Random konusunda ne düşüyorsunuz? Her cümlenin sonuna eklemek itici bir şey mi? Belki genç kesim sorun etmiyordur ama orta yaş grubunda nasıl karşılanıyor? Flört aşamasında random kullanmamaya özen göstermek şart mı? Siz nasıl karşılarsınız?
Ne önemi var ki? Birileri kaçmasın diye kendinizden taviz verdikçe, ilişkiye başladıktan bir süre sonra kendinizi değiştirmeye çalışırsınız. Salla gitsin. Flört dediğin geleceği öngörülmemiş meseledir; fazla ciddiye almadan keyfine bak
Kullanmamaya çalışmak da fazla kullanmak da bence hoş değil. Karşımdaki insanın dilediği gibi, kendini kasmadan benimle konuşmasını isterim. Tabii her cümlenin sonunda da sinirimi bozar :D
Merhaba, Flört eden kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Random sevmiyorum fakat ara sıra kullanıyorum daha çok emojiyi tercih ediyorum. İtici değil de herşeyin fazlası zarardır. Özen göstermek şart değildir. Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır...
Herşeyin ayarı var mesela lokdkfjsldlslslekfkskdlsldkqwiejeks var bide sfjfjsjsks var yani anladınız işte olmalı ama kısa olmali. guldugunu anlayalım yeter işte. ornek olarak skdjhdkssk yeterli bence. bide KSKDJFKEJDJDKFKFKDD yazanlar var aniriyomusun neyi anlatmak istiyosun :D
Randomu bazıları hiç sevmiyor hatta kullanınca gıcık oluyorum kullanma şunu diye tersleyebiliyorlar. Eğer karşımdaki kullanırsa ben de kullanırım ya da ilk ben atarım baktım karşılık veriyor öyle öyle gider daha samimi sohbetler kurulabiliyor bence random kullanınca bazısına çok alakasız gelebilir ama bence öyle kzjsjdkjks
random direkt olarak rastgele, tesadüfi, gelişigüzel anlamlarına gelir. birde random numbers vardır programlamada rast gele sayı belirleme.. Peki gençliğin bahsettiği RANDOM ne demek birisi bana acıklaya bilir mi?
Yani şimdi bir bu var ahsjs birde bu ahshskdflflgkffglfkfk bana göre uzatmak abes yani kısa ve net her zaman iyidir ahsjs hele şu tam bir fiyasko qwoqorowrrejrejtjf
Dimi dimi katılıyorum dkdkskxd Ama bazen çok gülünce randomda uzun oluyor ya da haykırarak güldüysek büyük harflerle random atıyoruz. bir de yazdığın randomu beğenmeyip silip silip tekrar yazma durumu var göze hitap etmeli yanii random atmanında bir adabı var diğil mi efenim sjzjsjdw
Bazen çok iyi ya. Hahahaha 😂😂😂😂 ajajaajaj axaxaxax. Bunları kullansanız daha güzel olacağı kanaatindeyim. Sjfirekkfkdkekfk böyle birey yapıyorsunuz. Ben şahsen ne yazıyor burda diye 30 dakika düşünüyorum. Gulmeninde bir adabı var.
Bence bu kişilere göre değişir. Bana göre komik gelen durumların sonuna random atıyorum, komik değilse neden atıyım, gülmediğim bir şeye random atmak gereksiz geliyor bana. Bu benim düşüncem, dediğim gibi kişiye göre değişir.
bence fazlası gereksiz ben hiç sevmiyorum ben dürüstlük yapıp yüzüne dedim bana senin gülüşünden başka tüm gülme emojileri yalan geliyor dedim çünkü onun gülüşüne hiçbirşey benzemiyor
Böyle bir soru sormayı düşünmüştüm bugün tühh. Hiç sevmem, hayatımdan çıkardım randomu. Diyecek birşey bulamayınca random atıyorlar gibi geliyor bana. 😅
Bu tabir de hoşuma gitmedi sürekli kültürümüze aykırı kelimeler zorla sokuşturuluyor. Bize uygun kavramlar ve tanımlamalar kullanılmalı bu ne ya özenti kim türettiyse. LoL diyenler de aynı kesim.