Evet mesela şu an hayatımda kimse yok daha mutluyum neden biliyor musun? Kafama takacak erkek unsuru yok. Mesela neden böyle dedi, yaptı, etti diye üzüldüğümde yok. Uğraşmıyorum kimseyle ve gerçekten kendimi özgür bir kuş gibi hissediyorum. Ve şunu da ekliyeyim ilişkiler hem erkeği hem de kadını fazlasıyla yoruyor. Hele de bir de uzun sürüyorsa karşı da ki anlayışsız, egolu ve bencilse...
Benim nezlimde gerçek yalnız olan insanın mutlu olduğu yönündedir. Ama bunu herkes için söylemenin yanlış olması bir tarafa yalnızlığı öcü gibi gören insanlar da vardır. Bu yüzden yalnız kadınlar değil yalnız insan modellemesini yapmayız. Yalnızlık tercih olmaktan çıktığı zaman ancak azap olur ama öteki durumlarda gayet güzel bir şeydir ki insan kendini dinleme fırsatı bulur ve çoğu sorumluluktan yakayı paçayı kurtarır.
Huzurlu olduğumuz bir gerçek. Ama mutluluk olmadığı kesin. Bir kalp yorgunluğu daha kaldıramayacak insanlar olarak bu yolu secmek her zaman daha rahat olmamızı sağlar. İlişkilerde fazla bunaltıcı bence herkes yapmacık hallerde. Umursamamak en iyisi ben öyle düşünüyorum.
Kadınlar için söyleyeyim; yalnızken değil, kendilerini rahat hissettikleri, kısıtlanmadıkları, her dilediklerini yapabildikleri her ortamda başarılı olurlar. Bir erkeğin yalnızlığı aratmasına ya da kadına daha çok yol açıp açmamasına bağlı.
Duygu ve düşüncelerine bağlı değişim gösterilebilecek bir durum bence. Mesela aşka aşık bir insanın yıllar boyunca yalnız kalması pek iyi hissettirmez insanı. Bir şeyler eksik hisseder hep.
Bence gerçektir. Çünkü bir birey tek başınayken bazı sorumlulukları vardır. Bu sorumluluklar evlenince kadınlarda artar erkeklerde ise azalır. Günümüz toplumunda böyle ama istisnalar yok değil
Yalnızlık kadınlar icin bir tık daha iyidir özgürdür çünkü . ne zaman iki karşı cins hayatlarını paylaşacak doğru kişiyi bulursa işte ikisi de mutludur.
Kadınlar her zaman yanlarından bir erkeğe ihtiyac durayarlar sevilip, korunmak kollanmak isterler. Fakat hiç evlenmemis ya da boşanmıs olan kadınlar kariyer olarak daha iyi yerlerde.
Bence evet yanlız kadın hep mutludur. Seni üzen yok sana bahane uydurup o kadar laf söyleyen yok en iyisi kendinden başkasını tanımayıp yakana küseceksin 🤔