24 yaşındayım bu güne kadar düzgün bir ilişkim olmadı. Geçen yıl sevgilim sandığım kişi dişlek olduğum için benden utandığını arkadaşlarının yanında benimle görünmek istemediğini üstü kapalı belirtti bunun üstüne ayrıldık. Birkaç güne kadar da benle tanışmak isteyen kişi tarafından engel yedim. Durduk yere konuşmadığımız halde. Bir şekilde insanlar tarafından beğenilmiyorum. Çirkin biri olduğumu da düşünmüyorum. Ama bu durum beni yeterince mutsuz etmeye yetiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen sana sahsi gorusumu soyliyim. İlk bas erkek dusuncesi daha sonra olmasi gereken insani dusunce olarak sunayim fikrimi. Erkek piskolojisiyle yanastigimda bir kadina ilk bas kendime eziyet etmemek icin evet guzelligine bakarim ve bu benim en dogal hakkimdir. Daha sonra bunun yetmedigini dusunerekten degil yetmedigi bilerekten kisiligini bilmek isterim. Eger sevmedigim bir yani var ise oteki guzel yanlariyla kapatmak isterim. Kapatilacak gibi degilse guzel dille arkadasca kalmayi ve daha fazla ilerlememeyi soyluyorum. Ve sevgili olma asamalarina gelmeden zaten bir kac adim var hem erkekten yana hem kizlardan yana.. hic bir erkek suslenen kiza vaaay prensese bak bunu cocuklarimin anasi yapayim kimsecikler kapmadan! Boyle delikanlilar topragin altinda Şu an .. varsada bilemiyorum.. ben bile bunu nadir kadina diyebiliyorum her kadina bu gozle bakmiyorum sahsen.. cunku daha uslu gozuken daha uslu tavirlara sahip olan ve dogal olarak daha uslu giyinen kiza daha uslu yanasir bakarim. Fakat cilginlik seviyesi uclardaysa boylesine karsi dusuncelerim hic bir zaman sakin olamaz.. kaldiki erkek kizi secerken sexe yonelik dusunur igrencek igrenmicek disarda onunla ovunebilcek mi ovunemicek mi ona bakar.. bu kendimce deyyusluk ve yerle bir seviyede olan karakterdir.. birincisi kisinin sevdigiyle ovunmesi demek baskasinin onun detaylarini bilip (diler fiziki ahlaki yahut kisisel) sonrada baskasinin sevdigim kizinin orasina burasina bakicakta gulusunden hoslancakta yaptigi esprileri begencekte ben boburlenip ovuncem he? E direk alsin gotursun kizi ne anlami kaldi.. Şu an olayi karacarsafa goturcem sananlara demek istiyorumki he oda haktirki Allah elbiselerinizde gizlenin size zarar gelmesin demis! Olayi dini muhabbetlere goturcem sananlara da demek isterimki yaw bilader ovundugun sey kotu bir olay. Buna zimnen cikan sey ise cocuk ovuncek birsey bulamayinca arkadas ortaminda yapacak deyyusluk bulamayinca ve hayati boyunca kendincene cirkin buldugu bir kadinla olma iskencesi altinda olcagina direk engelliyim diyor vs.. gunumuz erkek kafasi bu.. yani alayim cirkinsede bu zamanla gozume guzel gelir diyerek kalbe yurege bakan yok. Dolayisiyla simdi olayi insani meselelerine baglicam. İnsani kismina gelirsek kisi insanligini bilmedikten sonra, en guzel yaratilis ile yaratilmisken baskasinin disine burnuna rengine takilarak onu ayiplamasi kucuk gormesi ayip ve cok kotu bir davranistir. Emin ol bir