Doktor sevgilimin yılışık sekreteri?

Bu hareketler aşırı mı yoksa sevgilimin dediği gibi ben mi abartıyorum? Sevgilimin doktor kaşesini almış kendi eline basmış mesela bunun amacı ne? Sokakta kaybolmuş güya karşıya geçip otobüse binse geldiği yere dönecek ama sevgilimi arıyor ben kayboldum diye sonra yalandan kahraman doktor iyi ki varsınız resmini çiziyor saçma sapan bir de getirip ona veriyor sizi çizdim diye çikolata istiyor küstüm falan yapıyor çocuk çocuk iftarda ne yiyorsunuz size yemek yapayım her gün ton balığı tost yiyorsunuz benim annelik damarlarım kabarıyor galiba geleyim yapayım diyor gözümün önünde sevgilimin annesiyle arası iyi değil mesela annesi hep başka şehirde çalıştığı için çocukluğu gençliği anne yemeği yiyemeden geçmiş sevgilimin sanki bunu yakalamış ordan vuruyor ben de aynı kurumda doktorum herkesle samimi içli dışlı ilişkilerimiz vardır ve kıskanç insanlar değiliz ama hayatımdan ilk kez bir kızı yolmak istiyorum hadi geri şeyi geçtim bu kız tıbbi sekreter doktoruyla sürekli selfie çekinmek nedir bu kadar aralarında makam mevki farkı varken bu kendini ne sanıyor abartıyormuşum sevgilime göre tabiii
Doktor sevgilimin yılışık sekreteri?