Türk erkeği koymazsam olmazdı :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kolpasız gerçekçi cevap: sırasıyla; zenginlik-para, makam mevki, çok yakışıklı olması, kardeşim olup her kızı eğlendirebilmesi. bunlar olmadan kızların %95inden size bağlanmasını beklemeyin. ya başkasını bulamadığından sizinledir ya da henüz yukarıdaki modellerden biriyle yakınlaşamadığından :)
bak sen çok biliyon he :D
Norm ender ne demiş " tecrübe konuşuyor hepsini gördüm hiç bir farkı yok boşuna mı sövdüm?" :)
Uzun boyun yarattığı endamlı hava hareketleri ve renkli göz temasının aşıladığı zerafet dansı
ya karakter yoksa
Bencede
kesinlkle öyle. Herkesde yokk
Rica ederim :)
Şu barış arduçtaki çekiciliğe bak ya
adam efso ya Türklerin gururu :)
Adamı görünce deliriyorum 🤣
:) delirmemek mümkün değil. Kiralık Aşktaki rolüne bayılıyordum oyunculuğu harika biri :)
Cevap
2Cevap
Kıskanması sahiplenmesi anlayisli sadık ve komik olması doğal olması temiz olması
hepsi birarada olmuyor malesef
Sevgi pitircigi kız yorumu inanmayın beyler. d
Kendine olan guveni ve durusu
Bencede
amin :)
Kendine olan guven ve duruşu diyince hem cinslerim şimdi ayna karşısında yürüyüş provası yapmasın. kızın kastettiği , ortamda itibar görüyor musun , paran var mı karizman tipin var mı bu yani sonra gidip LCW kombiniyle ayna karşısında yürüyüş provası yapmayın üzülürsünüz beyler. d
Cüzdanının kalınlığı, karaketin önemi yok kadınların çoğuna göre
sana öyleleri denk gelmiş demek ki
sizde var mı acaba bir de kendinizi sorgulayın bence.
karakter beyfendi karakter
komik mi olmaya çalışıyosun?
eminim öyledir
ya noldu senin içinde kalmış galiba ben cevap vermeyince kendi kendine bir triplere girmişsin :D hahahahahhahaha
Zekası konuşması duruşu falan
ya ukala ise?
Çekilmez muhattabı kes gitsin
aynenn
Kaliteli erkekler genelde ukala oluyo zaten :d 100 gram için evi arabayı satacak olan tipler karı kızın içine düşüyor:d 100 erkek içinden 99 ezo , en son bı tane elite denk gelince kizlar sokkkk
@mirnav3554 Arkadaş kaliteli erkeklere vurduruyor herhalde tecrübeli ;D
An-an vurduruyomus onla muhabbet ettik geçen. d
@mirnav3554 sıktır lan 0c kendı ananla karıstırma ahaha muta cocugu senı :D
Her önüne gelen seni s*kip biraktiysa veya aldattiyss bize ne? Niye tanımadığın insanlara burdan kin kusuyosun? Yapicak birşey yok sende senin gibi kalitesizlerle birlikte olacaksın sonra böyle psikolojin bozulur işte :d öyle bı heybenizdeki turpa bakın djfjjf
@mirnav3554 ahaha dediğin şeyi sen Şu an baskasına diyorsun :D hadi muta çocugu işine bak senın kadar kendısı ile çelişen daha görmedim ahahah
Hiçbir şeyi iplememesi
ukala yani
Takım elbise giymemesi
aa nedenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?