Aşk İlişkileri Evlenmek üzere olduğunuz nişanlınız kısır olduğunu söylese naparsınız? Ghjklzx Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya da sevgiliniz kısırsa Güncellemeler+1 yıl Kimse bunu bu zamana kadar söylememesine takılmadı? Evlenmek üzere olduğunuz nişanlınız kısır olduğunu söylese naparsınız? Cevapla Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Anlasilmayan_Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 55% +1 yıl Marulun içine koyar yerim :) şaka bir yana. Ailesi olmayan o kadar çocuk varki. Mutlaka bir yuva kurulur yeterki birbirine destek olan bir çift olsun 0 0 Yorumla
Manisa1905 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Önemi yok cocuk güzel bişi amaSevdigime zaman ayırmak daha güzel olur heralde böyle bir durumda 0 0 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şey. Olabilir sadece çocuk yapmak için evlenmiyorum. Sevdiğim için evleniyorum. 1 0 Yorumla
KızılBüyüm Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Çocuk yapmak icin evleniyorsan ayrıl. Seviyorsan devam 0 0 Yorumla
MehmetBalolu Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Hiçbirşey değişmez benim için, Neden değişsin ki.O olsun yeterli birşey bu. 0 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konu türün devamını sağlamaksa eğer sevgi/aşk gibi kavramların önemi yoktur zaten dolayısıyla başka adaylara geçilebilir. Ancak ben işin daha ramantik kısmında biri olarak devam ederdim. 0 0 Yorumla
Tambiryaratık Takip Et Xper 1 Yaş: 29 2 ay Başta söylese sorun olmazdı kabul ederdim Allah nasip etmiyor derim geçerim ama o zamann söylemeyip şimdi söylerse evlensemde biter güvenemem 0 0 Yorumla
Eren933 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 79% +1 yıl Onun sağlığından önemli değil ki 0 2 Yorumla Ghjklzx +1 yıl E sağlıklı olmuyoki bu durumda Yorumla Eren933 +1 yıl Yapcak bir şey yok... zorlayıp işi çıkmaza sokmaktansa eşimle mutlu mesut yaşarım Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olabilir. Evlenirim. Yuvadan çocuk alır büyütürüz 0 0 Yorumla
Makif65942 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Evlenmek uzereysem vazgeçmem. 0 0 Yorumla
Cerencerennss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Her şey nasip s 1 2 Yorumla Cerencerennss +1 yıl Knk söyleyememiştir takılma sen de kısır olabilirdin Yorumla Ghjklzx +1 yıl Ben baştan söylerdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Marulun içine koyar yerim :) şaka bir yana. Ailesi olmayan o kadar çocuk varki. Mutlaka bir yuva kurulur yeterki birbirine destek olan bir çift olsun
Önemi yok cocuk güzel bişi ama
Sevdigime zaman ayırmak daha güzel olur heralde böyle bir durumda
Hiçbir şey. Olabilir sadece çocuk yapmak için evlenmiyorum. Sevdiğim için evleniyorum.
Çocuk yapmak icin evleniyorsan ayrıl. Seviyorsan devam
Hiçbirşey değişmez benim için, Neden değişsin ki.
O olsun yeterli birşey bu.
Konu türün devamını sağlamaksa eğer sevgi/aşk gibi kavramların önemi yoktur zaten dolayısıyla başka adaylara geçilebilir. Ancak ben işin daha ramantik kısmında biri olarak devam ederdim.
yapılacak birşey yok. seviyorsam öylece kabullenirim
Başta söylese sorun olmazdı kabul ederdim Allah nasip etmiyor derim geçerim ama o zamann söylemeyip şimdi söylerse evlensemde biter güvenemem
Onun sağlığından önemli değil ki
E sağlıklı olmuyoki bu durumda
Yapcak bir şey yok... zorlayıp işi çıkmaza sokmaktansa eşimle mutlu mesut yaşarım
Nolucak abi ne önemi var
Olabilir. Evlenirim. Yuvadan çocuk alır büyütürüz
Evlenmek uzereysem vazgeçmem.
düşünürdüm tedavasi var mı
Önemi olmaz böyle şeylerin
Offf cok zor yaaa..
Gün yaparız knks
Sağlık olsun derim
Her şey nasip s
Knk söyleyememiştir takılma sen de kısır olabilirdin
Ben baştan söylerdim
Beraber yeriz