24 yaşındayım benden hoşlanan herkesi reddediyorum. Kendimi yetersiz buluyorum 75b dahi dolmuyor. Evlensem aldatılırım gibi geliyor bu yüzden erkeklerden kendimi soyutluyorum. Yeni evlenen Çeyiz alan kızları görünce üzülüyorum ben dolduramıcam bile.
Göğüslerim aşırı küçük evlenmeyi düşünmüyorum böyle olup evlenen varmı?
Yahu şöyle sığ anlamsız konulara neden takılıyorsunuz? Hayat ve olaylar sadece cismaniyetten, maddeden mi ibaret? Sen sexapelitesini sergileyen ve erkekleri cezbeden kızların olunması gereken rol model olduğuna ve kendin de O'nlara benzemediğin için komplex mi yapıyorsun? Ki evet öyle yapıyorsun ama yanlış yapıyorsun! Hayatta göğüslerinden daha önemli olan senin karakterin, kişiliğin, insanlığın, görsel algı ancak ilk anda görünendir, sonra O geride kalır, senin merhametin, sempatikliğin, sevecenliğin, insancıllığın, dostluğun, yani insani parametrelerin ön plana geçer. Seni zaten salt fiziğin, fiziksel güzelliğinden ötürü tercih eden adamdan sana hayır gelmez. Uzak dur! Bu konuları da anlamsız derece takıntı etme çünkü boş mevzular bunlar...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam ama burda görüyoruz çoğu erkek eşim çok iyi birisi ama gözüm dışardaki kadınlara kayıyor göğüsleri 75 bile dolmuyo vs diyo bak aynı böyle benim www.google.com/search
Ya etme Allah aşkına, sen buradakilerin söylediği (saçmalıkları) sözleri mi ölçü alıyorsun, ben bir ortamda sohbet ettiğim bir kızın yüzüne, gözlerine bakarım. Owww bunun nasıl da göğüsleri varmış? diye bakmam, bakamam! Bu edepsizlik, saygısızlık, kendini bilmeme, haddini bilmemek olur. Şimdi diyelim ki, göğüsleri senin dediğin gibi bir kız çıktı karşıma, tanıştım, belli bir zaman sohbet muhabbet ettik konuştuk, baktım ki, her konuda analaşıyoruz, tam benim hayal ettiğim gibi, kafamda tasarladığım gibi bir kız bu, ee şimdi Allah aşkına, göğüsleri küçük diye evlenmeyecek miyim? Hem illa takıntı yapıyorsan göğüs estetiği diye bir şey var, yahu en başında dediğim gibi sen kişiliğinle kabul ettir kendini, değerli olan budur! Kendini bu şekilde kabul ettiren bir ömür, fiziğiyle kabul ettirense selülitler, sarkıtlar başlayana kadar değerli kalır...
28 yaşındayım bekarım. Bugune kadar bir çok sevgilim oldu hepsinin gögüsleri küçüktü. Hiç rahatsız olmadım. Üstelik küçük gögüs seven biriyim küçük gögüsler her zaman daha sexy daha güzel gelmiştir bana göre.
Diyeceğim o ki sakın kendini yetersiz görme
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim böyle ama çoğu erkek karımın göğüsleri çok küçük gözüm dışardaki kadınlara kayıyor vs yazmış www.google.com/search
asılmak ya da ilgi çekmek için söylemiyorum emin ol böyle gögüsler çok daha fazla ilgimi çekiyor. Dara delavinge / emma stone / emma watson / kristen stewart hepsini gögüsleri böyle ve çok ilgimi çekiyorlar :D Ben bu yaşıma kadar hep küçük göğüs sevdim. Bana daha sexy daha hoş gözüküyor.
Eğer kendin için rahatsız oluyorsan. kıyafet taşıyamıyorum vs gibisine o zaman silikon taktırabilirsin. Eğer erkekler beğenmiyor gibisine düşünüyorsan seni gögüslerin için beğenecek biriyle mutlu olamazsın emin ol. Seni sen olduğun için beğenmeli gögüs boyutun için değil.
Ben partnerlerimde gögüs boyutuna takılmayan biriyim. Fakat beğendiğim gögüsler küçük gögüslerdir. 70-80 arası beğenirim 80 üzerine çıktığında itici gelmeye başlar bana gögüsler.