birine en asik olan bir cift istedigi kadar anlassin elbette bir yerde bir birilerinde sevmedikleri ve anlasamadiklari kisimlar var. Bu bir hakikattir. Dişine takilan adam yarin birgun seninle evlendikten sonra sen tuvalet ihtiyacini giderdikten sonra aldigi kokudan seni bosayacaksa dok ustune benzini yak pezevengi gebersin. Emin ol hic bir zaman insanlarla baris icinde olamicaksin. Savaslar dovus kavgalar ayriliklar dusmanliklar sınırlar irkcilik vs hep bundandir. Yani sen senden alt olanlara bak hic evlenemeyenler var. Emin ol senden daha cirkin olup kendilerinden daha guzel olabildigin cok kisi vardir. Kendilerinden daha akilli olduklarinda vardir. Ben 2 yil guzel bulmadigim kizla birlikteydim. Sirf kalbi guzeldi diye onunlaydim. Guzel bulmamam demek onu cirkin goruyordum demek degil guzel degildi okadar.. gulusu guzeldi hal hareketleri guzeldi.. seninde disin konusman guzel olmayabilir ama fizik guzelligin ahlak guzelligin cok ust seviyede olabilir. İste buyuzden kendini bildikten sonra, ozguvenini yittircek sebeplerden yani bosbeles iki tane namussuz yuzunden ozguvenini ayaklarinin altina alma.. sen namusunu yerde bulmus gibi davranan kasarlar gibi degilsin baris.. yani demek istiyorumki madem eli ayagi duzgun birisin ne aldaniyorsunki boyle pislik pesinde olan bir iki yerden bitme kopege? Otur dua et Allahtan bekle hersey kader iledir nasibini bekle.. o simdi sana cirkin diyen lavuklar emin ol sosyal medyada guzel bulduklari ama kendilerine asla kavusamicaklari kizlara bakip kendi ellerine tecavuz ediyorlar.. sen guclu kal ve seni guclu yapcak seylerle mesgul ol seni guclu tutanlarla dur.. takma derim.. keyfine bak derim.. Selametle kal..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle düsünüyorsunuz? kendinizi hiçbir zaman çirkin görmeyin zaten biri sizi dıs görünüsünüzden dolayı red ediyorsa zaten sanslısınız demektir çünkü bu tür insanlar sizi siz olarak sevmeyecekleri için red ederler bu yüzden herzaman bir insan sizi sevecekse siz olarak sevmeli dıs görünüsünüzü değil, insanlar açıkcası yani gönül eğlendirmeyi seviyorlar ciddi iliski aramıyorlar sadece takılmalık falan bu yüzden dolayıda böyle oluyor anlayacağınız mutlaka karsınıza sizi siz olarak seven biri çıkacaktır mutlaka hiçbir zaman kendi dıs görünüsünzüe takılmadan kendi hayatınıza odaklanın zaten hiçbir sekilde dünya ask üzerine kurulu değil ask olmadan da hayat devam ediyor bundan emin olun bu yüzden yani yapmanız gereken sey kendi hayatınıza odaklanmak olacaktır mutlaka sizi sevecek biri elbet çıkacaktır siz kendi hayatınzıa odaklandığınızda.. bırakın gitsinler giden insanlara takılmayın sevgiliniz olmaması sizi hiçbir zaman yanıltmasın çünkü sevgili olan çoğu kisi takılmalık görüyor er ya da geç bitiyor bu yüzden sizin istediğiniz sey sevgili değil daha çok gerçek ask sevgili farklıdır gerçek ask farklıdır bundan emin olun ve sadece hayatınıza odaklanın sosyal bir insan olmaya bakın hedeflerinize odaklanın.
