diz. en üstüne de bir not bırak her çıkardığın harfi bir diğerinin yanına koy bakalım bulmacayı çözebilecek misin;) vs gibi.
ilk başta S'yi, sonra E'yi sonra N'i çıkaracak haliyle. Kurabiyeler de amacına ulaşmış olacak ^^02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun bu nedense hiç aklıma gemedi :(
- +1 yıl
öyle göndermek daha kolay hem kargoda bozulma payı da düşer. öbür türlü kırılma ihtimali daha fazla. dene bence :)
- Yeme & İçme konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılKurabiyeye tarçın da ekle, tarçın kurabiyenin uzun süre dayanmasını sağlıyor.
Her kurabiyeyi streç filme sarıp kalpli bir kutu al zeminine alüminyum folyo döşe ve üstüne bu hazır satılan gül yaprakları var ya onlardan serpiştir üstüne kurabiyeleri koy. bir not kağıdına bişiler yaz sonuna öpücük kondur afiyet olsun sevgilimee de :)
Sanırım şirin olur öyle :)10 Yorumla Hakkını vermek lazım öncelikle güzel olmuş,
kartonu Aliminyum folyo ile kapla sonra kurabiyeleri koy, kurabiyelerin üstünü de yuvarlak plastik bir kapakla kapat ( hani mutfakta servis yapiliyo ya genelde yuvarlak kapaklı saklama şeyleri oluyo tam da bilemedim adını ),
Sonra hepsini tekrar alüminyum folyo ile kapla,
oldu bitti.10 YorumlaNe kadar dalga geçilmiş yüklenilmiş görende ne sormuş der :) tabiisi şeker kurabiyesi yap sevdiceğine tüm aradığın ürünleri toptancıdan alabilirsin şeker hamuru için videolarda mevcut tek kalıp alıp çalışabilrsin hem de eğlenirsin :) alırken hazır paketlerinden de alırsın sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılwww.google.com.tr/search bak bu sayfaya üstünde size benzeyen insanlar olsun
00 Yorumla
+1 yıltepsi veyakarton kutu gibi uzunca bir şeye sırala diz hatta kontaplak gibi de olabilir... kurabiye boyutuna göre yerde ayarlayabilirsin hani 12 li çay bardağı kutuları oluyo onun gibi... tek tek yerleştirip bir güzel sararsan güzel olur zannımca tabi anlatabildiysem ;)
00 YorumlaKalp seklinde kurabiyeler yap iki kurabiyenin arasina ve ustune nutella sur en uste antep fistigi seviyorsa serpistir ve kucuk jelatin posatler var teker teker onlara koyup kurdelayla bagla gercekten cok hos bir goruntu oluyor begenecegine garanti veririm :)
00 Yorumla
+1 yılanaa bende aynını yapmayı düşünüyordum kıs iyiki sormuşun doğum günü yaklaşıyor da bende kargoyla göndericem dün sormuştum bende biri dedi kurabiye yap içine de not koy dedi kurabiyeyi yerken içinden not çıkıcak yani ama kağıt kalın olmalı tabi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılkağıt fırına pişmez mi tehlieli bence. illa yapacağım dersen önce sen bak ye nasıl oluyor diye
Ya herseyi anladim kurabuyelerin cok guzel olmus bu arada ellerine saglik kargoyuda bibsekilde hallettin merak ettigim bir konu sevgilinij evi sana uzak degil dimi yolda tas gibi olmasinlar guzelim kurabiyeler? Yakindir ins :)
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir tepsi alabilirsin strech filmle sabitle. bir de annem bir keresinde kalpli kurabiye yapıp sol üst köşelerini ruj kapağıyla delmişti sonra pişince de o deliklerden renkli renkli kurdeleler bağlamıştı fiyonk şeklinde çok cici olmuşlardı.
