Güzellik & Bakım Çenemde sakal vaaaaar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çenem boynum sakal var vücudum kıl üretiyor ama saçım uzamıyor saç hariç heryerim orman gibi nasıl kurtulabilirim? Çenemde sakal vaaaaar? Cevapla Sakal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Lazere gitmelisin gadası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gittim aksine çoğaldı Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Allah alla doktore gitsene hormon değerlerine baktır Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. jilet ile alın 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. Bazı kadınlarda olabiliyor sakallı yaşlı kadın gördüm çok farklı oluyor öyle sakalını almıyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Testesteron fazla dır adetin düzensiz dimi pecosun var doktora git insülinine baktır verdikleri kadın doğum ilaçlarını kullanma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok adetim düzenli değerlerde bi sıkıntı yok lazerden sonra çoğaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lan madem kabul etmeyeceksin niye soruyorsun gitme doktora böyle kal Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bir hormonlarina baktırmalısın, bazı kistler de yapar bu durumu. kadin doguma gorun bence 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Ne yaptın jilet mi kullandın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lazere gitmelisin gadası
Gittim aksine çoğaldı
Allah alla doktore gitsene hormon değerlerine baktır
jilet ile alın
Bazı kadınlarda olabiliyor sakallı yaşlı kadın gördüm çok farklı oluyor öyle sakalını almıyordu
Testesteron fazla dır adetin düzensiz dimi pecosun var doktora git insülinine baktır verdikleri kadın doğum ilaçlarını kullanma
Alakası yok adetim düzenli değerlerde bi sıkıntı yok lazerden sonra çoğaldı
Lan madem kabul etmeyeceksin niye soruyorsun gitme doktora böyle kal
bir hormonlarina baktırmalısın, bazı kistler de yapar bu durumu. kadin doguma gorun bence
Ne yaptın jilet mi kullandın