İşte başka biriyle acaba aynı anda flört ediyor mu diye merak eder aslında çoğu kadın. Mesela ben hiç bir zaman tek kişiyle flört etmedim. Böyle bir taktik geliştirmiştim (halk arasında yavşaklık). Ya da sizin diğer kızlara karşı tutumunuzu ve kendisine karşı olan tutumunuzdaki farklara bakar. 'Yiaaa beni cidden seviyo mu buğ?' triplerine girer. İlgi bekler. Kafasında hayaller kurar sizinle ilgili (fesata çekme liselii). Sonuçta ilişkiyi bir üst rütbeye taşımak için yani sizinle sevgili olmak için gerekli zemini hazırlamak ister. Bu testler ilişkinin devamı adına çok önemlidir ama şöyle de bir durum var; testin doğru cevaplarını kendinize göre yapın onun doğrularına göre değil. Ki kız kendi doğrularıyla karşılaştırıp sizinle devam edip etmeyeceğine karar versin. Sonradan üzülürsünüz eğer onun istediği kişi olursanız; söyliyim dedim..
Test malzemesi degilim. Test edilmek ve denenmekten hoslanmam. Cok secenek arasindan eleme konusu gibi hissettigim an uzaklasirim. Samimi olarak gelecek karsimdaki bana. Boyle kaygilari olmadan dogal yollarla taniyacak beni. Karsimdakinin beni denedigini anladigim an insan olarak saygi duyulmadigimi dusunur ve inadina ters giderim. Gercegi anlayamadan beni kaybeder.
Dostum sürekli test altındasın her konuda hemde. Ama çokta önemli değil test sonucuna göre uzaklaşma genelde olmaz tabi absürt değilsen. Yontmaya başlarlar ve sen anlayamadan testi geçmeye başlarsın. Çok fenalar çoook...
Herşey olabilir, her an test aslında. Özel birşey yapmaya bile gerek yok. Bu yüzden taktik aramak yerine, kendiniz olun, kaybetseniz de böyle kaybedin...
En İyi Cevaplar