10 Yorumla
+1 yılNeden öyle düsünüyorsunuz? kendinizi hiçbir zaman çirkin görmeyin zaten biri sizi dıs görünüsünüzden dolayı red ediyorsa zaten sanslısınız demektir çünkü bu tür insanlar sizi siz olarak sevmeyecekleri için red ederler bu yüzden herzaman bir insan sizi sevecekse siz olarak sevmeli dıs görünüsünüzü değil, insanlar açıkcası yani gönül eğlendirmeyi seviyorlar ciddi iliski aramıyorlar sadece takılmalık falan bu yüzden dolayıda böyle oluyor anlayacağınız mutlaka karsınıza sizi siz olarak seven biri çıkacaktır mutlaka hiçbir zaman kendi dıs görünüsünzüe takılmadan kendi hayatınıza odaklanın zaten hiçbir sekilde dünya ask üzerine kurulu değil ask olmadan da hayat devam ediyor bundan emin olun bu yüzden yani yapmanız gereken sey kendi hayatınıza odaklanmak olacaktır mutlaka sizi sevecek biri elbet çıkacaktır siz kendi hayatınzıa odaklandığınızda.. bırakın gitsinler giden insanlara takılmayın sevgiliniz olmaması sizi hiçbir zaman yanıltmasın çünkü sevgili olan çoğu kisi takılmalık görüyor er ya da geç bitiyor bu yüzden sizin istediğiniz sey sevgili değil daha çok gerçek ask sevgili farklıdır gerçek ask farklıdır bundan emin olun ve sadece hayatınıza odaklanın sosyal bir insan olmaya bakın hedeflerinize odaklanın
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin emin ol seni kırdığı yerden kırılacak. Allahın adaleti çok büyük. Benim de burnum çok güzel değil, ya da ne bilim gözlük taktığımda küçük gözlerim daha da küçülüyor, eskisi gibi zayıf değilim ama beşeri münasebetlerim iyi sayılır. Eskiden herkesle arkadaş olup çevremi genişletmek isterdim. şu an 1 kişi bile huzurumu bozsa hayatımdan çıkarıyorum. Bu insan da sana göre değilmiş demekki kalbine dokunması gereken yerde p farklı yerlere temas etmek ister. Ayrıca dişlek olmak çok güzel ve sevimli yapar insanı çaresiz bir dert değil ki. Tel taktırırsın çok rahatsız olursan. Kimin ne dediğini umursama sağlık herşeyden önemli.
09 Yorumla- +1 yıl
Sende mi burdasin. d
- +1 yıl
@Delimiyimacaba nerde olmalıydım
- +1 yıl
Hic... Dogru yerdesin bisey dedigim yok.. 😊
Disin nasil oldu bu arada - +1 yıl
@Delimiyimacaba :D çok daha iyi, iyileşme yolunda ilerliyoruz:))
- +1 yıl
Benimde yurdtaki arkadasimin iltihaptan yanagi oyle bir sisti ki, sabah gorunce cok uzuldum. Dis cok kotu ya.. gecmis olsun
- +1 yıl
@Delimiyimacaba ya evet Benim yanaklar zaten tonbiş olduğu için dışardan belli olmadı fazla asfhggksj
- +1 yıl
Tonbiş yanak iyidir.. pandalari severim 🐼💝
Yinede gecmis olsun.. - +1 yıl
@Delimiyimacaba panda kadar da değildi ama😢 tişikkirlir😶
- +1 yıl
Dm atsana bana. d
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
115Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlari umursamamali özgüvenli kendinden emin kendi degerini bilen güçlü kadin olmalisin
10 Yorumla Her insanın artıları ve eksileri vardır bunu unutma. Mükemmel kimse değil emin ol. Erkekler bir şeyi elde edene kadar açba gösterir sonra kıymetsiz olur. Çoğu için değişmez bu. Ondan dolayı çokta isteme. En güzeli seni gelip bulacak olan kısmetin. İnşallah bu sözlerimi unutmazsın tanımadığım biri yazmıştı haklıymış dersin. Öyle bir gün gelecek ki deli gibi birbirinizi sevdiğiniz bir yuvanız olacak ve mutluluğu ömür boyu yaşayacaksın. Bu bence herşeye değer. Ben bunu herkeste gördüm. Nice ümitsiz yok bize denk gelmez diyenler beni solladı evlendi çocukları oldu birde öyle bir mutlular anlatamam. Sende sabret kısmetin zaten gelecek hiç boşuna can sıkma 2 tane insanın hareketiyle 👍💪
10 YorumlaCanım benim bu durum kesinlikle seni olumsuz etkilemesin, bu davranışları onların ne kadar ucuz, zayıf ve bencil karakterler olduklarının net bir göstergesidir. Sen dişlerini istediğin zaman 3-5 bin lira harcayıp yaptırabilirsin ama onlara karaktersizlik baki kalacaktır ve kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor tecrübeyle sabittir. :)
20 YorumlaDişlek ne demek ya. Sen bir bayansin hisleri olan. İyi birisin. Seni her hangi bir uzvunla yargılayan insan değilsin gitsin. Seni bir birey olarak görüp saygı duyacak birisi zaten seni yargılamaz. Her halinle sever daha doğrusu hâl onun için önemli değildir.