00 YorumlaYolda kurabiye olur sana un. Bence kurabiyeye benzer şeyler koy bir kutuya onun altınada kurabiye tarifini yaz koy. Bunu gelince sana yapıcam gibisinden bişey yaz çok romantik değil belki ama kurabiyeye bu şekilde napıyım :D
00 Yorumla
+1 yılBende yapma değmez diyorum kimse için askerdeydi onun için aylarca hazırlandim çok beğendi evet yanımdami Hayır çünkü o yolladiklarima bakip agladini soyleyemiycek kadar gururluydu iyiki de bitmiş çok şükür ama zihnini yorma canım.
00 Yorumla
+1 yılSiki dur ! KuRabiye kalibi sart kalpli falan. ne seviyorsa kurabiyene ondan kat.. pisirme isini geciyorum. yagli kagit uzerine dizmeden once kalici asetatla notunu yaz yaglaninca daginik durur hos olur. dagilmayacak sekilde paketle yolla memlekete.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKargoda canına tükürürler emin ol, kargoda çalışmış birisi olarak.. hızlı gönderim şekilden gönder biraz pahalı nor'MAL gitmesinden iyidir... iyice sabitleştirmen lazım, kurabiye ne yaparsan yap dağılabilir.. seçeceğin kutu veya kap önemli ve hızlı gönderim olmalı..
00 Yorumla
+1 yılBen olsam o kadar uğraşmasını istemezdim, onun verdiği bir kuru ekmek bile yenilmez mi?
O kadar uğrassın yapsın etsin sonra ben o yaptığını yiyeyim. Olmazki?10 Yorumla
+1 yılnasıl yaptın bende yapmak istiyorum tarifini verebilir misin :D çok güzel gözüküyor ve harika bir hediye olduğunu belirtmeliyim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılpudingli kurabiye
1 paket kakaolu puding
3\4 sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
1,5 su bardağı un
yarım su bardağı buğday nişastası
1 yumurta
1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri
yapılışı: malzemelerin hepsini kaba al yoğur, şekil ver,170 ya da 180 derece önceden ısıtılmış fırına at...16 tanede 22 tanede çıkabilir bu ölçülerle kalınlığına göre değişiyor yani, ben bu tarife kakaoa ekledim, sen eklemeyedebilirsin, puding yerine çikolatalı sosda olabilir.
glazür tarifi: 1 yumurta akının yarısı
1 limonun yarısının suyu
1 su bardağı pudra şekeri
yapılışı:yumura akı ve limon suyunu köpük köpük olana dek karıştır, sonra pudra şekerini azar azar ilave et yine çırpıcıyla karıştır, sonra sıkma torbasına al ve harfleri yazabilirsin... ben buzolabı poşetine koydum ve sabırlı olman gerekiyor harfleri yazarken... kolay gelsin- +1 yıl
çok teşekkür ederim :)
Kurabiyeyi muhafaza etmenin en iyi yolu kavanoza koymaktır, başka türlü bayatlar çünkü. Sonra kavanozu süslersiniz ya da onu kutuya koyup o şekilde gönderirsiniz.
