Arkadaşlar ayrılıktan sonra 30 gün kuralı doğru mu iletişim kurmayınca dönüyor mu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bacım 30gun kuralı herkes de ise yaramıyor, giden neden gitti o önemli. Ben 5 aydır bekliyorum ses yok. Tecrübe ettik yani
Her tartışmamızda ayrılık lafı ederek beni Korkutmasından , bana vakit ayırmamasından şikayetçiydim. Sevdiğini söylüyordu. Ama artık acı çekiyordum ve bizim için bişey yapması için ben şu şu sebeplerden ötürü gidiyorum seni uzaktan da severim dedim. Oralı bile olmadan Allah’a emanet ol dedi. İki gün sonra da engelledi. 4 seneydi. Bilmiyorum
Valla ben tecrübeli olarak konuşuyorum hatta şöyle diyeyim biz boşanma aşamasındayız şu an. Erkekler kadınları memnun edememekten hep şikayetçidir çünkü kadınları ne yaparsk yapalım memnun edemiyoruz ve sebebsiz yere veya saçma sebeplerden kavga cikardiklarinda mecburen ayrılık lafı ağza gelir ya da hiç sevmemisse ayrılığa bahane arar. Konunun temeline in ve kendi hataların varsa çözmeye bak yok karşındaki illa takıntılı biriyse yol ver gitsin canını sıkma. 30-40 gün sitede beklentiye girme dönmeyince çok üzülüyorsun. Kafanı başka şeylere vermeye çalış işin çok zor o yüzden
İnsallah bizim için üzüntü duyar ve gelir
Geri döndü mü cevaplar misin lutfen
Ohooooo sen hayla orda mısın. Kural belli ve tek dir.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Öyle biri beni 2 gün aramıcak 3. Gün silerim
Çok iddialı ama keşke öyle olabilseydim
Yaşın daha genç genç. Önüne kimler gelir kimler gider. Sen bir tane sepeti beklersen sen daha çok beklersin
4 senemizi verdik , 25 yaşındaydı ve ciddi düşünüyorduk. Bu evde kalma sürecinden vs devamlı oyun oynuyordu ve beni ihmal ediyordu birkaç kez uyardım haklı olduğumu söyledi. Ama icraat göremeyince biraz dürtmek istedim açıkçası ve mesaj yazdım bu sebepten gitmek zorundayım dayanamıyorum bana böyle olmana seni uzaktan da severim dedim. Allah’a emanet ol dedi ve iki gün sonra her yerden engelledi beni. Sevdiğine gerçekten emindim. Ama artık ne yaparsam yapayım gitmez o bana hep yazar düşüncesi oluşmuştu onda. Bende bir kez daha kırıldım seneleri de versek her gittiğinde gitme diye tutuştuğumuz adam gönlümüzün kırıklığına iki cümleyle cevap veriyor. Umarım bir gün pişmanlık duyar. Sözde en sevdiği ve kaybetmek istemediği varlıktım.
Çocuk doğru olanı yapmış. şu an gözümde haklı olan çocuktur. Giden sen sin sana da güle güle demiş. Sen elindekini kaybetmenin acısını yaşıyorsun. Şu saatten sonra yapabileceğin tek şey soğuk bir bardak su içmek olur. Biri bana da ben gidiyorum dese giderken kapıyı da çek git derim. Yine o Allaha emanet demiş. Silmesinde de engellemesinde de gayet haklı. Giden sensin. Eski sevgilisini kendine arkadaş yapıp sosyal medya da koleksiyon mı yapacaktı sanki
Ben isterdim ki birazcık ilgi göstersin bana karşı, çünkü bugüne kadar her gittiğinde her benden rahatsızlık duyduğu bişey de anında yoluna koydum ve onu üzmedim. Ufacık bir ilgiyi çok gördü bana başkalarıyla ilgilenirken beni hep unuttu uzun saatler boyunca. İsterdim ki konuşalım çözelim desin. Acı çektiğimi ve onu sevdiğimi söylememe rağmen böyle yapması beni çok incitti. Bekledim çok bekledim anlayış gösterdim ama beni günlerce aramadı. Bende en son bu mesajı yazmak zorunda kaldım.
Geçmiş olsun. Sen üzülmeye devam et. Görünüyor ki daha çok üzüleceksin
Bilmemki , hiç o mecralarda! işim olmaz , helal olsun ömürlük olsun👍
Allahım nasip etsin herkese
Aynen öyle arkadaşım , Amin.
Bosa ümitlenme giden gittigi gun yeni limanlara yelken acar bacim
Bensiz mutluysa benim ona diyecek sözüm yok
1 yıl geçti dönen falan yok
Beklentiler üzer öyleyse
Bu 30 günü de iyi değerlendirmek gerek..
Aramadım ulaşmadım 5 gün oldu ama özlüyorum
Takıntı olmasınmı bu?
4 senemizi verdik birbirimize insan haliyle bekler ve özler iki günlük birisi değildi ev almıştık evlenecektik
Ortak arkadaşlarımız veya ailesini tanıyormusun.
Ve neden bıraktı seni?
Tabiki de , ailesiyle görüşüyorum arkadaşlarımızla da aynı şekilde. Evde olduğumuz süreçte psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi ve Pubg denen oyuna sardı kendini. Hiçbir şekilde ilgi göremedim aslaaaa. Ben arayınca bile sinirleniyordu oyunu bozuluyor diye , saatlerce onu bekliyordum özlüyordum. Ona söyledim haklısın dedi özür diledi ama yine bişey göremedim. Sonra bende biraz dürtmek adına mesaj yazdım ben artık bana böyle olmana dayanamıyorum acı çekiyorum diye gidiyorum dedim niyetim farklıydı ama bana Allah’a emanet ol dedi ve iki gün sonra engelledi her yerden anlayamadım. Bekledim ki biraz ilgi göstersin. Bu olaylar olurken tabi iki gün aramadı beni boğulduğunu iyi olmadığını vs söyledi. Ama oyunda arkadaşlarına iyiydi 12-15 saat bana gelince bişey yoktu.
Seni seviyormuydu ki
Belki de boyle olmasını istemiştir. Anlamadığım şey sende bulamadığı ne vardı o oyunda.
Çocuksu birşey olmalı onun bu yaptıgı.
Üzüldüm senin adına :(
Evet beni seviyordu aklını oyunla dağıtıyormuş vs ama en çokta bir oyun kadar etmediğime kırıldım en çokta buna. Umarım pişman olur ve bambaşka birisi olur hakettiğimiz hayatı yaşarız
Bende iste onu merak ettim nasıl oluyor anlamıyorum kendisini seven bir insan ikinci plana atılırki..
Üstelik saçma sapan gereksiz bir oyun icin:(
İnşallah tekrar eskisi gibi olur herşey. dört yıl çok uzun bir sure gerçekten:(
Bitmiş artık başka erkeklere geç
İstemem
Zamanla istersin merak etme
Döndü ama kuralla alakası var mı bilmiyorum
Sevgiyle ilgisi vardır bence
Olabilir
ah be aga
Düştük yine
yakışmıyor
Belki de
o yüzden ne yapıyoruz
Beklemiyoruz
hayırrr daha çokk düşüyoruz
Eminim şu an gülüyordur yani
sen neden gülmüyorsun
Ona duyduğum sevginin acısından ötürü
bence sana bu yakışmıyor tamam üzülme demiyorumda bu yollar işe yaramazki
Sustum oturdum bende napayım
sus bencede aman napabilirsin ki ya
dönmedi uygulamıştım
Boşuna beklemeyelim o zaman
bekleme hayatına devam et. dönerse döner zaten
Kesinlikle. Dönen ve mücadele eden erkek gerçekten seviyordur zaten
evet bak 3 ay oldu dönmedi. yapacak bir. şey yok kalbime gömdüm bir gün tamamen hissizleşirim ona karşı
Elbet bir gün döner de sen istemezsin o zaman. Hep böyle olur.
bakıcax artık. benim gibi seveni bulabilrcegini sanmıyorum zaten
Ben sanmıyorum da değilim kendisi de bizzat söyledi yüzüme
Boş işler
Belki de saygı duyarım
Dönmesini bekleme
Beklentiler bugüne kadar sadece üzdü zaten en doğrusu beklememek
Hayatına bak dönecek olan sen beklemiyorkende döner
Doğru söylüyorsun , seven adam bir yolunu bulur döner , sevmeyene tek bir bahane yeter
Kesinlikle öyle yanında olmak isteyen olur zaten
Benim herşeye rağmen onun yanında olduğum gibi.
Sen elinden geleni yapmışsın artık durman gereken zaman gelmiş kendi hayatına bak
Öyle yapacağım mecbur , kalbimi yerinden söküp al senin olsun desem de yetmem yaranamam
Bazı insanlara yaranamazsın