20 Yorumla
+1 yılinsanların hepsi kendisini bir halt zannediyor ve birisin dış görünüşüyle yargılayabileceğini zannediyor. sen hiç sıkma canını, iyi ki böyle şekilci insanlar çıkıp gidiyorlar hayatından. gerçek yüzlerini böyle iğrenç iğrenç gösteriyorlar işte. sen kendini beğendiğin ve aynada kendini bakıp güzelim ben diyebildiğin sürece hiç kimse sana çirkinsin diyemez. Her şeyden önce kendini beğen ve kendinle barış.
20 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram malûm. Sen kendine güven, kendini sev ve saygı duy. Geçmişte olmuş şeyleri de kafana takıp geleceğe taşıma.
30 Yorumla
+1 yılLütfen üzülme. Yani ben önemli olan iç güzellik falan demeyeceğim, çünkü ruhlar aleminde yaşamıyoruz ve herkes dış görünüme bakıyor. Bazıları beğenmediklerine karşı acımasız. Ama şanslısın ki sana sadece et parçası olarak bakacak, sana saygısı sevgisi olmayan insanlardan kurtuldun. Üzülmeni rahatsız olmanı da anlıyorum kesinlikle. Kendinle barışman için yapabileceğin şeyler var. Mesela dişlekmişsin. İyi bir yer araştırabilirsin ameliyat için bu senin psikolojini erkiliyorsa. Onun haricinde bir şeyin yoksa da spor yap, sağlıklı beslen, iyi giyim, güzel saç modeli koku, güzel cilt seni çok güzel değiştirir. Bunlar için zaten acayip paralara gerek yok. Youtubeda da iyi kanallar var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılgünümüz insan ilişkilerinde dış görünüş çok öne çıktı. bu konuda haklısın bence estetik yaptır. diş teli olabilir. kimse için değil kendi özgüvenin yerine gelmesi için yap bunu. hem psikolojin düzelir. hemde gerçekten kız arkadaşlarının bile tutumu değişir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Yapmacık olma. Kendin ol yeter. Ama sizi bu sebepten terkeden kişiden iyiki zamanında kurtulmuşum de. Şekilciliğe önem veren birisi asla ve asla uzak olsun. Bir gün bir kaza ve hastalık sonucu kendi şeklinin de bozulabileceğini aklının bir kenarında tutmalı bu kişi.
00 Yorumlaİnsanlar tarafından beğenilmek için hiç bir şey yapma. Umursama hatta, olduğun gibi ol. Seni engelleyen kişi belki de seni görmemek için engellemiştir, böyle düşün. Kendini rahat hissetiğin şekilde olman gerekiyor bence insanların nasıl görmek istediği gibi değil. Tek yapman gereken şey bu ruh halinden kurtulmak :D
00 Yorumla
+1 yılSen disgorunusunu degistirebilirsin ama onlar o beynini degistiremeyecek. Bu yuzden dis gorunus onemli degil iste. Onlar karaktersizin teki senin kalbinin guzelligini gormemisler. Dis nedir ki git tel tak bir yila duzelir asla kendini uzme bunun icin, kimse icin. Seni sevecekse birisi sen oldugun icin sevsin
00 YorumlaNeşeli bir kadın ol dişlerinden utanmadan dişlerini göstererek gül sürekli. Hayattan zevk alan neşeli kadınlar ilgi görür. Güzel kadınlar dikkat çeker ama her şey tavırlarına bağlı. Tabii neşeli olmanın içinden gelmesi lazım erkekler etrafına toplaşsın diye değil. Aklı başında erkekler bence zarif, neşeli ve güleryüzlü kadınları beğenir.
