Aşk İlişkileri Hanımlar ve Beyler büyük doğal kalçalar hakkında düşünceniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu tarz büyük gögüs, ince bel büyük kalçalardan erkekler hoşlanır mı? Beğenmeyen var mı? Erkekler ve Kadınlar düşünceniz nedir? Güncellemeler+1 yıl Büyük güzel değil diyenlerin yarısı da böyle kadınlara düşüyor nedense bilemedim Hanımlar ve Beyler büyük doğal kalçalar hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
defneozel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl şahsen bu kadarının itici durduğunu düşünüyorum ben 1 1 Yorumla Çoksıkıldım54 +1 yıl Yanlis dusunuyorsun :) Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalça çok büyük sanki ama gögüs bir kadın da çok önemli belki ince kalça normal olmalı bu abartı ama şekli güzel endişeye meal yok 😀😀 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kalçanın dolgunu normalden bir tık büyük olanı asla hayır denilemeyecek şeylerden 😉😏 0 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Abarttığı için çirkin duruyor. Zariflikten, zerafetten uzak 0 0 Yorumla
Yüzyüzemiyavlarız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bu kadarı da fazla bence 0 2 Yorumla myback +1 yıl olmayınca tabı Yorumla Soran +1 yıl @myback sjjssk Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Çok büyük olması itici bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl böyle diyorsunuz ama instagram da böyle profili olanların sayfasından cıkmıonuz - _- Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Çoğul konuşmayalım bence herkesin zevki farklı :) Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. o akdara gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
şahsen bu kadarının itici durduğunu düşünüyorum ben
Yanlis dusunuyorsun :)
Kalça çok büyük sanki ama gögüs bir kadın da çok önemli belki ince kalça normal olmalı bu abartı ama şekli güzel endişeye meal yok 😀😀
Kalçanın dolgunu normalden bir tık büyük olanı asla hayır denilemeyecek şeylerden 😉😏
Abarttığı için çirkin duruyor. Zariflikten, zerafetten uzak
Bu kadarı da fazla bence
olmayınca tabı
@myback sjjssk
Çok büyük olması itici bence
böyle diyorsunuz ama instagram da böyle profili olanların sayfasından cıkmıonuz - _-
Çoğul konuşmayalım bence herkesin zevki farklı :)
Tombul gibi olması sevimli
Kum saati gibi harika
Oha ya bu nasıl kadın eridim resmeennn
Nekadar sexy masallah
ben küçük seviyorum
Kaba
Büyük hoş durmuyor
Ben küçük seviyorum
Bu kadar büyük olması abartı ama 90 kalça zirve
o akdara gerek yok
Ben hoşlanmıyorum
Görseli iyi 💋