Bı erkeği itici göstermeyen , bir ortamda hemen fark edilir yapabilecek şeyler ne ola bilir sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaç, sakal, düzgün bir fizik. Bunlar kişiyi karizmatik yapar ve göze çarpmasına sebep olur. Daha sonra diksiyon, mimikler ve karakter gelir. İnsanlar sırasıyla bu saydıklarıma bakacaklardır. Bunların hepsi düzgünse karizmatiksiniz demektir.
Bazıları eksikse karizmatik bir görünüşü var ama m*lın teki gibi arkanızdan konuşulabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence, ortamda ilk önce dış görünüş olarak; özgüvenli duruş, kendinden emin bakışlar, bakımlı yüz, ses ve koku farkedilir. Bunlar erkeği karizmatik yapan özelliklerden birkaçı. Masada konuşulacaksa değindiği konular, düşünce ve konuşma tarzı, diksiyonu vesaire eşlik eder.
Şayet masada konuşulmayacaksa, sadece aynı ortamda bulunulacaksa da aynı şekilde ilgiyi çekebilir fakat bu sefer bulunduğu ortamda etkiler. Hani derler ya; "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." diye.. Aynı hesap işte.
Kadınlar genellikle (aynı zamanda erkekler de) zekadan etkileniyor bu yüzden kendinize ne kadar yatırım yaparsanız o kadar karizmatik durursunuz. Hatta kendinize yatırım yaptığınızda, yani kendinizi sevmeye başladığınızda ilgi çekmeyi düşünmeyeceksiniz bile. Çünkü ilgi daima üstünüzde olacaktır.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi geceler diliyorum. <304 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca güldüren erkekler her zaman bir adım öndedir!! (Kendilerini aşmadıkları sürece..)
Soran+1 yılCevabınız yeterince teşekkürler
- +1 yıl
Dediklerinden etkilenen kadın yok artık nadir diyoruz artık
- +1 yıl
Ben böyle düşünüp bu yorumu yaptıysam elbet vardır..
Bir erkekte erkek fitratini da göz önünde bulundurarak koruyuculuk ilk olması gerek şey bence. Ve daha sonrasında kibar olmalı konuşurken mesele centinmenlik olmamli olduğu gibi özünde var olan kibarligi sergilemeli şık olmalı bunu diyince takım elbise diye düşünmemek lazım bazen birine portiflik şıklık kazandırır bazen de diğerine smokin falan şıklık getirir yani kendi giydiği zaman taşıdığı kıyafetleri bilmeli bir kadına karşı özellikle temiz görünmeli inanın hiçbir kadın pis erkek sevmez pis kadınlar bile 🤪 ha son olarak bir erkeği karizmatik yapan ve bence bu olsun gerisi olmasın dediğim şey sadakat...
00 Yorumla
+1 yılDik kendine güvenli bir yürüyüş.. gözü başı sağda solda olmayan bir erkek olmalı.. sürekli telefonuna gömülen biri de itici gelir.. giyimi markalı olması şart değil ama temiz olsun.. özellikle dişleri temiz , ayakkabısı temiz ve tırnakları kısa ve temiz olmalı.. ortamda kesinlikle küfürlü kaba saba konuşan bir erkek de iticidir.. çevresine karşı abartısız kibar yani naif olmalı.. örneğin garsonlara yaklaşımı mest etmeli.. sürekli suratı asık.. geciken yemeğe sinirlenen biri de olmamalı.. dışardan sadece dış görünüşten etkileyebilecekler bunlar olabilir..
81 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
31Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSöylediğinin eri olması, verdiği sözlerin arkasında durması, totosu başı ayrı oynamaması.
411 Yorumla- +1 yıl
Ben de karakteri çekici ve karizmatik yapıyor diyorum, neyini anlamadınız?
- +1 yıl
@piserro07 bu neden size dert oldu. Soran söyleyemiyor mu aslında dış görünüşten bahsettiğini
- +1 yıl
@piserro07 anlamadım?
- +1 yıl
Senin derdin ne benimle? Nerde yazmamışım, ne diyon
- +1 yıl
Ok bb
Kızların söylediklerine inanma aga, burada hepsi sağduyuyla yok dürüst olsun güvenilir olsun gevşek kardeşim olmasın bilmem ne bir sürü kriter yazıyor ama reel kısma gelince, altında lüks araban yoksa cüzdanın yakışıklı değilse üstte yazılanların hepsi çöp.. Kendin ol birileri seni beğenicek diye sirk maymunu olmaya gerek yok. Kaliteden anlayan her türlü ortamda seni kılçık gibi seçer 😉
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğu soruyu yanlış anlamış , ve bu kafayla yorum yapmışlar 🤦♂️ çekicilikten söz ediyor , hani ilk görüşte sizi çeken her hangi bişey , bu taktığı takı olabilir saç stili olabilir gibi gibi , burada ki bazı kezbanlar karakter yorumu yapmış 🤦♂️🤦♂️
11 Yorumla- +1 yıl
Sanki evleneceği erkeği yorumluyorlar 😂😂
Karakter olarak
Zeki, saygılı, ilgili, düşünceli, yerine göre komik
Görünüş olarak
Saç, giyim, parfüm, yüz hatları, fiziği, boyu, kası vb..
Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi görünüşüne göre yargılamam ama "çok yakışıklı" olarak adlandırdığımız erkekler böyle ama tabii bize aldatanlar denk geliyor11 Yorumla- +1 yıl
Aldatanlar herkese denk gelmediğine göre sorun sizde demek ki
Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı.
İnsan kendini en başta beğenmeli. Saçına sakalına, giyimine kuşamına özen göstermeli. Kullandığı kelimeler cümleler dışsal görünüşüyle uyuşması gerekir. Örnek: Takım elbise giyinip kanks, kanki gibi kelimeler kullanmamalı. Karşısındaki insana bakışıyla güven verebilmeli.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılDiğer erkekleri bilmem ama sevdiğim beyin her ayrıntısı çok çok çok karizmatik bence ❤️ @S1F1R-B1R
22 Yorumla- +1 yıl
Toplum içinde de şımartırım her yerde de şımartırım 🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
s +1 yılGiyim kuşamın yanında konuşma tarzı çok önemli. Boş konuşmamalı kesinlikle. Ses tonu iyiyse ne âlâ. Hayatında ilk kez kadın görüyormuş gibi önüne geleni kesmemeli. İyi bir parfüm, güzel konuşma tarzı, güzel kıyafetler...
20 Yorumla
+1 yılİlk olarak kendine güveni ve mütevazi oluşu duruşu yani kısaca sonrasında hal ve hareketleri zekası kurduğu cümleler bunlar bence ön plana çıkartır
10 Yorumla
+1 yılHani böyle bazı erkeklerde olur ya arkaş ortamına girince arkaşları ile dalga geçip kızları güldürmeye çalışan erkek tipi bence en itici o bide böyle elini kollunu böyle hızlı hızlı sallayarak yürüyen erkek iticidir bence:) bana göre çekici erkekte böyle güzel koku olması böyle oturaklı olması nerde nasıl davranması gerektiğini bilen erkekler bence çok çekici:)
10 Yorumla
+1 yılDoz bilen erkek karizma erkektir. Her konu ve mevzuya ekle bu dozu, sohbeti dozunda olan, tavırları dozunda olan, sevgisi dozunda , kıskanması dozunda... vs
10 Yorumla
+1 yılGerektiği zaman espirili gerektiği zaman anlayışlı ve ciddi olması gibi gibi bu özelliklere dahip çıkan erkek de bu sefer yalancı oluyor aşkta hiç yüzümüz gülmez be evlat
00 Yorumla
+1 yılPopüler olan düşünceleri benimsemesi, herkesin izlediği yolu izlemesinden ziyade kendi düşüncelerinin olması dikkatimi çeker. Dürüstlüğü, hoşgörülü bir yapıya sahip olması, kırmadan incitmeden konuşması, bana bir şeyler katabiliyor olması da ayrıca çok çok hoşuma gider. Dış görünüş olarak söyleyeceksem:
Bakımlı görünmesi
Hoş kokan parfümler sıkması
Saçının gür olması
Erkeksi yüz hatları
Hoşuma gidebilirdi 😊00 YorumlaKişisel olarak kesinlikle kibar, sahiplenici ve ilgili olması. Fiziksel olarak da hafif yapılı olması, biraz uzun boy, ses tonu ve güzel koku olabilir.
00 YorumlaAğır başlı ve erkeksi tavırları, dış görünüş olarakta tipine, ten rengine göre giyinmek ve o giyim tarzının ruhuna uygun ve daha erkeksi ruhunda olmak.
00 Yorumlazekası, hazır cevaplığı, bilgili oluşu, çabalamadan komik olabilmesi. konuştuğu her sözcükten belli olur zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılKast etigim tarzı kişiliği degil
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonu o Türkçeyi düzgün kullanması ve yürüyüşü kendinden emin yürümesi ve kendinden emin konuşması lazım kem küm şey ııı olmaması lazım
10 Yorumla konuşmayı bilen erkekler her zmn kazanır kızlar tipe bakmıyor sizde fark edeceksiniz
20 YorumlaBir erkeğin karizması kesinlikle özgüvenidir
Bir de centilmen oluşu
20 Yorumla
+1 yılKendinden emin duruş ve davranış.. Başarı, zeka ve mütevazılığın beden diline yansıması..
20 Yorumla
+1 yılNezaket, saygı ve edep. Bunlar yoksa zeki bile olsa -ki zekanın yeri her zaman başkadır- karizmatik olamaz.
00 Yorumla
+1 yılOo komik olmasi valla karizmatik bi işe yaramıyor komik olur erkek dediğin eğlendirir komikligiyle
12 Yorumla- +1 yıl
@Rojjjjjjj89 bak bu doğru katılıyorum
- +1 yıl
Sen komik birine benziyorsun 🤨
Az ama öz konuşması. Şevkatli ve cömert tavırlar sergilemesi. Yardımsever olması, çalışmaktan kaçmaması. Kedi olup Aslan kesilmesi...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. ince duruşu sadece görünüş de değil karakter olarak daha önemli bir durum
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek dediğin ince duruşlu olmaz sen nonoş feminen bir adam arıyorsun
Sakalı giyimi ve bakımlı olması kızların çoğu içinde parası olması bunlar erkeği karizmatik yapar
00 Yorumla
+1 yıldireksiyonu tek eliyle çevirmesi kurşun atar kurşun yerim
01 Yorumla- +1 yıl
hidrolik sistemi icat eden için katliam yaparsın gibime geliyor
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyim tarzı duruşu efendi oluşu boş konuşmaması saçma sapan şeylere gülmemesi küfür etmemesi vs vs..
00 Yorumla
+1 yılSac tirasi oversize giyinmesini bu ikiliyi seviyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Giyinmesi*
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. 1. Olarak fiziği, boyu, kıyafeti. 2. Zekası, kültürü ve espri kabiliyeti.
00 Yorumla
+1 yılGerektiği kadar ve mantıklı konuşması kafidir. Tecrübeyle sabit.
00 Yorumla
+1 yılKadına hesap ödetmemesi... Yanındaki kadına onu kadın gibi hissettirmesi
00 YorumlaTarz olarak bence biraz daha sportif ve marka giyinmesi ama yerine göre değişir. Bir kafede arkadaşlarıyla oturuyorsa takım elbiseyle veya klasik kıyafetle gelecek değil. Kaliteli giyinmesi ve saati derim, ayrıca bakımlı olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorumacı ve kadına hesap ödetmemesi. Bunun zenginlik veya kadının paragöz olmasıyla ilgisi yok bu arada
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorumacı olması ve*
Bol pantolon giymesi bence
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılözgüven ve istedikleri kadar inkar etsinler paranın da verdiği bir karizma var
00 YorumlaEşimle evlenmeden önce öğlen arasında iki eli belinde kafası dik sırtı dönük gördüğümde çok etkilenmiştim
Bide tras şekli de önemli10 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı olun biraz çocuk gibi davranıyorsunuz hep dbsj
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiliği değil tarz kast etmistim
- +1 yıl
Tarz olsan ne kişiliğin kendini belli eder karizmatik olamazsın
+1 yılDüşünceli olması, kendine özen göstermesi, hayatındaki her şey için hep daha iyisi için çabalaması
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam olması dayi karıza kıza yalakalık yapan degil
00 Yorumla
+1 yıl1. Saat
2. Ağır başlı davranması
3. Saçı sakalı
4. Giyimi
5. Konuştuğu konular00 YorumlaBence dağınık kumral saç, hafif kemerli burun, buğday ten, uzun boy ve biraz kaslı olması yeterli
00 YorumlaSaci havasi sonra gulusu giyim tarzi ve kizlara karsi olan konusmasi ve ve ve en onemlisi bakışı
00 YorumlaGiyimi kanka istediği kadar çirkin olsun dikkat çekilir giyinmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz utangaç fazla konuşmayan ama karakteri çok düzgün, verdiği sözün arkasında duran biri için ne dersiniz?
00 Yorumla
+1 yılKibarlık, ince düşünce
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biriyim ama emin ol insanlar bana enayi diyip geçiyor , kibarlık ince düşünce bunlar bahane , çok kez aldatıldım , ha konu tipte değil aldatildigim tipler rezalet keko varya ha işte onlara tercih edildim , gunuzmuz insaninin en son istediği şey bir erkekten kibarlik
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer gördüğü karı kıza bakmamak, karısına ya da sevgilisine sadık olmak, yalan söylememek, iki popo meme görünce ağzı açık kalmaması.
01 Yorumla- +1 yıl
Popo meme görünce her erkeğin ağzı açık kalır heteroysa
Emir sarrafoğlu olması
10 Yorumla
+1 yılZeka ve ahlak.
10 YorumlaOzguven ve mesafeli olması...
00 Yorumla
+1 yılAslında her ortam sadece yüz haraketleri yeterli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSırtından vurursa karizma enkaz olur..🍀
00 Yorumla
+1 yılZekasi bakimi bitti..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Karakteri ve delikanliligı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılgizemli olması :D
00 Yorumla
+1 yılGözü fazla dışarda olmamalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tipi, vücudu. Başka soru?
00 YorumlaOturuş şekli, bakışı ve güven verişi
00 YorumlaKonusmasi ve susması gereken yeri bilmesi.
00 Yorumla
+1 yılKarakteri saygısı ağırlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuruşu nezaketi içinden gelmesi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılKast etigim tarzı kişiliği degil
Cevap sahibi+1 yılHee peki
+1 yılAbi net saç dahası yok yani hadi belki birde göz
12 Yorumla- +1 yıl
Ay olayı yanlış anlamışım
- +1 yıl
Yakışıklı diye okudun sanırım