Cinsel Yaşam Fazla random kullanmak flörtü kaçırır mı? (Sayfa 2) Minirea Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Fazla random kullanmak flörtü kaçırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
GenetikçiBeyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben kullanmıyorum random emojiler yetiyor bana. Fazla kullanmak aradaki ciddiyeti zedeler bence çünkü herşeyi dalgaya vurmak gibi anlaşılabilir. 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Emoji atmak samimi gelmiyo ndksjjd 4 0 Yorumla
Hbaybars Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ben kondom kullanmam hic cunku gaz maskesiyle gul koklanmaz kendime hakimim 0 0 Yorumla
matrix11 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kacarsa kacsin istedigimi atarim ben de buyum alla alla 0 0 Yorumla
TrafikPolisi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ya gülünmemesi gerekn yerde gülmesin gülme emojisi bile itici oluyo 0 0 Yorumla
__asse__tato__ Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Olduğu gibi olsun kasmasın farketmez 0 0 Yorumla
Yıkıkbirliseli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Kaçırır bence ben hiç kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Tugbademir8888 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Evet itici gelir bana yani emoji daha iyi 😅 0 0 Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ciddi bir insan olmadığını düşünürüm 0 0 Yorumla
EmotionalLanguage Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl ciddiyetsiz ve ergen gösteriyor 0 0 Yorumla
Cercevesız_Fuat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 56% +1 yıl Aşırı itici bir olay.. Ergence yani.. 0 0 Yorumla
xokanatsiz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl rast gele klavyeye basmanin neresi itici acaba 0 0 Yorumla
desperado_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl random nedir cahilliğimi bağışlayın. 0 2 Yorumla Guinvere0 +1 yıl Dbjdjdiakkdjf yazarak gülme sekli Yorumla desperado_06 +1 yıl @Guinvere0 saçma sapan işler Yorumla
киɪɢʜтσғяσsєs Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Nopeeee, bana yerine göre tatlı geliyor açıkçası. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Random atan ergendir 1 0 Yorumla
asliii16 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikimizde karsilikliydi bir zamanlar mxmckd 0 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hiç kaçırdığım kız olmadı şu an a kadar djsjjs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Random ne demek 🤭🤭 Nerelerde kullanılır? 🤭🤭🤭 0 2 Yorumla Bambaskabirsehirvar +1 yıl Sjdidei bu bastaki sey random iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
sadakat023 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Teni hissedeceksin... Net 0 0 Yorumla
Kelekbelerdiyarii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç yapmadığım hiç kimseye random falan atmam 0 0 Yorumla
azhukma Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Random kullanmak nedir? 1 2 Yorumla bensherlock +1 yıl Hfoekdıjfkwkx Yorumla azhukma +1 yıl @bensherlock Hm. Orta yaş için dendiği gibi problem olabilir. Şahsen ben dert etmem böyle şeyleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Ben kullanmıyorum random emojiler yetiyor bana. Fazla kullanmak aradaki ciddiyeti zedeler bence çünkü herşeyi dalgaya vurmak gibi anlaşılabilir.
Genel olarak itici bence
hic sevmem cok ergence
Emoji atmak samimi gelmiyo ndksjjd
Ben kondom kullanmam hic cunku gaz maskesiyle gul koklanmaz kendime hakimim
Kacarsa kacsin istedigimi atarim ben de buyum alla alla
Ya gülünmemesi gerekn yerde gülmesin gülme emojisi bile itici oluyo
Srfxfgccv hayır eğlenceli fhvfhbb
Bence çok itici jdjjdhfu
Evet çarpılıyormuş gibi atarsa hoşlanmam
Kaçarsa kaçsın allah allah ahhshfhc
Olduğu gibi olsun kasmasın farketmez
Dikkate alınmadığını düşündürebilir
Kaçırır bence ben hiç kullanmıyorum
Cok fazlası evet olabilir
Evet itici gelir bana yani emoji daha iyi 😅
Evet ciddi bir insan olmadığını düşünürüm
Haha yeterli gerisi boş
Hic kullanmam ve itici gerçekten
ciddiyetsiz ve ergen gösteriyor
random gülüşten nefret ediyorum
Aşırı itici bir olay.. Ergence yani..
Bence sempatik bile 😁😁😁
rast gele klavyeye basmanin neresi itici acaba
kacırırı ne o ergen gıbı
Random etmek yerine haphazart dene
random nedir cahilliğimi bağışlayın.
Dbjdjdiakkdjf yazarak gülme sekli
@Guinvere0 saçma sapan işler
Yerine göre hoş yerine göre itici
Dilimize özen göstermek şart.
Nopeeee, bana yerine göre tatlı geliyor açıkçası.
Yop bence kisiye gore değişir
En sevmediğim şeyi yapmaya başladım :/
Bilmiyorum kullanmıyorum ben
Hiç kullanmam
Random atan ergendir
Random ergen işidir
bunun icin kacicak ksiiyle flört olmam zaten
Ikimizde karsilikliydi bir zamanlar mxmckd
Gerek yok böyle işlere
Hiç kaçırdığım kız olmadı şu an a kadar djsjjs
Random ne. içki falan mı
Random ne demek 🤭🤭 Nerelerde kullanılır? 🤭🤭🤭
Sjdidei bu bastaki sey random iste
Teşekkür ederim...
Random kotü yaa femdom daha güzel
Teni hissedeceksin... Net
Random kullanmak son derece itici...
ben atarım valla atarım sonra döner yatarım dkdkd
Orta yaş olarak özen gösteriyoruz sjsgsj
Ne olduğunu bilmiyorum bile
Hiç yapmadığım hiç kimseye random falan atmam
Şu randoma bir türlü alışamadım
ben sevmıyorum random : d
Hickullanmam random ne ya
Olabilir
Random kullanmak nedir?
Hfoekdıjfkwkx
@bensherlock Hm. Orta yaş için dendiği gibi problem olabilir. Şahsen ben dert etmem böyle şeyleri
En nefret ettiğim şeyler arasında
Hiç gerek yok.
Yok tam tersi eklemrzsen kacırırsın 😀
Evet kaçırır
Kaçırmaz
Ergenliktir kaçırır