+1 yılOha yani inanamıyorum altta herkes seni nasıl da ezmiş aşağılamış
Görünce şok oldum yani.
Bence çook güzel bir hatunsun canım hiç takma bunların dediklerini. Emin ol alttaki erkeklerin en az %90 ı seni güzel bulmuştur ama hani 'Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der' diye bir söz var.
Kızlarsa tamamen seni kıskandıkları için böyle kötü konuşmuşlar altta yorumları okudum çirkinsin diyenler bile var yuh yanii kıskançlığın bu kadarı.
O çocuğu da hiç takma canım kendi kaybeder senin gibi güzel bir kızı
Eminim kendisi tipsiz bişeydir sana b.k atıyordur bilirim o tipleri.
Hatta resmini at yorumlarım ben :D02 Yorumla
Soran+1 yılSahol canim burdakilerin resmime yaptigi yorumlar onemli degil ben ne yapmam gerektigini sordum cunku cok sasirdim oyle tepki verince kal geldi bana
Soran+1 yılSagol
En İyi Cevaplar
Çok düşüncesiz bir insanmış. Ve bir kıza çirkin demenin ne kadar kırıcı olduğunu bilmiyor. Sen sakın üzme kendini. Herkes herkesi güzel görecek değil ya. Yazmamazlık yapma sadece 'teşekkür ederim :)' yaz ve bir daha muhattap olma onunla. Kötü bir şey yazıp da düşme onun kadar. Kendine güven biraz, çirkin falan değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkur ederimm
+1 yılO insan her zaman kaybetmeye mahkumdur.. banada eşim çirkinsin dedi ayrıldım... böyle birine verilecek en güzel cevap susmak ve kendi yanlizligiyla başbaşa bırakmak... bir erkek ya da kadın senin gönlüne ruhunu sevmeyip tipine bakiyorsa o insandan zaten sana hayır gelmezmis.. padişah mecnuna sormuş ya senin sevdiğinin neyini beğeniyordun , sen birde onu benim gözümle gör demis.. böyle insanların dedikleriyle psikoloji bozma bence değmez..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaleri.hizliresim.com/avril-lavigne-03-f302-884
Keşke bunu yollasaydın :))))57 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılO sen değildin :P
O resimdekini ben tanıyorum çünkü ;D
Soran+1 yılMadem taniyosun beni hangi okuldayim soyle beyinsiz
Cevap sahibi+1 yılMadem gerçekten de sensin özür D.. :)
Seni tanıyorum sadece okulunu değil Tel no ve adresini bile yazabilirim ama karşılaşınca kim olduğumu söylerim. Kardeşim ok. :)
Soran+1 yılAdim ne soyle taniyosan
Cevap sahibi+1 yılçok ama çok yakında görüşürüz ;)
Soran+1 yılBlof yapiyosun cunku canim yemezler hangi sehirdeyim onu soyle o zaman yalanci yasin 30-35 nerden tanicaksn beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılYanlış anlamayın beni şayet ki resimdeki sizseniz eğer, taş gibisiniz, maşallah.Bu fotoğrafa çirkinsin, keşke istemeseydim diyebilen erkeğe ben kocaman bir yuh be kardeşim demek istiyorum, öküz oğlu öküz.Erkek değil bence, algoritmasında hata var herifin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam bir okuz sagol bu arada
- +1 yıl
Hahaha erkek mi yok, boşver ;)
hiçbirşey yazma, ama hiçbirşey, kendini ona ispat etmek zorunda değilsin.
herşeyi geç bu şekilde bir seviyesizliği kabul etmeyeceğini ona seninle konuşmaya çalıştığında anlatırsın ki, emin ol senden ses çıkmayınca peşinden koşacaktır, ama sakın mesaj atayım, intikam alayım hallerine girme, seviyesizle seviyesiz olamam de.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSktrsin yavşak,
Sor bakalım bu güne kadar senden güzel bir sevgilisi olmuş mu hiç :))
güzellik göreceli bir kavramdir da ağa bu kadarda değil yaa, göz var nizam var allah için :))
Sen o salağı hiç takma sen elin salalsan ellisi, sktr et gerisini :)
kafiyeli mi oldu son cümle :P00 Yorumla saka yapmistir...belki seni denemistir bence takilma fazla... yazmamissin zaten o yazar sana :) begenmediyse no niye istedi böyle düsün.
