Yeni evliyim, eşim engelli. Bazı sorunlar var?

Arkadaşlar ben eşimle internet üzerinden tanıştım kendisi yürüme engelli tekerlekli sandalye kullanıyor. Bir yıllık ilişkimizin ardından iş ciddiye bindi, ailemle yaşadığım sorunlardan dolayı evliliği bir kaçış yolu olarak gördüm eşimide çok sevdiğim için hemen evlenmek istedim. Arakık ayında evlendik. Eşimin işi gücü yerinde, bana değer veriyor ve beni ilk günki gibi seviyor. Bende onu çok seviyorum ama engeli her geçen gün ilerliyor ve hareketleri gittikçe kısıtlanıyor. Her türlü bakımını ben yapıyorum ve bu durum beni yormaya başladı. Evlenmeden önce aklın nerdeydi diyeceksiniz ama ben bu kadar zorlanacağımı düşünemedimki. Beni şu an yargılayanlar olacak ama inanın umrumda değil. Bakımını tek başıma yapmak beni yıpratmaya başladı, bu yıpratma eşimi kötü etkiliyor ister istemez. şu an her şeyden bunalmış bir durumdayım her şey üzerime yük gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı tutmak istesem eşimde aileside karşı çıkar ama inanın tek başıma hem onunla hemde evle ilgilenmek çok zor
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, boşanmak onu terk etmek gibi bir niyetim tabikide yok. Yalnızca bakımı yoruyor. Bakıcıyı eşim istemiyor utanacağını söylüyor. Ailesi evde bir yabancı kadın olmaz diyor aslında tüm sorun bu
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel..
Yeni evliyim, eşim engelli. Bazı sorunlar var?