Hiçte bile , bence çok sevimli bir durum 😄 kıyamamış sana söyleyemiyor uykusu geldiğini ve minik minik içinin gitmesi bana sevimli gelen haller arasında yer alır☺️
Senin gibi arkadaşça bir konuşma da bile, gitmeden evvel söylüyorsa. Bir sevgilinin gitmeden evvel söylemesi gerekir. Sürekli tekrarlanan ve ertesi sabah sürekli özür dilemeler yetişkin işi değil fikrimce :))
Başıma gelmişti. Uykusu geldiğinde tutamıyorsa arkadaşından müsaade alır ve uyur. Uyuyamıyorsa gelir ve tekrar konuşurlar. Bu muhabbet ettiğin insana gösterdiğin saygıyla alakalıdır bence. Uykusuzluktan G çekecek kadar uykusuzken biriyle konuşmadım. Konuşamam ki zaten. Kendimi veremem bir kere. Full zihin çalışmam lâzım konuşurken. Olmuyorsa müsaade alıp uyurum. Elemanı dakikalarca telefonun ekranına sap sap baktırmam. Hoş değil.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O an önemli bir konu varsa uyuyakalması sinir bozucu olur, ama normal bir sohbet esnasında normaldir. Anlayış gösteririm, ondan da aynısını beklerim.
Tabii önemli bir sohbette bir süre sesi çıkmayıp sonra 'Kusura bakma yaa şöyle şöyle oldu da böyle böyle oldu' derse ona inanmamı beklemesin. İnansam da kırılmış olurum.
Bir süre önce sevdiğim birini kaybettim o gün bu gündür birine ulaşamazsam ya da bir an da kesilen aramalar-mesajlaşmalar hep beni korkutur belki de ben abartıyorum 😕 Önceden yorgun olduğunu belirtebilir, ergen değiliz gereksiz triplere girecekte değilim. Bir ilişkiyi yürütmek karşılıklı saygı gerektirir bence..
Çok takılıyorsunuz bazı şeylere.. Saatler süren mesajlaşma neticesinde uykuya yenik düşen sevgilidir. Cevap yazmak istememesinin olayla ilgisi yoktur. Dolayısıyla bu durum önemsemenin herhangi bir fonkisyonu değildir. İlk başta biraz heyecan yaratsa da aslında güzel bir olaydır. Neticede sevgili geceyi sizinle noktalamıştır. Aksini söylüyorsanız eğer, sevgili olduğunuzdan şüphe ederim.
Ya ben de yaşadım. O uyuyakalınca ben normal karşılıyordum, çünkü uyku yani gelebilir biranda bastırır. Ama ben uyuyakalınca demediği laf kalmazdı '' sen de hiç heyecan kalmamış '', '' sen yakında hiç yamamaya da başlarsın '', '' yürü git işine sen anca uyursun'' yapmayın ben bu laflar yüzünden saatlerce ağlayıp mallığıma sevgilim uyuduktan 1 saat sonra uyurdum çok yıprandım
Aslında ben hoş bir şey olduğunu düşünüyorum. Hani uyumak ve uyku halinde olmak çok hoş geliyor. Yani mesela birini uyurken izlemek de çok hoşuma gider benim. Her şeyin devamlı ve sürekli olması sıkar ve kötü etkiler durumu bunu biliyorum ancak tek tük olursa sinir bozucu olmak yerine epey tatlı duracaktır. Bir de biriyle mesajlaşırken uyuyakalma hali de çok garip bir ruh hali. Bilmiyorum ya aşırılıktan uzak bir şekilde söylüyorum, bence hoş.
2 türlü durum olabilir. 1- Seni elinde tutmaya çalışan, değerlendiren biriyse "Hiç uğraşamam şimdi bununla." diyip görmezden gelerek yatmıştır. 2- Seni seven birisiyse mesaj beklerken elinden geleni yapıp beklemiş ama en sonunda uyuya kalmıştır. Eskiden hoşlandığım kıza karşı bunu çok yaşadığımdan biliyorum.
Sevgilimle ilk aylarımızda biz de böyleydik ama bilerek yapıyorduk bu işi. Uyuyakalma numarası yapiiim deee sabah yine yazma fırsatım olsun gibisinden.. Ancak gülünçtür ki zaten sabahlıyor idik. Her neyse şimdi böyle bir şey yapamıyoruz Çünkü bu yalandır arkadaşlar. Ciddiyetsizlikten bin biterdir. Çok tatlış bir durum diyenler olmuş ay cidden inanamıyorumm!!