ki sen kendini bilmiyormusun millet ne derse desin sen güzelsin03 Yorumla
Soran+1 yılCiddiydi ya saka olsa gulerdi :(
- +1 yıl
iyi de canim benim bu cocuk senin numarani istemis seni görmüs begenmiski numarani istemis... yoksa benmi yanlis anladim?
belki kara bir mizac anlayisi var ondan gülmedi...sarkazm dan hoslaiyor takilma ! hem kim ne derse desin sen kendini begenmen en önemlisi güzellik göreceli bir kavramdir
Soran+1 yılHaklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılduvar muvar burada soru sorduguna gore baya koymus demektır...sanırm bence olan dogru bırsey yapmıs bende olsaydım aynısı yapardım buna bız bazı erkekler olrak blof taktıgı dıyoruz zordur ama ıyı sonuc verır..ona karsı merakın daha arttımı armadımı sen ona bak...dıger duygularını bırk bır tarafa
00 Yorumla Herkes seni beğenmek zorunda değildir, gerçekler acıdır. Çirkinsen, çirkinsin.
Kendini Adriana Lima falan sandın herhalde lan?14 Yorumla- +1 yıl
Adriana Limana sicsinlar emi ne kadar büyütünüz su sürtügü kardesim ya
Soran+1 yılSen bir sus fake
- +1 yıl
neyini kiskancaz be silikon kadini.ayricada süprememisin sürtükmüsün neysen baslatma fakenede ötenede dogruyu dedim travesti seni
canım oyle cırkın bırı degilsin takma gitsin hem o kadar ugrasmıs hemde oyle tepkı veriyo salla gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılIcime oturdu resmen ya :(
+1 yılciddi dedi diye düşündüm ama çok güzelsin ciddi değildir şaka yapmıştır daha önce de görmüş zaten sen ciddi sanmışsındır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSana çirkin diyebilen erkegin ben taaa... ya o malmış ya da sende sorun var öyle aptal tiplerle arkadaşlık kuruyosun triplere gime yalandan yere hayet güzelsin yavrumm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOf saçmalama ya şakasına demiştir ya da belki, orda çirkin çıkmışsındır..
01 Yorumla
Soran+1 yılSaka olmasini umut ediyorum
Yuh be ne insanlar var.Birak engelle gitsin salakmidir nedir bir bayana boyle denirmi bayani gec insana denir mi.Buyuk ayip etmis bosver muhattab olma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belliki bir zamanlar senin yaptıklarını o şimdi yapıyor umursama..
Mdem öyle dediyse engele ulaşmasın sana..
Madem çirkinsen göster kendini..00 Yorumlayani açıklamalarına bakacak olursak seni daha önce okulda görmüş, beğenmişki numaranı istemiş fotoğrafına bakıp çirkinsin demesi pek normal bir durum degil. belkide zannettiğin kişi o kişi olmayabilir.
00 YorumlaBu kızın sen olduğuna emin misin? Linkler karışmış olabilir mi? :D Biraz ego tatmini gibi geldi bana, yanlış anlama güzelsin... ^.^
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel mym cirkin mym diye sormadim ben napmalym dedim anlayin artik offff
Bu resmi attın çirkin mi dedi? Ya sen dalga geçiosun ya da o davarda ekmeğe sürülecek akıl yok, ya da şekil yapcam derdine s.çmış üstünede tüy dikmiş :D
00 Yorumla:DDD hahhaahaa helal olsun çocuga.. fake oldugunu anlamıstır
10 Yorumla
+1 yılanladık güzelsin de. resim atıyorsun gizli soru soruyorsun neden,? hemen cevapla 2 dk var :)
