Hitap şekli oturup kalkması insanlara karşı davranışları ilk etapta dikkat ettiğim şeyler sonrası diyelimki bir mekana gittik özellikle kızların çok olduğu bir yeri tercih ederim etraftaki kızları süzüyor mu yoksa gözünü benden ayırmıyor mu bu testin ilk aşaması içimde şüphe uyandıran bir şeyler varsa gittiğimiz mekanda önceden bir arkadaşımı ayarlarım biz otururken arkadaşım sevgilimi göz hapsine alır onun dikkatini çekmeye çalışır ben bir bahaneyle lavaboya giderim o arada arkadaşım sevgilimin yanına gelir üstünde telefon numarası yazan bir kart sevgilimin eline bırakır ve gider kartı yırtıp atıcak mı yoksa numarayı arayacak mı bu da testin ikinci aşaması
Test etmeye ihtiyaç duymam. Güvenmediğim biriyle zaten bir yola çıkmam, böyle çocukça şeylere hiç gerek yok. Aklıma takılan bir şey varsa kendisine sorarım eğer yalan söylüyorsa da er geç meydana çıkar kendisi kaybeder.
Her kadin böyle düşünse keşke flörtlerimin testlerine tabi kalıyorum sürekli hepsinde farkediyorum ama belli etmiyorum üzülmesinler diye bir de beni sağa sola soruştuyorlar onlar cevap almadan benim haberim oluyor 😀 gelip bana sorsalar keşke
Test etmek o ilişkinin bitmesi için bir başlangıç olur. Sohpet esnasında birbirlerini taratıp anlamıyorlar ve bir birilerine karşı şöpheler varsa, o ilişki sevgiye değil çıkar ve menfaat üzerine kuruludur.
Biz kadınlar teste gerek bile duymayız güvenimiz tam ise direk aklımıza bir soru takılsa sorarız güvenmiyorsak da zaten ilişki yürümez ufak tefek testler de bizde kalsın sırlarımızı vermeyelim.
farkındalıgı olan kadın zaten onun her hareketini, sözünü, olaylara bakışını izler, gözlemler zamanla zaten onu çözmüş oldugun dan test etmeye gerek duymaz.
Test etmekle uğraşacak değilim merak ettiğim şeyleri sorarım ve bana cevabını verir eğer yalan söylüyorsa er geç ortaya çıkar zaten, yalan varsa yol veririm gider...
Yemeğe ya da kahve içmeye gittiğimizde nasıl davrandığına bakarım. Kültür seviyesine bakarım. Her konuyu konuşabilir miyiz ona bakarım. Benim test kriterlerim bunlar