AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Ne alaka demekki senden yüz buluyo. Adam napıyo ki hergün zilinemi basıyo? Numaranı değiştir arıyosada. Açma kapıyı madem. Soru saçma geldi
Bence savcılığa şikayet ederim diye korkut peki ne kadar sıklıkla diyor bunu
Evet savcılıkla korkutmak çok iyi fikir
Peki cinsel anlamda rahatsiz ediyor mu
Komşunuzun erkek olduğunu düşünüyorum ve bu durum sakıncalı. Ya kendisini sert bir dille uyarın ya da kocanıza açıklayın.
Kesin bir dille uyar. Böyle davranırsanız sizi şikayet ederim de
Komşun genç erkekmiş. Senin yaşın kaç. Hoşuna gidiyorsa çok güzel 1 fırsat senin için. Gitmiyorsa tersle
İyi bir amaç da olabilir ama fırsatçı insan çok. Baktın çok abartıyor sert bir şekilde uyar
Hemen kötü niyete çekme yinede komşudur. Benim alt komşumun kızı var mesela biyere falan giderken bize emanet ederler. Korur kollariz bizde. Bu şekilde bir tavırda olabilie. Ama rahatsız olduğuna göre var bir pislik ki rahatsız olmuşsun. Ciddi bir şekilde uyar. Baktın olmuyor hal ve hareketlerine delil olacak kamera kaydı veyahut olayı birilerinin görmesini sagla. Gibi bir kaç delil olsun elinde gidersin mahkemeye.
Durumdan rahatsız olduğunu kesin ve kararlı bir şekilde açıkça söylemelisiniz bence...
Bu türk teklifler hoşuma gitmiyor bana zaten sahip çıkan var ve ben ondan gayet memnunum diyeceksiniz.!
Bu, açık uçlu soruyu görmemiş olayım!
Karşı tarafı uygun bir dille uyarıp tavrınızı koyabilirsiniz. Net bir şekil de✂️
direk kaba bir hitapla uğraştıkça batarsın çünkü
Haklısın
eşinde bitiyo iş her defasinda seni hatirlatmali kadina
Bence eşine anlat saklama suçsuz iken suçlu duruma düşersin.
Bizim milletimizin sorunu sanki kendisi dört dörtlükmüş gibi başkası ne yapıyor onu izlemek, yargılamak. Başka hiçbir işi yok bunların.
ne seni tanirim ne adami anladigim kadar ile esin senin cocuklarin icin is icin gitmis görüsüm evde oglun varsa o sahibindir sahip cikar sana adamla muhattap olma gene de karar senin
Kocanız nerde? Sen yaş kaç, komşu yaş kaç? Komşu erkek bayan? bu bilgilerin ve daha faZlasini bilmek gerek, birde neden ikaz etme gergi duyuyorsun ki? 🤣😂
Öyle bir komşuyu geç hatta akrabayı geç kendi öz ailemden, abim bile yapsa kavga çıkarırım.
? bunu bilmiyor musun ne demen gerektiğini ama sana bir şey diyecem kızma ama sanırım azmışsın sende isteklisin
Aynı durum bir akrabanın basına geldi yardım istemişti benden evin ihtiyaçlarını vs ben alıyordum orda kalıyordum yakışmış bir ay kadar kaldım
Detay verseniz durumu anlayabilsek daha iyi olurdu ama
Açık açık uyar laf anlamaz sa açıkca karakola git şikayet et ablam
Iyi niyetten anlamaz bu devirde artık kimse millet azmış artık ağzına biber sürerim ben senin yerinde olsam valla. O iftarda açtığım salata cataliyla gözünü oyarım. Bana ait olana sahip çıkcak adamın hakkından ıyi gelirim
Agizna biber sürerim olcakti agzina biber sürerim olmus😂😂😂
Agzina biber sürerim
Agzina biber sürerim
Dünya böyle güzel insanların hatırına dönüyor. Adam bee
Kocama söylersem merdaneyi size monte eder. Dünyayı farklı pencereden görürsünüz. Şeklinde uyarırsanız kendisi net bir şekilde anlar.
Eğer anlayamazsa kocanızın yapacağını sizde yapabilirsiniz.
Malzemeler
1 Adet vazalin
1 Adet Merdane
Sonuç: Bu kısmı monteden sonra komşunuz yazacak
Net ve sert ol.. Haddini bilmeli. Yoksa zor anlar öyleleri.
Konuşma, muhattap olma."Ben kendime sahip çıkabilirim, teşekkür ediyorum iyi niyetin için ama yanlış anlaşılır. Mesafeli olalım''de açık açık
Haddi bil de , ne kadar sert olursan o kadar iyidir
Senin ağzına s. ıçarım uzak dur diyerek etkili yöntem.
rica ediyorum bana böyle davranmayın yoksa üzerinize çıkarım de haddini bilsin.
Onu ilgilendirmez niyeti bozuk it işte uzak dur esinede soyle yoksa başına bela olur yuvani yıkar iftira dahi atar zamninda eşine yakinlarina bildir bence
Direk söyle bence rahatsız olduğunu benim kendi fikrim var de yani birşey olursa ben size söylerim diyebiliriz
ona güclü oldugunu ve her sorunun üstesinden geldiğini kanıtla ona hissettir o kendiliginden pes eder
Bencok yumusak huylu biriyim ama boyle dbir durumda heleki esimin yoklugunu firsat bilip bunu yapiyorsa ozamn cadaloz oluveririm onu esime kurban ederim
Toplum önünde rencide et
Çok mantıklı
Komşunu nasıl uyaracagını biliyorsun 😉 için gitmiş adama
İşim gereği 4 ayda bir gidiyorum 1 haftalığına gidiyorum eve evde pek sık durmadigim icin eşimle arka mahalladeki biriyle arasinda birseyler bendende uzak oldugu icin birseyler yasanmis istemsizce anlattigina gore. Neyse konumuz o degil ben sevgilisiyle tanistim durumu anlattim 4 ay boyuncs evde olmadigimi falan. Rica ettim ben evde yokken ona mukayet olurmusun diye kabul etti. neyseki ben evde yokken eşime bakacak biri var , kafam rahat oyuzden.
Ama çok yakışıyorlar birbirilerine :)
Bu nasıl bir genişlik nasıl bir zihniyet!
Dalga mı geçiyorsunuz
@Mandarinia yasaları mi çiğniyorum, birilerine gasp ya da t. ecavuzmu ediyorum? Bu benim kendi tercihim.
adresi ver de sana komşu olayım taşınayım oralara
Hastalıklı bir tercih.
@meraklibirisiyim123 ya ahmak elini seven abaza tiplerden birisi bu görüşü yapan kişi.
Kendince hikaye uydurmuş sizde inanıyor musunuz cidden bu tarz görüşlere?
Böyle bir hikaye uydurmak bile saçma zaten sorumda şuydu " dalga mı geçiyorsun " dedim ancak gerçekse bile çok üzücü bir durum
@meraklibirisiyim123 i*ne falan muhtemelen o yüzden kendi kendine böyle hikayeler uyduruyor.
Ne oluyor burada ya?
Sen yine azmıssın belli oldu 😂 burda 1 numara sensin istegini karsıla gitsin
Yası olgun bir bayan siniz heralde bıde cekıcı ve guzel seniz size ilgi duyuyordur esınız nerde bubarada
Bı yardımsız olduysa ne mutlu ama dıkkat et senden de ona karsı bısey olmasın
selam uygun bir dılle guzel bir fikrım var müsaıtseniz
Beni yanlış anlamayın lütfen benım de ablam kardeşim var Bn aileme yapılmasını istemedıgım terbiyesizliği Kımseye yapmam
Lutfen yardımcı olmama izin verin
Bence ters tepki ver durumunuzu biliyorsanız faydalanmak istiyebilir
Tersle bağır şantaj et her kese duyuracağını
Direkt ben kocama sadigim benimle o ilgilenir uzak durun diyebilirsiniz
Sana ilgisi olduğu belli istiyorsan devamı gelir istemiyorsan rahatsız olduğunu belirt bir sey olma z
Abla de ki beyefendi yanlış anlamanızı istemiyorum ama bana bu şekilde sahiplenici davranmanızdan hoşnut değilim ileriye götürürse konuyu önce eşinizi sonra polisi arayın
Bence kocana duyur. Yarın başkasından duyup yanlış anlamasın
Sahip çıkalım dedeye mi diyor yani
1 gün evine çağır güzel bir masa kur mumlu şaraplı falan sonrasında yatak odasına çıkın orda gerekli uyarıları yaparsın
Komsun kadindr umarim
Vayy çakal boş malzeme diye yürüyo kesin
Öyle düşünüyor mu erkekler?
Düşünür. Zaten açık kapı der. Çekici gelir böyle şeyler
Komsunuz asılıyor size :)
Uyarma ne uyarıyorsun ki direk s. ç ağzına aranıyor işte sapık
Onu uyarsan da anlamaz, git eşine söyle.
Konuşma o insanlar uyarma durumu yaşamazsın👍 kimse kimsenin özeline karışamaz hayırdır
Telini ver Bn bir kardeşin gibi haddini bildiririm
direkt sert şekilde uyarmalısın
Surekli ayni soruyu soruyorsun. kac yasina gelmissin hala me tepki verecegini ogrenemedin mi
Gerek olmadığını söyle.
Sen hayırdır lan de baktın karşılık veriyor çıkarırım keleşleri ayağını denk al de
Mesafe koyarak. Zaten yanlış yaptığını anlar.
Kocan neredeki ara ona şikayet et. Adam senle seks yapmak istiyor Uzak dur
Açık açık rahatsız oldugunuzu söyleyin