00 YorumlaOMG.. Bu ne be :/ ...
Bence burkali carsaf ile dolas daha guzel gorunursun..00 Yorumla
+1 yılalnın beya geniş normal kızsın işte demekki kriterleri yüksekmiş
zevkler renkler tartışılmaz derler00 YorumlaHani varya saçma bir terim. Cool olmak. O uğurda kendini rezil etmiş bir mankafa. Cool bir gerizekalı. Cool bir hadsiz. Verme cevap falan.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraftaki sensen güzel görünüyorsun. Iyy denilebilecek bir kız değilsin. Karşındakinin ya farklı bir amacı var idi, ya da salak.
00 Yorumla
+1 yılİbbne***liğine Yapmıştır...
Boşver Ne Takıorsun...
BBir Daha Konuşma Olur Biter...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Hani 95 alan öğrenci ağlar ya işte o. Umarım ne demek istediğimi anlamıssındır. Kekomusun kızım bizimi skyrsun burada? Sanki güzel olduğunu kendin bilmiyorsun bizden mi duymak istiyorsun?
00 YorumlaÖylesinden hayır gelmez şaka bile olsa her şakanın altında bir doğruluk payı vardır.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Kendine yazık etme.Boşver, doğru kişiyi bekle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne be g*tüme kaş göz çizdim bu resimle yan yana koydum sayende g*tüme aşık oldum..
10 Yorumla Tam odun, öküz. Bence gayet güzelsin bu erkeklerin gözü bozuk.
00 YorumlaHaha gerçekler acıdır sende bu hataya düşme ama şunu takdir ettim doğal olan kazanır def et gerçekçi düşünmen yaşam tarzına yansımış harikasın
00 Yorumla
+1 yılİlk bakıldıgında guzel sonra cirkinsin anlamadım gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresmini koysana bakalim gercekten cirkinmisin degilmisin diye
04 Yorumla
Soran+1 yılKoydum
Cevap sahibi+1 yılresimdeki kiz gayetde güzel tek dudagini begenmedim böyle basit ucuz kadinlar gibi tavir sergilemis ama bence bu sen degilsin
Cevap sahibi+1 yılha egerki sensen bu resimdekide bence o gerizekali kendisi komplex yapmistir cünkü seni tasiyamiycaginin bilincinde o yüzdende cirkinsin deyip senin güvenini kirmak istemis hepsi bu.
Soran+1 yılIyi de madem oyle neden simdi dediki bunu
+1 yılO davara bir tutam pamuk ver öldüğünde lazım olacak :D
00 Yorumla
+1 yıl:d simdi birinci olarak bunun sen olmadigini biliyorum.ikinci olarak evet cokcok çirkin.katiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSagol gorusun icin ama fotograf benim
- +1 yıl
Hmm ozaman bayagi cirkinmissin
Soran+1 yılSen once nickine bak
Bu reamemi çirkinsin dedi kesin gözlerinde problem var fıstık gibi kızsın hiç cevap bile vermeye değmez
00 Yorumlaşaka yapmış bence kimse cidden demez öyle :) ironi de olabilirrr :D
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarim sakadirrrr
Soran+1 yılIstedi gonderdim napiyim
+1 yılşaka yapmış niye bu kadar alındın ki? Seni gördüyse, numaranı almak için takla attıysa eğer
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiydi ya gulmedi ki
- +1 yıl
ya iyide çocuk seni görmüş aynı fakültedeymişsiniz ya da attığın resim kötü çıkmıştır, bu kadar takma bunu ya , abartmışsın biraz, şaka yapmış işte
+1 yılFotorafını at bizde fikrimizi söyleyelim yaptıgı garip yani benki bildigin ayıyımdır yani bu arkadaş banada şapka çıkarttırdı valla
00 Yorumla
+1 yıldesin. senin 50 yaşındaki halinden bahsetmiştir. o 70 yaşına kadar yaşarsa kendi hali ne olacak. gençliğim geçti gidiyor arkadaş biraz gelecekte yaşıyor.
