ayrıldıktan sonra 30 gün kuralı uygulayıp, hiçbir şekilde iletişimde olmayıp sevgilisini geri döndürmeyi başaran var mı arkadaşlar? ayrılan ve tepkisiz kalan benm dönmesini istiyorum pişmanlığını görmek için.
teşekkürler😍😍🤩🤩
teşekkürler😍😍🤩🤩
günlere takılma arayıp sormassan bir merak edip yokluyabilir yoklarkende iyi bir strateji uygulaman lazım. gerçi bu kuralı kim çıkardı bilmiyomda bunuda çözmüştür insan sarrafı kişiler.
yanlışlarını gördüğümde hep çekip gidiyordum ve peşimden gelen hep o oluyordu hatasını bildiği için. en sonunda yine canıma tak etti çektim gittim ama şimdi o da sessiz, geri dönmedi ama insan bir dönmesini istemiyor değil🥴😊🥰
kendisini toparlaması için yaptım hep. kaybetme korkusunu yaşatmadan değerimi anlamaz 🙁
Cevap
1Cevap
Dönmek isteyen bir şekilde döner ama günlere sınırlamaya gerek yok, ben şahsen bir kere gidersem dönmem ve terkedilirsemde asla barışmam.
aynen ben hayatıma bakıyorum şimdi o kuduruyordur hem benim terk etmeme hem de geri adım atmamama 😁 böyle olunması daha değerli yapmaz mi bir erkeğin gözünde kadını?
Karşı taraf suçsuz olsada güzel anilar var ama sadece gönül eğlendirdiniz gitdiniz, pişman olup geri dönermisiniz
neden ayrıldığınız insanı öylece bırakıp yolunuza bakmıyorsunuz canım aşklarım neden yani
bilmem belki de özlüyorumdur. s. d
Uyguladım hiçbir şey değişmedi
dönmeyecek olan dönmüyor yani.. peki teşekkürler❤️
görmedim ben hiç :D
O ne bilmiyorum bile
Faydasi va
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?