Bu düşüncenin tam bir saçmalık olduğunu daha önce biri söylemedi mi? Ne yani evlenmek için büyük göğüslü mü olmak lazım. Sevgiyi bu mu ayakta tutuyor? Asla. Bence böyle düşünme. Hayatına birilerini al ve sende mutlu ol. Aşk birinin kalbini sevmektir, bedenini değil. O yüzden bu kadar sorun etmene hiç değmez. Ha o kadar rahatsız oluyorsan internette bu tür sorunlar için hazırlanmış kremler falan var araştır. Ama bence hiç gerek yok derim
Erkekler kendi aralarında konuşurken dolgun meme ve kalcaları önemserler ama iş yatağa gelince olay sadece görsel olmaktan öteye gider. Yani bir kadın dolgun memelere sahip olup yatakta kalas gibi yatarsa o erkeği yine mutlu edemez. Kaldıki küçük memeyi beğenen çok erkek var. Ama sen onları boşver kendini sevmeyi bil , bunu bilirsen erkeğinide mutlu edersin ve o erkeğin gözü senden başkasını görmez
yav yemin ediyorum bir penis boyunu sorun eden bide göğüslerinin küçük olmasını sorun eden insanlar bir tedavi olun psikolojik anlamda arkadaşım sen göğüslerini sorun ediyosun erkeklerde penis boylarını kadınlar karpuz kadar mememiz olsun der erkekler kaz sapı gibi penisimiz olsun der ben sizi anlamadım ki bence sorun edilecek bişey yok senn göğüslerini sorun edene sende penis boyunu ileri sürüp sorun edersin
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
www.google.com/search 75 b dolmuyo aynı böyle ve çoğu adam buraya gelip karımı seviyorum ama göğüsleri düz duruyo gözüm dışarı kayıyo vs diyo:(
yav sen ne bakıyosun onlara 5 parmağın beşide bir değil ayrıca ben karşımdaki insanla kafam uyuştuktan sonra yok göğsü küçükmüşyok büyükmüş ona takılmam hatta memesi olmasın yeterki o insanla anlaşabileyim
ayrıca güzelim şöyle birşey evlilik cinsellikten ibaret değil çıkın şu kafadan evlilik cinselliğe doymak nef si köreltmek değil sadece seni seven böyle sevsin a
Mesela bazı erkek kankalarim var laf arasinda hayallerindeki kız için fizik olcak bel ince göğüs popo olcak diyo üstelik abaza değiller hani efendi düzgün ler çoğu erkek cinsellik düşünüyo
Bakin lutfen yalnis anlamayin. Protein agirlikli beslenip kadinlarin cinsel sorularina cevap veren forumlarda genel olarak "Ellenildigi, ellenilerek buyudugu , kadinin kendisini gun icerisinde 1 saatte olsa yaptigi ve olumlu sonuclara ulastigi" konusunu gordugum icin yaziyorum 1 seneniz daha var 25 yasindan sonra 40 yasina kadar ayni kalicaksiniz. Geri kalan dusunce sizin
Cok yemek yemek kilo aldirmaz. Protein ve kalori hesabi ile yemek yemek kilo aldirir telefonuna program indir ve gun icerisiinde ne yedigini kaydet sana alman gereken kalori miktarini gostericek bu sayede kilo almaya basliyacaksin diger konunun cevabini yine ust kisimda yazdim uzulme mutlu kal.
Merhaba, Tip ve fizik geçici her an değişebilir. Göğüslerini büyütebilirsin. Evlenen birçok kişi biliyorum. Bazıları erkek gibi hiç göğsü yok. Sevmek göğüslere bakmıyor...
Bence boyle dusunup kendine eziyet etme her kesin gogsu buyuk olacak diye kaide yok kendini elestirme oluruna birak kendini elestirdikce dahada kendinden sogursun goguslerine kafanı takama kimi kisilerin gogusleri evlendiginde cocugu oldugu da da buyuye biliyor bece sacma bir konu yuzunden kendine yazık etme sevgilin olsa simdi seni goguslerine bakarakmi begenecek sacma bisey bence takama kafana :)
Eğer sen kişisel gelişimi düşük birisiyle evlenirsen tabi ki bu sorun olur ama büyük göğüslerin olsaydıda böyle biriyle evlenince bir sorun yaşardın.
Kaliteli bir insan ile mutlu olabilirsin biz erkekler büyük göğüsü severiz ama zannettiğiniz gibi bizim için olmazsa olmaz değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya adam gibi cevap vermeyi neden bilmiyorsunuz. Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın gerzekler!!
Kardeşim üzülme hiç tamamen hormonsal nedeni. Araştır netten görürsün zaten. Buralar da şehvet budalalarına konuşma malzemesi verme bence. Evlendiğin zaman doğal olarak süt olacağı için hormonlar devreye girer ve büyür zaten..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
resimag. com/i/bfe6de83a75 aynı böyle bu tarz olan büyümüyo ama 75 b tam dolan büyüyor
Gayet ideal , lütfen dert etmeyin. Sizi seven insan sizi her halinizle sevsin. Bazıları makyaj yapıyor yüzündeki çukurlar için banyo sonrası boşanan oluyor haklı olarak neden gizledin fondötenle diye, bazısı takma kalça takıyor eşi boşuyor bu ne sahtekarlık diye, bazısı 85-90 sütyen takıyor içi dolgulu gerdek geçesi adam şok neden sevmediğinden değil sahtekarı yaptığı için. sen dürüstsün korkma..
Göğüslerin küçük olduğu için evlenmeyecek ise hiç evlenme o zaman öyle aşk ve sevgi mi olur. seven adam göğüslerin bedenine bakmaz. seni sen olduğun için sevmeli her halin le.
