Adam iş için yurt dışına çıkmış, arkasından eşi tarafından aldatılmış. Çocuğu diğer odadayken erkekle yakalayan Emre Çetinkaya mağdur olduğunu videoya alarak rezilliklerini paylaşmasını nasıl buluyorsunuz? Bunu yapan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz?Olayı bilmeyenler için
Merhaba, günümüzün ilişkilerindeki en büyük sorun kuşkusuz ihanettir. Erkek kadın fark etmeksizin bu yapılanın ahlak ve insanlık dışı olduğu ap ayrı bir gerçektir. Kişinin doyumsuz olması en büyük nedenlerin başında gelir. İyi günler!
Dünyanın çivisi çıkmış. Kadın kocasına koca kadınına güvenemedikten sonra neyi kaldı evliliklerin. Kocanın parasıyla çocuğunun bitişiğinde yaptığın iş Allah belasını versin böyle yapan tüm zihniyetlerin. Rabbim binlerce hayal ve umutla kurduğumuz ya da kuracağımız yuvalara böylesi insanları denk getirmesin.
devenın neresı dogru kı saglık olsun ben olsam adamın yerınde bosamam parada vermem evıde terk ederım. ne halı varsa gorsun. sırf kıllık degıl mı. olan cocuklara olucak ama
Ne diyim ki bunlar ami na si k girmeden duramayan insanlar allah ateş etsin bu evli olupta aldatan kisileri. Öldürsen cezaevi. boşasan nafaka. birsey demesen gavatt siñ. allah başa vermesin bir kez daha evlilikten kendimi men ettim korktum.
Bunu paylaşması nafaka ödememe ve çocuğunun vekaletini alma adına mantıklı. Ben adam kadar sakin kalamazdım orası ayrı mesele. Kadin hakkında ise düşüncelerimi paylaşsam engellenirim bu platformdan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun gerçekten yazık adamcağıza
3 çocuğu olan komşu bana teklif etmişti. Bizimkilere söyledim apartmanca tavır aldık. Sonra apartmanda baska bir cocuklu komsuyla iliskisi duyuldu. Kocasi postaladi sonuc olarak. Gecen gun erkekle gordum yine. Dunyanij civisi cikmiş