00 Yorumladalga geeçiyorsun bence şu anda git başka yerde eğlen
10 Yorumla
+1 yılüzülecegine daha güzel foto çek.kendine daha çok özen göster.ve onu şutla
00 Yorumlaben o cocugun gözgünün canıma zıcayımda o zaman dünyayı nasıl görüyormuş birde o zaman sor şekerim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Hiç cevap verme sana yazsa da cevap verme.Bu adam sana kör küttük aşık olsa da cevap verme çünkü her zaman böyle kırıcı ve kaba olacaktır
00 YorumlaSen degilsin, ayrica her kimse guzel degil , her mavi gozlu guzel degildir
00 YorumlaBen tanıyorum bu fotoğraftakini madem osun yaz bana bakayım özelden
00 YorumlaO fotoğraftakinin sen olduğuna inanacak kadar salak mı sandın sen bizi?
00 Yorumla
+1 yılne saniyo bu insanlar kendini ya onu surundurnek istiyoasan al taktikleri benden kanki
00 Yorumladicektimki adam karaktersizmiş sen burada dalga geçerek bence kendi karkaterini belli ettim -_- dilerim birgün insan olursun
10 YorumlaBence bu konuda adam kesin biriyle iddiaya girmiştir. Sonuçda daha önce gördü tanıyor diyorsun. Salla gitsin..
00 Yorumla
+1 yılSana mı çirkin demiş! Ve buna alındıysan kendine kızmalısın.
00 Yorumla
+1 yılguzellık gorecelıdır amA ne bıleyım bu resmede cırkın denmezkı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılbitane de seksi giyin mesaj at bakim nasıl köpek oluyo peşinde :D
00 Yorumla Fake olduğunu bildiği için uğraşmak istememiş senle.
02 Yorumla
Soran+1 yılCocukla ayni okuldayim neyin kafasini yasiyosun sen yaduzgun okuyun sorulari ya da gidin burdan
fake bence ama değilse güzel kız ayrıca o seni kullanır atar sadece bu saatten sonra.
00 Yorumlasana çirkinsin deyince daha çok isteyceğini biliyor adam iyi taktik yani her zaman işe yarar...
00 Yorumla
+1 yılpuhahah hayal kırıklığı aşadın di mi. ne bekliyodun ki çocuk dürüst olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılengelle numarasını :D öyle davarlarla ne işin var senin
00 YorumlaBelki doğru söylemiştir. Ne var bunda...
06 Yorumla
Soran+1 yılMadem oyle numarami almak icin neden o kadar ugrasti
Soran+1 yılOf tamam sus sen
Soran+1 yılRetrica degil iphone efekti
+1 yılresim buysa cidden haklı çocuk
10 Yorumla
+1 yılBizle resmen t*şak geçiyorsun.
25 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraftaki sen değilsin. Normal halinle çekildiğin fotoğraf bu olmaz zaten. Yahu yürü git... Fotoğraftaki kız gayet güzel. Gerçi foto doğal değil rengiyle oynanmış ama kız baya baya güzel.
- +1 yıl
Aç la kamera 10 saniye falan skype falan var mı? yiyorsa kanıtla bu kızın sen olduğunu hadi bakalım :D:D:D:D:
Soran+1 yılburada cevap veren 47+23 kisiye hicbsey kanitlamak zorunda deglm arkadasm madem inanmiyorsun yorumda yapma benim sordugum soru guzelm ya da cirkinm degil ne yapmam gerektigi yardmci olmuyorsan git
- +1 yıl
İnsanları kandırma sen de. Yemiyor bıcığın yemiyor işte.
Bence saka yapmıştır canm
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim sakadir cok kirildim cunku
+1 yılnormal halin cirkin geldiyse demekki.
00 Yorumlabence gözleri bozuk senın arkadasın kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılya da gerizekali
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem