+1 yılçocuğun dediği ne biliyor musun anlamadıysan hani anlasaydın bunu sormadın çünkü : herkes ile bir şekilde birlikte olmuş sevişmiş falan sonra da demiş ki ben bu kızı ikna edip eve atarsam grup yaparız demiş ve sen hala diyorsun ki ikinci bir şansı hakeder mi he kabul ediyorsan şans verebilrisin
04 Yorumla- +1 yıl
heh doğru yolu bulmuşsun
- +1 yıl
ama insanlar seni böyle yargılıyorsa demek ki hareketlerinde de bir sıkıntı var kendine dikkat edip çeki düzen vermelisin
Soran+1 yılben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
şimdi anladım niyetlerini yorum için teşekkür ederim- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
Senin hakkında böyle çirkin düşünceleri olan ve başka insanlarla paylaşabilecek kadar geniş bir insanın ikinci bir şansı hak etmediğini düşünüyorum. Senin bu başına gelenler gerçek ise eğer, ciddi ciddi burada ikinci şansı hak edermi diye bize soruyorsan saf olduğunun bir göstergesi olduğunu anlıyorum yanılmak isterim bu konuda.
Fakat yanlış bir düşünce de olduğunu altını çizerek belirtmek isterim umarım öyle bir hata yapmazsın ,🤠13 Yorumla
Soran+1 yıltamam ben daha bu sözlerin anlamını bilmiyordum o yüzden ama zaten çoktan ayrılık mesajını attım bile
Soran+1 yılTAMAM TEŞEKKÜRLER
+1 yılbunları söyleyen birine selam bile verme..
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ olun ayrıldım zaten haklısınız
Özel mesajların veya özel fotoğrafların varsa onda herkese göstermiştir şerefsiz
017 Yorumla
Soran+1 yılevet vardı
Soran+1 yılNASIL YANİ OHA YA
Soran+1 yılçırılçıplak mıydın ben korktum simdi
Soran+1 yılonlar ne dedi
Soran+1 yılsenin için çok üzüldüm acaba bende böyle bir olay yaşar mıyım
Soran+1 yılseni anlıyorum keşke izli olmasak
Soran+1 yılgizli
Soran+1 yılÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Soran+1 yılARKADDAŞLARI DER
Soran+1 yılİSTERSENİZ GİZLİ OLUN TEKRAR MESAJ ATTIM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılbu sorunun cevabini burda aradigna göre bence hak ediyor arkadas :) burda cogunluk hak eder derse ne yapacaksin? 2. sansi verecekmisin? ayrica "Ortalik mali" argo da kadin hakkinda kullaniyorsa cok erkekle düsüp kalkan kadina söylenir yani kolay elde edilen yataga atilan sonra birakilan kadin manasinda
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
+1 yılOkadar yazışmaya şahit olmuşsun, yazılanları görmüşsün ve sen bir karara varmamışsan sana buradan nasıl cevap verilebilir ki... Seni ortalık malı olarak gören bir kişiyle nasıl tekrar konuşursun hayret ya da sende razısın bu duruma
19 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben o sözlerin anlamını bilmiyodum ondan ama ayrılık mesajı attım bile
- +1 yıl
Kadınlar bir çiçek sayarsak bir kere koparildimi solar telafisi yok. Öyle saçma sapan kişilerin her daim hayatına pişmanlık duyguları bırakır.
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE
- +1 yıl
Sende pişman olmamak için bitirmişsin. Çok doğru bir karar bir kadının bir değil bin değeri olmalı.
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE AFFETMEM
- +1 yıl
Sakin geri dönüş yapma sana yapılan bir saygısızlık var. Birşey daha eski sevgilin gerçekten adam değilmiş, seni o tarz muhabbetlere ortak etmiş
Soran+1 yılevet ve arkadaşları dalga geçip aramıza alırız demişler
- +1 yıl
Şimdi kendileri alsınlar birbirlerini aralarına 🤣
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE SAĞ OLUN
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Siz güne kokain içerek mi başlıyorsunuz hıyar seni krvaşe olarak görüyor sen hala şans vereyim mi diyorsun eğer çoklu eylemler hedeflerin arasındaysa ver
01 Yorumla
Soran+1 yılben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hakkında böyle konuşma cesaretini gösterebildiğine göre bir b. klar var sende..