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun günümüz ilişkilerinde şuanda dış görünüş olayı öne çıkıyor bende uzun süre bundan muzdariptim. ister inan ister inanma estetik yaptırıp saçımı uzatınca herşey değişti. yüzüme bakmayan insanlar hergün arayıp sorar oldu insanlar böyle yani
26 Yorumla- +1 yıl
@Walterin cildime kalıcı fondoten yaptırdım gözaltlarımı aldırdım ayna gibi oldum maşallah:D birde dudak dolgusu
- +1 yıl
@Bura6k ee reis devir böyle valla çok mutluyum kendimden:D
- +1 yıl
Peki doğacak olan çocuk çirkin olursa ne yapacaksın ona da mı estetik
- +1 yıl
@MichaelDemiurgos büyüyünce insanlar kendi kararlarını verebilir estetiğe karşı biri değilim. benim yaptırma hakkım var da onun niye olmasın?
O kadar sinir oluyorum ki bu yaratıklara, yahu be karakter yoksunu madem aşağılık düşüncelerin var kıza niye umut verip hayatına alıyorsun be dingil. Salla gitsin , ekstra çaba göstermene gerek yok insanlar seni olduğu gibi sevmeli
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver bende öyleyim kimse beğenmiyor nedensiz bir sekilde. Biri boyuma küçük der diğeri huyuma. Insanlar hep bir bahane bulur. O insanlar için dogru kişi değilsindir kişisel olarak algılama bence. Bazı insanlar seni haketmediklerini söylemezler bunun yerine sendeki kusurları kullanırlar kalp kırmak için. Sebebi ise ego tatmini veya enyiliğinj uyandırmak istemiyorlar onlara sürekli hep iyilik yap onlar için yaşa isterler. Kimse için yaşama herşey ilişki değil kendinle mutlu ol..
01 Yorumla- +1 yıl
Asagada bir yorum yazmistim oda senin icin gecerli
+1 yılBeğenmezlerse beğenmesinler kendileri manken sanki. Kimsenin seni dış görünüşünle eleştirmeye hakkı yok sen kendini böyle seviyor musun tamamdır konumkapanır diğerlerine sadece peki demek düşer bu konuda asla kendini üzme
10 Yorumla
+1 yılHiç birşey yapma kendin ol, doğal ol , içinden geldiği gibi davran seni sevip beğenen seni sen olduğun için sevmeli beğenmeli ki gerçekten bu sevgi olsun yoksa sahte sevgiler bol bol ama sonu hep hüsran
10 Yorumla
+1 yılDeğişik birşey. Bir fotoğraf koysaydin keşke. Merak ettim. Ama insanları dış görünüşune göre yargılamak çok ayıp birşey yani. Zaten sevmek kusurlardan ziyade karşıdakinin kalbini görmek değil mi. Değişik insanlar ve değişik hayatlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Şunuda eklemek isterim ki. Kimi nedeniyle kimi yüzüyle kimide beyniyle güzeldir. ☺️🙏
+1 yılÖz güvenin olsun kendine, sen kendini sev beğen gerisi mühim değil.. Her zaman bakımlı ol bunu birileri için yapma kendin için yap ❤️
40 Yorumla
+1 yılDoğal ol kendini sev özgüvenli ol kim nederse desin dişlekmiş bilmem neymiş takma o dişlek sevmez başkası hasta olur bilemessin oyuzden sen insanlar için değişme neysen osundur insanın en güzel hali doğal halidir
00 YorumlaBence ilişki sevgi aşk görsel fiziki görünümden çok ruhsal ve içgüdüsel bir kavram sevgilin ya da dediğin kişiler bu nün dışında arayışları olan kişi ler sanırım. Sen kendini sev gerisi önemli değil.
00 YorumlaKendine bakabilirsin. Yani güzellik dediğin şey izafi bir kavram olduğuna göre genel geçer bir şekilde beğenilmeyi beklememelisin. Biraz daha iletişim kabiliyetin gelişirse, sosyalleşirsen daha istediğin gibi bir netice elde edebileceğini düşünüyorum
00 YorumlaBende hep terk edildim Bu durum senle alakalı değilAma beni seven 1 tane sevgilim de oldu ayrıldık orası ayrı. Adamına denk gelmek mesele. Adam adamsa karakterliyse sever kollar aşık olur. Dişinle alakası yok şans.. o şansı o adamı yakalayınca bırakmamak tüm mesele bu.
11 Yorumla- +1 yıl
sonnkelimen cok hoxls ve anlamli. ancak kadinlar sevildiginin degerini anliyamiyirlar
+1 yılHiç kafana takma canım seni üzenlere arkadaşlık etme
40 Yorumla
+1 yılÖncelikle seni dış görünüşün için değil seni sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır dişlerin değişebilir doktora gidersin yaptırırsın güzelleşirin ama emin ol büyük bir sorundan Kurtulmuşsun senin dişlerin için senden ayrilabilecek kapasitede biriyle sevgili olduğunu düşünen berbat! Bu tarz biri ile çıkmak eminim istemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Anladigim kadariyla yeterli derece guzelsin ama kendini guzel olmadigina inandirmissin. Hayatina yanlis birini almis olabilirsin. Bunu kendine maletmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik, güzellik göreceli bir kavram. 100 adamın 99'u güzel bulur, diğer 1 kişiye göre dünyanın en çirkin kadınısınızdır belkide. Burada önce bir hemfikir olmak lazım. İnsanların sizden böyle kolay uzaklaşıyor olması normal değil. Özellikle tanışmak isteyenlerin aniden uzaklaşması da. Burada sizin farkında olmadığınız bir sıkıntı vardır. Belki karakteriniz çirkindir, konuşma tarzınız. Sizi tanımadığım için net bir şey söylemem mümkün değil.
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenmeyen o beyefendi çok mu yakışıklı ve karizmatik zannediyor kendini bence yanlış adam seçmenden kaynaklanıyor böyle adamların demekki eğitim standartları zayıfki idrak edemiyorlar bu tarz ilişkilerde seçici olun derim
00 YorumlaNe münasebet sizi fiziksel olarak seveni zaten sizin red etmiş olmanız gerekir bunun için değişemenize gerek yok sizi siz olduğunuz için sevenlerle yola çıkarsınız takmayın kafanıza
00 YorumlaBence bu durumu kafana takma herşeyi akışına bırak ve birşey olmuyorsa eğer zorlama çünkü o kişi veya şey inan ki senin için hayırlı değilmiş ki olmamış.
00 Yorumlaİnsanlar tarafından beğenilmek için uğraşma, insanları memnun edemezsin sen kendini beğen hayran ol yeterli.
10 Yorumla
+1 yılcok takinti yapmamismisin sencede? biraz abartmiyormusun? yani kader bu guzel kizlarda yalniz olur. aksine cirkinler daha cok sevgili bulur cunku istekleri daha az. guzel kizlar ise cok ulasilmaz davraniyorlar
10 YorumlaSen kendini beğen önce. Sonra herkes seni begenecektir emin ol.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYaz bana bir tanışalım bence sende beğenmiyorsun kesin yüksekten uçuyosun o yüzden beğenilmiosundur kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılSen kafana takma, kendini insanlara beğendirmene gerek yok, sen kendini güzel görüyorsan hiçbir sorun yok demektir bence 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılRezillik vallahi rezillik kardeşim sen Allaha sığın elbet gönlü güzel kusurlarını sevecek birisi karşına çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların begenecegi bir karak tere bürünme kendin ol ve icinden geldigigibi adaletli iyimser ol yeterli
00 Yorumla
+1 yılKimseye muhtaç değilsin erkeğe de ama seni üzen taraf beğenilmemek sanırım iyi de seni beğenmeyen için neden üzülüyorsun. Onları ahlaksızlığı.
