Sevmeyi mi, sevilmeyi mi seviyorsun, hislerini karşı tarafa hissettirebiliyor musun? Sevmeyi de sevilmeyide çok seviyorum. Şimdi burda sevildiğinden emin olamazsın diyecekler vardır. Emin olursun karşındaki seni gerçekten sever ise bunu tüm hücrelerinde hissedersin yaşarsın ve bu harika bir duygu. Sevildiğini yaşamak hissetmek bunu hissettirebilmek herkesin harcı değil. Fakat bu imkansız da değil..
Sevmeyi mi, sevilmeyi mi seviyorsun, hislerini karşı tarafa hissettirebiliyor musun?
Aslında bu soruya sadece sevilmek istiyorum diye bir yanıt veremem Çünkü ben o kadar kör egolara sahip bir insan değilim Sadece sevmeyide istemem Çünkü ben sevmek adı altında kendisine acı çektirmeyi seven bir psikopat da değilim karşılıklı ilişkiler her zaman daha güzeldir meyvesi erken olgunlaşır tadı daha güzel olur Kısacası iki tarafında sevdiği Emek verilen bir ilişki varken tek taraflı bir ilişki istemem isteğimi karşı tarafa geldiğinde hissettirebilirim bazen hissettirmeye bilirim Bu benim elimde olan bir şey değil
Ben hislerimi karşımdaki insana deli gibi hissetiriyorum, seviyorum, sayıyorum, saygı duyuyorum, çok sahipleniyorum. Ve karşıda ki hiç tereddüt etmiyor, yani şüpheye düşmüyor bu beni seviyor mu, yoksa sevmiyor mu diye. Bu yüzden biraz kaybeden, biraz kırılan taraf oluyorsun sevmek çok güzel tamam ama karşıdakine bunu aşılayınca ters tepebiliyor olan sana oluyor..
Sevdiğim gibi sevildiğimi hiç düşünmedim... hiç öyle hissetmedim... insan sevdiğinden emin oluyor da sevildiğinden olamıyor... güzel sevdiğimi söylerler demek ki hissettiriyorum... 🙏🏻😇
ama güzel sevilmeyi ilgiyi de severim... şimdilik sevmekle idare etsem de... inancımı kaybetmedim henüz... sevdiğim gibi sevileceğim bir gün...
Bu devirde kaliteli sevmek her yiğidin harcı değil. Ağzıyla herkes seviyor, yüreği olana denk gelmek esas mesele. Kalite tesadüf değildir. Sevgisine sadık ve erkeğine bağlı bir kadınım.
Ben sevmeyi seviyorum. Bu duyguyu tadmayı seviyorum. Beni sevip sevmemesi 2. planda benin için önce kalbimin ne dediği önemli. Hislerimi, duygularımı sözlü ve fiziksel olarak hissettirebiliyorum
Off gel bir de ben onla bakisirken orada ol. Nuhun gemisindeyiz boylu boyunca bir okyanus hayvanlar bize bakmiyor zaten bitkilerin gözü yok ya birde. Çevrem huzurla dolu. Ona bakan sadece benmisim gibi herkesin gözünü kendime takıp ona bakıyorum hissi oluyor. Kimsenin bakmasına gerek bile kalmıyor. Arkadaslarim keşke acilsaydin diyor🤣
Sevilmek her zaman daha iyidir. İnsan karşıdan sürekli bir şey alınca mutlu hisseder. Sürekli vermekse herkesin yapabileceği bir şey değildir. Zaten kimse "sadece" veremez, ya da sadece karşıdan alamaz. İki taraflı olunca denge sağlanıyor. Bence ilişkilerin bitmesi de bu mantıkta.
Evet sevildiğinden emin olamazsın. Ama sende altıncı his çok kuvvetli galiba , o zaman sorun yok neden sordun ki bu soruyu. En güzelini yakalamışsın işte diyeceğim amma, demek ki senin de sevildiğinden süphen varki soruyorsun. Sevmekten daha güzel bir şey yok kesin eminsin sorgulanacak bir durum yok.
Olduğu zaman gösteririm diye düşünüyorum. Ben ayna gibi olmayı tercih ederim. Bana yansıtılanı daha fazlası ile yansıtmak.Bana gösterilen sevgi, aşkı, saygıyı fazlasıyla sahibine iade etmek. Benim sevgi anlayışım bu.
Bu konuda aşırı bencildim eskiden. Eşim tarafından yıllarca çok sevildim her koşulda sevgisini hissettirdi ki sevgi arsızı olmuştum en başından beri hep çok seven o çok sevilen ben olmuştum. Fark ettik ki bu sevgi beni çok değiştirmiş artık ona olan sevgimi dibine kadar hissettiriyorum diyo ki ‘ sevilmek ne güzel şeymiş ‘ ☺️
Sevmek gerek sevilmekten ziyade.. Birileri çıkar sevdiğini söyler sizi zaman verirsiniz alisirmiyim? Severmiyim diye? Isteksız telefonlarını açar isteksiz mesajlarına cevap verir alınan hediyeleri kibarca geri yollarsiniz.. Belki sonu hüsranla bitse bile sevmek istersiniz bir kere bile olsa.. Bu anlamda kesinlikle sevmek çok önemli. .
Bu bir oran orantı gerektirmezmi, sadece sevmek , ya da sadece sevilmek...🤔çok sarhoşken eskortla birlikte olmak gibi geldi , tercihim iki kadeh kırmızı şarap tadında olmasından yana 👍😉
bunun tersi bir yorum yapmak durumundayım karşı tarafa kendisini sevdirmeye çalışmak bence gerçek olacak bir hayal gözüyle bakmaktır bu konuda diyeceğim tek şey insanlar sevmez seveceği sevdireceği insanı bulurlar buda ayrı bir bilgi ve mantık gerektirir
Hem sevmek hem sevilmek ikisi de güzel duygular. Sevilmek bir tık önde gelir benim için. Sevdiğim insana da sevildiğini gerçekten hissettirdiğimi düşünüyorum. Başıma taç yaparım. Her hâlimden sevdiğimi belli ederim.
"Sevmekte güzel sevilmek gibi, sevilmekte güzel sevmek gibi." ama sevdiğin kadar sevildiğinden emin değilsindir. Yaptıklarını, sevgini güveni hissettiremezsen hayatta hiçbir bağın olmaz. Sadece sevgiden ibaret değil.
Merhaba, ikisi bir bütündür. İlişkide taraflar birbirlerini tamamlamalılar her konuda. Bunlardan birisi de sevmektir. O nedenle sevgi dolu bir ilişki tercihim olur.
Kim en çok severse o daha çok üzülür. İşte bu yüzden sevilmek. Sevilirseniz ileride sevebilirsiniz de ama; severseniz sevilebilme olasılık olarak kalabilir.
İnsan kimi seveceğini seçemez ki. Aksini iddia ediyorsanız eğer, uzun uzun tartışıdık fakat kendi sorum olmadığı için rahatsızlık vermek istemem. İyi geceler dilerim 😊
Sevmek ve sevilmekte ruhani bir ihtiyaç.. insanı insan yapan sevmek ve derinlemesine hissettirmek diye düşünüyorum. Ve ne hissediyor isem karşımdaki insana bunu mutlak söyler veya hissettiririm.
Yok yetinmeyi bilmiyor karşı taraf. Olay yaratmak, trip atmak, varsa yoksa hırpalamak... bir süre sonra emeğime sevgime yazık diyorsun. Çünkü anlayan yok.
Sevildiğini hissedebilirsin tabi ama samimi mi, değil mi bilemezsin. Zamanla ortaya çıkacaktır bu. Sevilmeyi daha çok sevdim ben.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel soru. Sevmeyi olabilir. Sevilmek beni korkutuyor. Layık olamayabileceğimi düşünüyorum. Kendimi tanıyorum ya, bu yüzden olabilir. Her ikisinin eşit olması için önce kendimizi çok sevmek lazım sanırım.
Sevmek çok güzel. Birini sevince içtiğin suyun bile tadı değişiyor. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben kimseyi sevmedim zamanım olmadı ama seveceğim kişiyi ye duygularımı yansıtırım karşı taraf zaten beni anlayınca aşk böceğim olur ne kadınlar vardır aşkı isteyen bir denk gelse