Aşığım çok fena çocukluk arkadaşıma aşığım benim için sevgilisinden vazgeçti eski erkek arkadaşımla kavga etti onu çok seviyorum ne yapıcam? :(?

Arkadaşlar ben çocukluk arkadaşıma çok fena aşığım bebeklikten beri hep birlikte olduk sokağa birlikte çıkardık top oynardık, evcilik oynardık hatta karı, koca oyunları bile oynardık onunla kardeş gibiyiz birbirimize söz verdik asla canımız yanmayacak hep birlikte olucaz diye. İkimizinde önceleri sevgilisi oldu ben onu sevdiğim için erkek arkadaşımla yapamadım ondan ayrıldım, sevgilim beni tehdit etti çocukluk arkadaşım yani Ercan herşeyi öğrenmiş senin yüzünden benden ayrılıyor demiş eski sevgilim kavga etmişler benim için sonrasında benim hiç sevgilim olmadı bana hep ilgi göstermişti onunda sevgilisi vardı ama mutlu olmadıklarını biliyordum sevgilisi sırf beni kıskandığı için kötü davranıyordu baskı yapıyordu Ercana lütfen bu kızla kopar bağını diye Ercanda o benim canımdan bir parça asla yapamam böyle birşey demiş sonra tartışmışlar Ercan kızdan ayrılmış ben Gözdeyle kalıyorum sende * git demiş kendi yoluna sırf benim için kız arkadaşından ayrıldı yeniden sadece ikimiz gezip, eğleniyoruz ama ben ona çok fena aşık oldum özellikle benim için kız arkadaşından ayrılması beni açıkçası çok mutlu etti ama o beni sizce seviyormudur ne yapabilirim sevgili olmamız için beni ondan daha iyi anlayabilen, bana ondan daha çok değer verip, seven hiç bir insan yok kendi Ailem kadar değer veriyor bana bazen Babanem ikimizin yanında diyordu siz çok yakışıyorsunuz diye utanıyorduk sizcede beni seviyormudur? :/
Aşığım çok fena çocukluk arkadaşıma aşığım benim için sevgilisinden vazgeçti eski erkek arkadaşımla kavga etti onu çok seviyorum ne yapıcam? :(?