Ve o konuşmayı bildiğin halde neden hala canlı bu çocuk? senin kabahatini de sorgula010 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok ama kendisi öyle olduğu için sakal
Soran+1 yılsalakmıs ya
Soran+1 yılTEPKİLİYİM TABİ NERDEN CIKARDDIN BUNU ŞU AN AĞLIYORUM AMA ONA DEĞİL KENDİ SALAKLIĞIMA ONLARIN BANA HAKARET ETMESİNDEN
Soran+1 yılondan ayrıldım VE ENGELLEDİM ARKADAŞLARI DA ARIYOR TANIMADIĞIM BİR TEL DEN DANGALAKLAR EVE GELCEZ SENİ falan falan YAPCAZ DEDİLER SONRA BEN DE YÜZLERİNE KAPATTIM EVE GELİRLERSE DE AÇMİCAM
Soran+1 yılsürekli mal mısın diyip durma
ben onu düşündüm ama malum bizim polisler bişi yapmıyor ve onlar zengin bebesi bir şekilde kendi kıçların kurtarırlar
Soran+1 yıltamam deniyeceğim sağ olun
+1 yılNe 2. şansı a-m-k orrspu evladına bir daha mı şans vereceksin iyi ki ayrılmışsın. O pezzevengin mesajlarını o gruba yollayabilsen keşke.
13 Yorumla
Soran+1 yılben aslında 2. şansı vermicektim buraya sormamın asıl amacı bana dedikleri kelimelerin anlamlarını öğrenebilmekti
- +1 yıl
Dikkat et kendine.
Soran+1 yılsağ olun tamam
+1 yılo şerefsizin telefonunu heryerde paylaş bence orusbu diye
114 Yorumla
Soran+1 yılBENCE DE
- +1 yıl
kimse bilmesin sen bil sadece
Soran+1 yılnasıl anlamdım
- +1 yıl
yani telefn u atıyom 05320000 diye yaz orusbu telefonu de yay
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
kimseye deme ama yaydığını başın belaya girmesin atıyom tuvalete yaz numarasını insagram ama sahte hesapdan burdan kimse bilmesin gizliden görsün şerefsiz ortalık malı kendi oluyormu olmuyormu
- +1 yıl
işte öyle adamın bacısını neyse
Soran+1 yılaynen öyle taktik için teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim hiç üstüne uğrama yaptıkdan sonra
Soran+1 yılyok engelledim her yerden de arkadaşları diyor işte eve gelcez zorla seni ormana alcaz falan filan seni böyle yapçaz şöyle vs vs ama ben inanmıyorum bunlara takmıyorum
- +1 yıl
dağ başımı adamın poponu keserler anca ordan yazıyorlar boş boş sen bildiklerinin numarasını paylaş kim kimi kaldırıyor görsün
Soran+1 yılaynen öyle ama ben yine de korkuyorum çünkü benim ev biraz şehir merkezinden uzak ve ormanlık alanında ve yalnız yaşıyorum ama olsun gene de senin dediklerini yapacam
- +1 yıl
savcılığa ver bence yinede işini sağlama bağla
Soran+1 yıltamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalık mali fahisee ile aynı anlamda artık ona dönersen onun o sözünü kabul ettin demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım yok zaten ayrıldım ondan
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Aslaaa ne şansı ya nefes almayı bile hak etmiyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ben aslında 2. şansı vermicektim buraya sormamın asıl amacı bana dedikleri kelimelerin anlamlarını öğrenebilmekti ve çoktan ayrıldım bile ondan
Sen kafayı mı yedin be kızım ne şansı ben olsam onun ağzını burnunu kırardım.
06 Yorumla
Soran+1 yılben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım ben de öyle yapıcam zatenngünlerini görür onlaer
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yıloralık malı herkesle işi pişiren kaşar kısacası öyle demiş
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım mal ya sinir oldum
- +1 yıl
yol ver gıtsın
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE ZATEN AZ ÖNCE AYRILIK MESAJI ATIP ENGELLEDİM HER YERDEN
+1 yılBence etmez, sana orozbu demiş, arkadaşlarına peşkeş çekmiş...
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım da peşkeş çekmek ne demek
Soran+1 yıl@hayalmee anladım iyi ki ayrılmışım ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ikinci sansi olmaz seni ne durumuna düsürmüs farkinda degil misin
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım ben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
+1 yılİkinci şans diye bişey yoktur heleki bu anlattığın için kendini düşük düşürmekten başka bir işe yaramaz
09 Yorumla
Soran+1 yılANLADIM ONUNLA HAYATTA OLMAM ZATEN ben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
- +1 yıl
Ortalık malı bacım gibi bişey o anlama gelir yani aramıza alırız demeleride toplu seks anlamındadır baya cinsel yorum yapmışlar hakkında
Soran+1 yıltamam şu an moralim çok bozuk ALLAH ALLAH bilir onda ki fotoğrafları da onlara atmıştır offf
- +1 yıl
Çıplak fotoğrafların varsa sıkıntı
Soran+1 yılo zorla çekmiş
- +1 yıl
Fotoğrafları sildir
Soran+1 yılonun teleonunda ama nasıl ikna edip sildircem çoktan arkadaşlarına atmıstır bile
- +1 yıl
Olan olmuş artık ilişkini kes tamamen fotoğraflarla ilgili bişey söylerse sana tehdit şeklinde suç duyurusunda bulunacağını söyle
Soran+1 yıltamam aynısını yapacağım sağ olun
Ortalık malımı arkadaşlarla aramıza mı alalım çüş yani inşllh çoçuk bunları kafasından uydurmuştur sadece 🙄
011 Yorumla
Soran+1 yılhayır gerçek demiş duyduğuma göre
- +1 yıl
Yaptığı şey gerçekten piclik yani arkadaşları senin hakkında şimdi basit ve daha aşlağısını düşünüyor onlarda etrafına seni öyle tanıtsa herkez kötü gözle bakacak yani ve sonra seni gördülermi AA bak bu kaşar diyecekler ve kişiliğin gerçekten yerindeyse boş bir iftiraya maruz kaldın insan bişey dedimi düşünmeli biraz bu laf nereye gidecek
Soran+1 yılaynen öyle ondan ayrıldım VE ENGELLEDİM ARKADAŞLARI DA ARIYOR TANIMADIĞIM BİR TEL DEN DANGALAKLAR EVE GELCEZ SENİ falan falan YAPCAZ DEDİLER küfür ettiler SONRA BEN DE YÜZLERİNE KAPATTIM EVE GELİRLERSE DE AÇMİCAM
Soran+1 yılevet tekim ne yapayım balkondan atlicak değiller herhalde
Soran+1 yılöyleler maalesef
Soran+1 yılyooo kurtulurum kurtuldum bile ayrıca niye böyle dedin şimdi
Soran+1 yılanladım inşallah
+1 yılNerden buluyosunuz böyle karaktersizleri anlamıyorumki
02 Yorumla
Soran+1 yılben aslında 2. şansı vermicektim buraya sormamın asıl amacı bana dedikleri kelimelerin anlamlarını öğrenebilmekti
ayrıca ne bilim önceden ahlaklıydı bu arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra it oldu
Soran+1 yılayrıca ondan çoktan ayrıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılburdan bunu sorman şaşırtıcı
13 Yorumla
- +1 yıl
ortalık malı or... diyor şerefsiz. ayrılmakla ıyı yapmışsın. sevgilisi hakkında erkek arkadaşlarına atıp tuutan ya da özel şeylerini anlatan adamdan hayır gelmez
Soran+1 yılevet bence de çok doğru söylemişsiniz
iyi ki ayrılmışım yorum için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide ne haketmesi.
08 Yorumla
- +1 yıl
Seni arkadaşları ile kötü paylaşan kişiden gelecek bekleme
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Kullanmak için tekrar barışmak istiyor olabilir
Soran+1 yılevet öyle yapacak kandırcaklardı beni
- +1 yıl
Aynen dikkat et
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
😊😊😊😊
yani herkesin altına yatan kalkan
014 Yorumla
Soran+1 yılanladım üzüldüm
Soran+1 yılNE YAZIK Kİ
Soran+1 yılhayır ya benim hakkımda böyle düşünüyorsun çünkü beni tanımıyorsun çevreme sorsan çok iyi ve temiz kalpli bir kız derler ve soruna cevabım hayır asla tabikide bakireyim
Soran+1 yılo arkadaşım kişi kendinden bilirmiş işi hesabıla bunları söylüyor asıl ortalık malı o
Soran+1 yılHAYIR AMA ONDA BENİM FOTOLARIM VAR YARI ÇIPLAK ONLARA ATMIS OLABİLİR
Soran+1 yılyarı çıplak bir şekilde
Soran+1 yılyarı çıplak
Soran+1 yılelbise skinny pantalon etek
Ne şansı kafan mi iyi
15 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben o sözlerin anlamını bilmiyodum ondan ama ayrılık mesajı attım bile
Soran+1 yılNASIL YANİ AYRILMASA MIYDIM
Soran+1 yılBİLSİN DİYE DEDİM SONRA ENGELLEDİM ZTN
gidersen tost olacaksın tercih senin
07 Yorumla
Soran+1 yılçoktan ayrıldım bile ondan
Soran+1 yıldjndjknjkdnjd tamam yok sorun değil espiri olduğunu anladım
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılaslında önceden iyi biriydi o mal arkadaşlarıyla tanışınca değişti it oldu
+1 yılBunu sorman hata gururun yok mu senin
03 Yorumla
Soran+1 yılherhalde gururum var ama hatam yok
Soran+1 yılben zaten çoktan ayrılmıstım
ne 2. şansı şunu buraya yazman bile hata
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNet hak etmez affetme domuzu
01 Yorumla
VE AFFETMİCEM DOMUZU ÇOK SİNİRLİYİM
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOrtaya alacaklar seni sonra çata pata küt
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
İyi en azından bunu anlamışsın 😃 Diğer şeyleri de bir an önce anlaman dileğiyle, bu soruyu görmemizde emeği geçen herkesin gelmişinin geçmişinin günahları affolsun der ve manita açmaya kaçarım
Soran+1 yılANLAMADIM NE DİYON
+1 yılHak etmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de çoktan ayrıldım bile zaten değmez bile ona
+1 yılAklın ve gururun varsa defedersin
03 Yorumla
Soran+1 yılben aslında 2. şansı vermicektim buraya sormamın asıl amacı bana dedikleri kelimelerin anlamlarını öğrenebilmekti ayrıca 2 si de var
- +1 yıl
Hmm hakkında hayırlıso
Soran+1 yıltamam sağ olun
+1 yılSonradan aşık olmuş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama o lafları ona yedırticem
- +1 yıl
Sevgili olucan mı?
Soran+1 yılHAYIR O MALLA ASLA AYRILDIM ZATEN
Net hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yılAsla
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de zaten ayrıldım ondan
+1 yılHer yola gider demiş
03 Yorumla- +1 yıl
Senden bol kaşşarlı tost yapacaklar benden söylemesi
- +1 yıl
Ya ben buna niye kahkaha attım şimdi
Soran+1 yılanladım ben bana söyledikelrimin anlamını öğrenmek için soru sordum zaten ondan ayrıldım
+1 yılHayır. Net.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
06 Yorumla
Soran+1 yılayrıca çoktan ayrılmısstım
- +1 yıl
Iyi yapmışsınız konuşmaya bile değecek biri değilmiş
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Bundan sonra karşınıza daha düzgün biri çıkarım umarım, iyi günler.
Soran+1 yılteşekkür ederim iyi günler
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır delimisin sen
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOros... gibi bir şey
04 Yorumla
Soran+1 yılpislik ya bana bunları nasıl der
Cevap sahibi+1 yılYüz verme sakın pisliğe
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılhayırrrr sakın ha
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ona güvenilmez
Gizli Üye(25-29)+1 yıletmez
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
eder niye etmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılanladım ben ona ne yapacağımı biliyorum
Soran+1 yılEVET
Soran+1 yılhayır ilişki yaşamadık