01 YorumlaKulların rızası için değil Allah rızası için uğraş Gayrı meşru ilişki olması zaten haram yani flört haram Allah'tan hayırlısını iste evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sadece kendin için yapacaksan bir şeyler yap. İnsanlar beğenecek diye kendin olmaktan vazgeçme derim.
00 YorumlaSenin adina cok uzuldum ama kismet isleri bence insanlarin bu davranislarina uzulme eminim sen cok iyi birisin ve kendini oyle gorme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipi ön planda tutan, insanlığı arkaya atan insanın karakteri çok düşüktür. Bu tür insanla evlensen bile seni mutsuz yapabilme potansiteline sahiptir.
Allah seni sen olduğun için seven birini karşına çıkarsın inşaAllah gerisi fasa fiso05 Yorumla- +1 yıl
ya tanışmalarda ilk önce tipe bakılıyor bu kadın içinde erkek içinde böyle
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetuysal bazen birinin sürekli bir alışkanlığın güzelliği bile o insanla tanışmaya yetebilir
- +1 yıl
haklısınız ama bu biraz daha olgun insanlar için geçerli bence günümüzde gençler daha çok tipe bakıyor. güzel bir huy tanışmak için geçerli. ama sevgili olmak için geçerli mı o soru işareti
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetuysal
Benim tercihim sevgililik takılmamaktır.- +1 yıl
görüş sahibi eklesene beni ne dediğini anlamadım
+1 yılKendin ol yeter. Sen güzelsin ve zaten beğeniliyorsun. Takma kafana
10 Yorumla
+1 yılKendini hangi konuda kusurku görüyorsun. Karakter veya fiziksel olarak. Diş mi sadece
13 Yorumla- +1 yıl
@Yamanylmz kusurumu aramam veya varsada örtbas etmem. hepiizde kusur var herkesste.
+1 yılBu çabayı çok gütme derim sonra dış görünüşün bir önemi anlarsın zaten
10 Yorumla
+1 yılInsanlar seni begenmek zorunda degil kimsenin tebrigine ovgusune ihtiyacın yok. Kendin ol daima kendini sev.
011 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylemeyelim lütfen. Bilimsel olarak diğer insanların beğenisine ihtiyacımız vardır. Sen beğenildiğin için böyle söylüyor olabilirsin.
- +1 yıl
Olabilir bu yanını torpuleyen kazanır. Insanlar yaptığım şeyleri beğenir yalan yok ama tipimi beğendirmek zorunda değilim ya. Yani birileri sevmedi beğenmedi diye hayata küsemem.
- +1 yıl
Daha önce arkadaşın veya sevgilin oldu mu? Bu soruya cevap ver ben kısa bir örnek vereceğim
- +1 yıl
Anlaşıldı cevap vermeyeceksin o zaman ben yazayımda oku
- +1 yıl
Oldu.
- +1 yıl
Benim bir arkadaşım vardı. Babası şehit, annesini ise kanserden 19 yaşında kaybetti. Üniversiteyi bitirdi Vestel Ar-ge de iş buldu. Ama hayatı boyunca benim dışında hiç arkadaşı olmadı. Yollarımız ayrıldı. İtü mekatronik mezunuydu (zaten orada tanışmıştık). Sonunda sevgisizlikten bunalıma girip intihar etti. 27 yaşında bu hayattan koptu. Neden biliyor musun? Bir kız ona ümit verdi sonra tekmeyi bastı.