00 Yorumlaöncelikle tepsiye koy fotoğrafını çek paketiin üstüne gelecek şekilde resmide koy içine kırılsa un gibi olsa bile resimden ne demek istediğini anlar ;)
00 Yorumlavincentt arkadaş çok güzel anlatmış... aynen dedigi gibi gönder güzl olur hatta gıda boyasıyla renkli filanda yapabilirsin bende yapmıştım :))
02 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeye bak tatlım
- Yeme & İçme konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yıldikkat kırılır ibaresi yazar zaten kargo şirketi. o kolinin üzerine yeterki sen kırılacak bir şeylerin olduğunu söyle sorun olmaz o zaman.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle bende isterim :D ve gönderme işinide ptt kargoya git orada kırılabilecek eşya de felan onu sağ salim şekilde gönderirler adrese ama bende istiyorum
00 Yorumla
+1 yılhttps://fbcdn-sphotos-e-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1463174_489466267839600_1021168117_n. jpg? oh=391150dc175f25b0ee7ca58a3e1c993f&oe=542D701A&__gda__=1412578761_512f26cd260763619e329a30a132bbaf
00 Yorumla
+1 yılAşk mideden geçer dedikleri durum bu olsa gerek kanımca :) hoş olmuş tatlı olmuş beğendim. böyle hep renkli ol ;)
00 Yorumla
+1 yılYahu bir kutu ayarla. Sonra onu bir kutunun içine daha koy sabitle iyice. Bantla bantla bantla. Sonra yolla gitsin. Hiç bir şey olmaz. :D
00 Yorumlayahu bana bak 2 gündü canlı yayınımda canımı çektiriyosun direndim ama sonunda girdim fazlaca yap şunlardan elmalı da olsun yiyelim ya ayıptır
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı kendine kuabiyeeeeeee
güzel olmuş.. eline sağlık.. ama senin kalbini yedi yaaa :))
01 Yorumla
Soran+1 yılsorun değil ben yine yaparım :))
+1 yılsafça hiç bir erkek sevgilisinin annesi olmasını istemez + el işi kadar itici bir hediye yoktur aslında
00 YorumlaBize böyle şeyler yapan yok işte... Bak böyle çikolata kayısı falan filan paket şeklinde satılıyor onun altında yuvarlak tahtalar oluyor ondan al onun üstüne koy içindekilerle de süslersin çocuk enerji patlaması yaşar :D
00 Yorumlabulabildiğin en düz bit tabak ya da vs. bir şeye kurabiyeleri düzgün bir şekilde diz. Üst üste koyabilirsin ama çok fazla olmasın. Sonra streç film ile çok iyi bir şekilde sar ki dağılmasın onuda bir kutunun içine koy sonra kargoya
10 Yorumla
+1 yılşekkilli yapınca ne olucakki mide beğenmeyip gerimi yolluyacak
04 Yorumla
Soran+1 yılhıhı öyle olucak
Soran+1 yılgöze hitap denen bişey var... bazıları anlamıyor işte
- +1 yıl
çok saçma ben bakmadan yerim trip atma kızım bana
Soran+1 yılne tribi atıcam sana öyle yani mesela ablamda anlamaz uğraşmaz görüntüyle ama ben severim süslemesini falan hamur işlerini
Gerek yok. Hanımeller alsın yesin. Anne eli değişmiş gibi :D
10 Yorumla
+1 yılbence cupcakeler daha sirin olabilir tabi biraz ugrastırıcak ama cok güzel pasta süsleri var üzerine hatta yıldız harf falan onlarla da üzerini bir güzel süslersin oh mis =)
00 Yorumla
+1 yılsekermasali.files.wordpress.com/2012/03/ebru11.jpg
Bunlar çook hoş00 Yorumla
+1 yılO degil de kurabiye tarifi almak icin bile gizli kimlik kullaniliyor yazik valla yaaa..
10 Yorumla
+1 yılHarika olmuş ama biraz renklendirsen daha iyi olmaz mı? şeker hamurundan güller filan yap mesela yanına koyarsın
00 Yorumla
+1 yılKüçük kalpli kurabiye kapları satılıyo üstelik ekonomik Bence onları denemelisin :)
00 Yorumla
+1 yılmuratttttt sende bana bunlarddaannnnn yapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
00 Yorumla
+1 yılamaaan boşuna uğraşma nasıl olsa ayrılacaksınız :D belki de o kurabiyeleri flörtüyle yiyeceeeeek
02 Yorumla- +1 yıl
hahaahahahah allahına kurbanım senin aynen doğru
- +1 yıl
o yüzden ona en yakın pastahaneden kendisine bir pasta ısmarlamasını söyle :D:D:D
16 gun onceymıs o kızın yaptıgı kurabıyelerden cocuk zehırlenıp olmus cesedıde curumustur
00 Yorumla
+1 yıldr outkeri ara kurabiye tarifesi al bu işin uzmanı o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük bir kutu al sırayla diz, bir üst sıraya geçerken ince karton koy işe yarayabilir. Hani tabakları üst üste koyarken arasına kağıt konur ya öyle gibi. Aklıma bu geldi şimdilik
00 Yorumlakurabiye degılde ben olsam kek yazardım damla cıkolatalı hem göndermesıde daha kolay
00 Yorumla
+1 yılpp kapak defter diyolar bilirsin belki. onun yüzeyi hem duz hemde azcık sert işine yarayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıldefter kapağı mı
- +1 yıl
evet
+1 yılilklerinizi anlatan şekillerden yap, mesela yolculuk yaptıysanız araba şeklinde yapıp üstüne tarih atabilirsin ben yapmıştım ve ilk başlarda yemeye kıyamadı
00 Yorumlaben sadece yemesinden anlarım :D
https://www.youtube.com/watch?v=NkHtZaWQNSQ20 Yorumla
+1 yılbir yerde görmüştüm kalpli kurabiye köşesi delik o delikten kurdale geçirilmişti.. o kurdalenin ucuna notlar yazabilirsin bulursam link atcam şimdi
04 Yorumla- +1 yıl
al beybim www.google.com.tr/search
o kurdalenin ucuna notlar koy her kurdalenin ucunda not olsun - +1 yıl
www.google.com.tr/search bak bu da var
Soran+1 yılçok güzel bunlar ama benim bulduğum kalıplar böyle değil yani deliği yok
- +1 yıl
canım deliği de sen acarsın mesela bir tane pipet al kalın olsun onunla aç deliği
Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı. bunumu yaptın
nebiçim kurabiye bunlar
çöpe at sevgiline bir iyilik yap00 Yorumla
+1 yılkurabiye vereceğin zamanı yanında geçir o da daha iyi alternatif olur
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılminik kalpli kurabiyeler yap :) içine biraz sevgi biraz aşk biraz mutluluk kat gönder :))
00 Yorumla
+1 yıl16 gün sonra günün sorusu kız kurabiyeleri 1000 defa yapıp gönderip yedirip sindirtmiştir ahaha
00 Yorumla
+1 yılBence ona göstereceğin sıcaklık ve güler yüz hepsinden daha değerli olacaktır onun için.
14 Yorumla
Soran+1 yılo dediklerin zaten var ben birşeyler daha yapmak istiyorum mutlu etmek için
- +1 yıl
Sevincini de üzüntünü de Fazla abartma heyecanını dengede tut.
yoksa sürekli stres içinde hissedersin kendini. bu da senin sağlığın için kötü bir durum. - +1 yıl
bu söylediklerimi yapıyorsan. gerisi çok önemli değil demek istedim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim...tavsiyeleriniz için
Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Koyacagin kutunun derinligi kadar cop sislere kekleri tak. Saga sola yatsa ters devrikse de bir sey olmaz. Ve tum keklwri birbirine yasla. Doldur yani kabi
00 Yorumla
+1 yılyok ki bizede kurabiye yapan kalsın ztn sevmiyorum kurabiye :D
00 Yorumla
+1 yıltepsinin içinde yolla, al kalpli bir tepsi; çok romantik :(
00 Yorumla
+1 yılhttps://www. semraninmutfagi. com/? p=1160
oreoya hayır diyecek insan evladı henüz doğmadııı :)00 Yorumlakalp seklindekı kutular var onlara koyabilirsinn ben öyle yapmıstım
00 Yorumlatava yoğurtlar oluyor ya geniş. onların kutusuna koy aralara peçete falan da koy kırılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.nefisyemektarifleri.com/.../ bunu yapabilirsin :))
00 Yorumla
+1 yılBen sadece böyle bir soruyu neden gizli kullanıcıdan sorduğunu merak ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılKurabiyeyi görenler benim kim olduğumu anlar, anlarlarsa burada rahat olamam :)
Allah bir ömür boyu sizi ayırmasın gerçekten kalmış böyle bayanlar.
Vay be halaya bile böyle bayan gelmez00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar