Karantina döneminde terk eden eski sevgiliyi geri döndürmek için uğraşmalı mıyım?

Karantinanın başlarında sevgilim terk etti beni, uzak mesafe ilişkisiydi zaten yüz yüze de gelemeyince 2 haftalık bir küslüğün ardından bitirmek istediğini söyledi. Aslında bu tarz küslükler yaşardık yine barışırız diye mesaj atmayıp kendimi tuttum ve bitirdi. Zaten kavga tartışmalarda her zaman ilk adımı atan özür dileyen de ben oluyordum. Neyse uzatmayayım. Eski sevgilim koç burcu erkeği. 2 ay falan olacak terk edeli. Hala çok seviyorum. Sürekli nasıl döndürürüm diye düşünmekten kafayı yicem. Adil yıldırım ın 30 gün kuralını uyguladım 1 ay oldu geçti sanirim da yapalı yine ses yok. O da beni seviyordu. Bu kadar kolay bitemez diye düşünüyorum ve aşk 2 kişilik yaşanırken neden acısını sadece ben çekiyorum da o normal hayatına devam edebiliyor? Not olarak söyleyeyim ayrılalım diye mesaj attığında arayıp 1 saat yalvardım 1 hafta sonra da destan gibi bir mesaj yazdım ben sensiz yokum temalı tekrar deneyelim tarzında.. bunları yaptıktan 2 3 hafta sonra da 30 gün kuralına başladım işte. SORUM KARANTİNA SÜRECİNDE TERK EDEN ESKI SEVGILIYI NASIL GERI DÖNDÜRÜRÜM?
Karantina döneminde terk eden eski sevgiliyi geri döndürmek için uğraşmalı mıyım?