Hahahah bizimki de whatsappta mesajlaşırken bile uyuya kalıyodu. Yav diyordum saniyesinde mesaj atıyorum nasıl uyuyosun sonraki gece ben uyuya kalmıştım bu sefer o bana takılıyordu 😄 güzel günlerdi ciddiyetsizlik diye düşünmedik hiç bilmiyorum uykuya dayanamıyoduk galiba
Banada sürekli oluyor ve gerçekten elinde olmayan birsey sabah kalktığımda kendi kendime kızıyorum nasıl uyudum diye ama sonradan yöntemini bulduk tam uykuya dalicakkken cinsellikten konusyoruz ozaman istesemde uyuyamiyorum😍
Çok negatifsiniz sanırım. Çünkü eğer bir insan gece sizinle mesajlaşırken o huzurlu anda uyku bastırabilir. Ben gün boyu sevgilimi bekliyorum ki akşam konuşa bilmek için ama uyuya kalıyorum ekranda açık kalıyor. Bu beni ciddiyetsiz yapmaz bence iyi düşünün kiminle konuştuğunuz ve kişiliğine bağlı olduğunu bilelim öyle yorum yapalım. 😊
Mesajlasirken biri nasıl uyuyakalabilir ki. Hadi ben yatıyorum diyip kapatabilir bence konuyu. Ya da ben hiç yaşamadigimdan böyle düşünüyorum. Sadece çok yorgunsam Asmr izlerken uyuyakaldım 😅
Ya bence şöyle yapmayın, içindeki niyet gerçekten uykusu olduğu için uyuyakalmaksa cidden kıyamam ve mutlu olurum, düşünsene o kadar uykusu var ve senle konuşuyo en sonunda da uyuyup kalıyo
Bence değildir çünkü bende yapıyorum bazn 😄 onunla konuşmak istiyorum ve gittiği yere kadar gidiyor sonra pat uyuyorum oda yapıyor hiçte ciddiyetsiz değiliz ikimizde komik buluyoruz bu durumu
Mesaj uzun tutulmuşsa uyku gelir ve mevzu saçma olur konuşma boş olur mesela saat 12de başlasak 5e kadar dewamke desek, 3te iflas olurum ciddiyetsizlik değil, uyku yetersizliği
Ne alaka bence alakası yok tatlı bir durum hem nefesini dinlemek falan o da bir şey mi hem ben yakın bir arkadaşımla telefonda konuşurken uyuyakalmıştım
Ciddiyetsizlikle ne ilgisi var.. Sevgilimle konuşurken genelde uyuya kalırım. Bu ciddiyetsiz, umursamaz ya da dikkate almıyorum anlamına gelmez. Bizzat yaşayan birisi olarak;
Alakası yok bence, ben kendimden bilirim. Elimde telefon varken, gözümü bir açıyorum. Uyumuşum 3 saat geçmiş. Kişinin bünyesine bağlıdır. Kimi bir anda uyur. Kimi 1-2 saat, bir sağa bir sola döner.
O kadar gaddar dusunemem sonucta yorgun dur uykusuzdur hastadır sebebi vardir bende uyuya kalabilirim ciddiyetsiz mi olurum hayir insanin elinde değil ki
Yorulmuştur yorgundur benim bebek yüzlümde bazen konuşurken uyuya kalıyo sonra bende niye cevap vermiyosun diye deliye dönüyorum kıyamıyorum zaten bende anlayış gösteriyorum yazık yoruluyo kırılıyo gün içersinde
Sürekli olmuyorsa bence çok tatlı bir durum, uykusu gelmesine ragmen, uykuya direnip benimle komuşmayı tercih ediyor olması hoş🤷♀️😊🙆♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir kaç defa başıma geldi ve sinir bozucu bir durum ama hatasını anlayıp özür diledi yorumları okuyorumda herkes bir melake kesilmiş tamam karşıdaki yorgun olabilir ama diğeride cevap gelcek diye bekleyip duruyo
Olabilir insanlık hâli yorulmuştur nolucak ki kıyamam ben ona hiçte ciddiyetsiz değildir 😇
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim kocam öyleydi sevgiliyken hep tartışırdık sabahları elimde değil derdi evlendik şimdi yanımda uyuyakaliyor hiç hoşuma gitmiyordu böyle yapması çok sinir bozucuydu da.