Aslında o sevgiyi bulamamış biriydi ve o kadın onu sevdi diye sevginin tadını almıştı. Babasının acısını annesinin acısını gölgeliyordu. Sevilmediğini fark ettiği anda hem annesini hemde babasını kaybetti. Tabi sevdiği kadınıda. İlahi adalet olacak ki kız trafik kazasından felçli olarak kurtuldu. - +1 yıl
Benim de sınavım var bu hayatta. Dışarıdan görüldüğü gibi değil. Içim yara bere. Dün gece oturup ağladığım bir çok sıkıntım var. Başım ve gözlerim o kadar ağrıyor ki. Toz pembe yetişmedim. Annem babam var ama bana sıkıntı yaşatmaktan başka bişeyleri yok. Içten içe eriyorum. Onlar için sadece para makinesiyim. Ise git gel para ver. Sen ne istiyorsun diye soran yok. Bu evde yaşayacaksan çalışıp para getireceksin diye baskı ile yaşıyorum. Çalıştığım yerde ayrı sorunlar var. Bunalımdayım sonum ne olur bende bilmiyorum bu gidisle.
- +1 yıl
Bende subayım. 2 kez aldatıldım. Ailem yok. Ben çalışırken evleneceğim diye 5 taş yüzük aldığım kadın başkasının kucağında zıplıyormuş. Videosunu ifşa diye internete atmışlar. Ben bir daha bir kadına güvenebilir miyim hayır. Peki bir kadın benim bu durumu aşmama yardım eder mi? hayır. Hayat karşılıklı. Sevmezsen sevilmezsin
- +1 yıl
Vallah bende düğünüme 1 ay kala 3 yıllık nişanlım ile resmi nikah kiydiktan 3 gün sonra sevmiyordum istemiyordum zaten diye terk edildim buna karşılık boşanma davası açtım sonunda boşandım. Havadan konuşmuyorum maalesef hepsi birer tecrübe..
- +1 yıl
Sanırım biz doğru insanlara yanlış, yanlış insanlara ise doğru yaptık
- +1 yıl
Icini acip bakamıyorsun maalesef.. olan olmuş yapacak bisey yok. Böyle böyle öğreniyoruz insanları.
+1 yılGörünüşün için seni bıraktıysa çok şanslısın öyle bir insanla birlikte devam etmemişsin.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlarin beğenmesi için hiç bişey yapma kendin için yap ne yapiyosan
10 Yorumladışına güvenmiyorsan içini doldur, daha etkilidir ve kaliteyi çeker, zir zopla uğraşmazsın :)
20 Yorumla
+1 yılOldugun gibi ol oteki turlu şaklaban olursun oyuncak olursun, sen sen olmaktan cikarsin.
00 Yorumla
+1 yıleğer mutsuzsan yanlış kişilerle birliktesin demektir çevreni değiştir
00 YorumlaAyrıca bir cabaya gerek yok.
Kendini sev poztf ol gerisini düsünme.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven olduğun gibi sevsin.
İnsanların söylemlerine göre yaşamamalısın.00 Yorumla Doğallığını Sev. Kimsenin Sevgisine İhtiyaç Duyma. Aşağılık Psikolojisinden Çık. Yaratılışına Saygı Duy. Doğru Kişi Karşına Gelecektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Kalbini iyi tut herkes değil senin gibi kalbi güzeller gelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılÖzele gelirmisin konuşalım benimde problemlerim var dertlesiriz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen milleti ne takıyon kafana bacım ya seni beğenen adam gibi beğenir zaten diş güzellik ne ki
00 Yorumla mantığını aklını yapabildiklerini geliştir bisiklet sürmeye başla
00 YorumlaYahu bosverrr
Insanin kalbini görmeli herkes gerisi bos00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGarip şeyler yaşamışsın ama insanlarla tanışamamışsın üzgünüm senin için
00 Yorumla - Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği