AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
kendin ol yeter kanki kimseye bir şeyi kanıtlama zorunda değilsin seni kaybeden utansın
İnsanlara kendini beğendirmek zorunda değilsin. Bu düşünceyi bence kafandan silmelisin yoksa hep çok mutsuz olursun. Kendini çirkin bulmadığını söylemişsin, o zaman sorun yok. Bu düşünceyi kafandan sildiğinde gayet mutlu olacaksın.
normal bişekilde hareket ediyorsan olmaz tabi niyetini belli edceksin heycan kıpır kipır
Ya sen zaten kendini beğeniyorsun başka insanlara ihtiyacın var mı ki
Vur masaya yumruğunu, ney isen öyle ol. Kimseyi küçük görme kendini de büyük görme, öz güvenli ol. "aaayyy şuram şöyle amaannn buram böyle aaa saçım öyle" diye sürekli düşünür kendini eleştirirsen kaybedersin. Özgün ol kendin ol.
Kendinizi kötü hissetmeyin. Bir de şöyle düşünün sizi siz olduğunuz için sevmeyenleri kaybettiniz. Allah gerçek yüzlerini gösterdi şükredin. Belki ilerde size zararları olucaktı kurtuldunuz bilemeyiz ki sonuçta.
Kusursuz insan isteyen şuursuzdur kimse için kendinizi üzmeyin. İradeli yalnızlık işkenceli sevilmekten evladır.
Hiçbirşey yapmamalısın seni sen olduğun için beğensinler bunun için çaba gösterme
Önemli olan iç güzellik
Dış güzelliği bir şekilde hallediyorlar yaptıradabilirsin
Boşver sen milleti seninki de tam karaktersiz miş yalnız
Bu hayatta en zor şey kendin olmaktır onun için kendin ol ve doğal davran seni bulan bulacak işi zorlama
İnsanın kaderi bir gülmeyince hep ağlıyor sanırım. İnsanlar çok itici gelmeye başladı. Yaş 29 oldu ve hala güven sorunlarım var. Bu yüzden yabancı bir kızla evlenmeyi düşünür oldum.
Bence bu çaba seni üzecektir, böyle bir psikoza girmemekte fayda var
Sakin ol her lafın güzeldir senin güzelliğini görecek çıkacaktır
Insanlar onyargili aptal ve cahil sen uzulme mutlaka biri cikacaktir sana deger veren
Onlar değerini bilmiyor desene. Üzme kendini değerini bilecek sevecek kişi çıkar bir gün elbet. Dertleşmek isterseniz dinlerim.
Begenilme duygusunu beyninden sil gitsin kafandan. Belki hal ve hareketlerine agirlik ver, icten samimi neseli ol gelen gelir, gelmezse herkes kendi bilir;) kendinle mutlu ol yeter
Sana tavsiye altta yazan abazalara güvenme. Onlara güveneceksen o zaman hiç sevgilin olmaz. Aynen böyle kalmaya devam et. Hiç değişme. (Erkeklere karşı) Kendin ol
Hoca boşver insanlar tarafından beğenilmeyi de bana da herkes çok yakışıklısın diyo benim de kız arkadaşım yok her şey flört değil takıl kendi başına bak dalgana
Hic mutsuz olma dogru kisi cikacaktir karsina. Onlari bosver sen onlar kendini begenmis pisligin teki takma hic seni oldugun gibi seven mutlu edecek biri cikar elbet karsina unudunu katbetme
Senin nasıl biri olduğun o iki kişi ile mi orantılı bence çok saçma onlar önce insan olsunlar
Onlar gelip geçici şeyler dişler düzelir herşey olur ama kalp düzelir mi
Dışı güzel olmayanın içini merak bile etmiyorlar. Yapcak bisi yokk
Aynen
başkası olma kendin ol sen böyle daha güzelsin gel bana sahici sahici ya da anca gidersin
birşey yapma seni kabul etmek isteyen böyle kabul etsin sadece kaslı değilsen kas yap kilolu isen kilo ver ve bakımına dikkat et😄
biriyle sırf tanışmak için tanışma. Bekle. zaten doğru kişi seni elbet bulucak bana güven , ve asla hemen güvenme insanlara , ağırdan al biraz.
Seni olduğun gibi seven birisi elbet çıkacaktır üzülme. Kendin ol. Dış güzellik gelip geçici. İçin güzel olsun.
İnsanları memnun etmek isteyen bir şeye erişemez, Rabbini memnun etmek isteyen her şeye erişir Allah'ın izniyle.
Insanlar tarafından begenilmek icin yapabileceğin en iyi seylerden birisi "insanlar tarafindan begenilebilecegine" inanmaktır :)
Birde dişlekler daha tatlı. Ama çok rahatsız oluyorsan diş teli önerebilirim
Seni beğenen kusurlarınla beğensin :) beğenmeyen yol alsin
Boşver umursama güzel olduğunu düşünüyorsan düşünme bnce
Bunlar böyle yapıyor diye hayatını karartma aman boşver gelir bir gün nasibin
Fiziksel anlanmda hosuna gitmeyen yerlerin vwrsa yaptir
Benim iliskim bile olmadi hatta konustugum bile olmadi sanslisin
Aynı durumlar bendede oluyor bekle bende bekliyom bakalım
Harca kendini bunun yolunda
İlk önce kendini sev gerisi gelir zaten
Kendin ol doğal ol yeter
Dışını yaptır bakım yap tarzını yenile
Becerebilirsen yapma hiç birsey
Bence hic üzülme demek onlar seni haketmiyor
Hiçbir şey değmez çünkü
Kendin ol begenilmesende yaşam senin onlarin degil
öyle bir derdim olmadı
Bak seni ne kadar çok insan beğenmiyormuş
Kıçını aç bak nasıl beğeniliyorsun
İnsanlara kendını begendirmek zorunda diyilsin
Kendine bakman yeter bakımlı biri ol yeyer yani
Düzelir herşey zamanla
Davranislarinla mi alakalı acaba
Bişey yapma bu kdr beğenilmek mi istiyorsun?
Bilmadiniz mi trol sorudan
Herkesi memnun etmek başkasının işidir
Sorun sadece dişlerinse düzeltilebilir
gecmis olsun üzücüdür ama acaba nedendir
Merhaba seni görebilir miyim
Benim gibi doğal olmalısın...
Yani o kadar kasma sende başka adam mı kalmadı...
az sexy ol beğenidrler