Göğüslerin gayet iyi tatlım. Üzülecek bir durum yok. Ben küçük göğüsleri severim. Dışarıdan vücuda giren her şey zararlıdır. Normali doğal yoldur. Onları severek ve okşayarak bir beden büyütürüm. Doğum yaptığında da bir beden daha büyür!!!
Takılma evlenince büyüyor çocuk olunca da en azından sarkma olmuyor tam kıvamına geliyor. Bazı erkekler zaten küçük sever herkes büyük sever diye birşey yok.
2
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet büyür ama 75 b tam dolanlar için o dediğin benim düz bildigin
1 ozele cekmek ıcın degıl dogal yontemler var ben anlatmasam bıle doktor sayfaları var 2 senın fake olmadıgın kızı ozele cekmedıgın ne malum top kardes bellı kı akesın dönme
@kalbikırıldıbikere güldürme beni fake değilim birebir yaşamış biriyim fake olsam açık hesaotan yazardim buradan soylemezdim. Ozeele çekmek isteyen ortada. Ayrıca fakr değilim kızın sorusunu beğeneyim kim olduğumu anlasin
bırak bos ıslerı profılı gorunce kadın oldugun mı bellı olyor yalana bak kanıtları mdedım dıye hemen botyle kıvır oglum tek bı mesaj at sonra engellersın azıcık serefın varsa tek bı mesaj at ben kanıtlayamz ısem kadın olmadıgın ıeger esekler gıbı anıracagım kanırta kanırta bu kadar net lan sımdı susup kacarsın
ya bu sadece senin takıntın burada yazılanlarda gördüğün gibi erkekler in hepsi büyük göğüslü kadınları sevmez. önemli olan senin hareketlerin yatakta iyi olman. sonuçta güzellik gelip geçici. benimde küçük göğüslü sevgilim vardı. her konuda mükemmeldi.
Ya senden hoşlanan sen göğüslerini vücudunu kısacası her halini beğenmişte hoşlanmış neden. Kendine ceza veriyorsun çok yanlış düşünüyorsun bence aldatılma konusunda garanti veremem ama beğeniliyorsan hakediyorsun. Demektir
Erkeklerin penis boyu takıntısıyla kadınların küçük göğüs takıntısı birbiriyle yarışır. Bu kadar takma. Aldatmak karakter meselesi. Karakteri bozuksa göğüslerin büyük olsa da aldatır 😏
Beni seviyorsan kesinlikle sorun etmem. Büyük göğüste emilir küçükte önemli olan o kızı tutkuyla istemek. Ben ciddi söylüyorum 100 beden sütyen giyen kızla da oldum memesi hiç olmayanla da önemli olan o anki sevgi tutku
:D Ya arkadaş zaten evlendin birde nasipse çocuk sahibi oldun zaten büyüyecek, sen 185 boyunda 45 kilo genetik olarak zayıf biri isen belki hala küçük kalırda ülkemizde kadınların %70'inde göğüsler büyür
Bu erkekler için inanılmaz önemli bir şey değil 😂 çok komik bir şeyi dert ediyorsun inan bana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnan şimdiye kadar konuştuğum erkeklerin hepsi küçük göğüs seviyordu 😂 tek ikizler burcu erkeği büyük sever. Sorun olursa silikon taktırırsın. Memesi olmayanları hasta insanları düşün haline şükret.
SAÇ-MA-LAMA. gerçekaşkı bulursan vız gelir. bir arkadaşım vardı. Eskiden haftada br eş değiştirirdi. Şimdi aşık oldu. artık ölsede sevgilisini bırakmaz. Malmal davranma. FİZİKSEL GÖRÜNÜŞ HER ŞEY DEĞİLDŞR
Bak. Hayatını mahvedeceksin benden sana söylemesi. Hayu psikolojin bile bozulabilir. Gerçek aşk her şeydir. Ara onu. Her yerden çıkabilir. Bilemezsin. Hem bence göğüslerin çok güzel (bak yanlış anlama (
İsyan etmek istemiyorum ama neden böyle eksik yaratildim bak sen de kız olsan anlardin demek istediğimi her yer meme sen de yok insan ezik mutsuz hissediyor psikolojim ztn bozuldu ilişki vs kurmuyorum kendimi soyutluyorum
öyle şeyler düşünmemelisin her kadın bir erkeğe yeterlidir. Her erkek de bir kadına yeterlidir. Memelerin küçük olması senin yetersiz olduğunu söylemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gereksiz fazla takıntı yapmışsın ya. göğüslerin için sevecek biri seni zaten sevmesin.
Gerçekten ciddiysen bir doktora görün bence psikolojik sorunlar yaşıyor olabilirsin
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ciddiyim siz psikolog musunuz? Benim gibi gelen hastanız oldu mu? estetik araştırması çok yaptim birde sert oluyor kapsül riski var hissizlik oluyo doğal meme gibi olmucak