Aldatildim Ama hala kopamiyorum ondan ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar, Ben 26 yasindayim ve 3 sene boyunca bir iliski yasadim. O 29 yasindaydi ve Ben onu cok seviyordum. Ondan daha cok Ben ona asiktim. Sürekli diyordu ki, senin gibi kimse beni sevmemisti senin Bana iylikleri Hic bir kiz Bana yapmamisti. Bende emindim onun beni sevdigine. Bizim evlenme niyetimiz de vardi. Yanliz benim cok büyük bir güvence sorunum vardi ona karsi. O sürekli telefonunu benden sakliyordu, Ama Ben sevdigimden ve sorun cikmasin diye sesimi cikartmadim. Biz son haftalar cok kavga etmistik. Sorun da yine Instagram di. sürekli baska kizlara takip ediyordu, Hic bir tane resmimizi paylasmiyordu.. herneyse bir gün Ben ögrendim ki, Instagram da baska kizlarla yazistini ve hatda bulustunu. Ben tabiki cok üzüldüm ve cok agladim. Neden yaptin Bunu Bana sordum. Onun cevabi suydu:,, Biz son haftalar cok kavga etdik ve Sen beni baska kizlara o yüzden itdin. Ben sadece seninle evlenmeden önce daha biraz hayatimi yasmak istiyordum. Ben bir erkegim gündüz baska kizlarla yatsam bile aksam geri senin yaninda olurum. Ben seninleYim ve cok kurcalama“ dedi. Ayni zamanda da ögrendim ki o eski sevgilisiyle de hala görüsüyormus, hatda bir kac ay önce onunla tatile cikmis Bana yalan söyledi, memlekete gitcem dedi. Megerse onunla tatildeymis. Tatilden sonra ondan da ayrilmis güya. Yani kisacasi, ikimizi birden yürütmüs. Bilmiyorum neden böyle yapti, niyeti neydi Ama beni cok yipratdi bu durum ve 1 ay Gecti hala toparlanamiyorum. Hayal kirikligina ugradim. Ben ona 3 senemi, kalbimi, umutlarimi ve gelecegimi verdim ve o benim herseyimi aldi ve paramparca etdi. Ben yinede kopamiyorum cünkü gercekten cok sevdim, güzel günlerimiz aklimdan gitmiyor, hatiralar pesimi birakmiyor.. neden yapti Bunu Bana? Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz? Yorumlariniz icin simdiden cok tsk ediyorum!
Aldatildim Ama hala kopamiyorum ondan ne yapmaliyim?