Arkadaşlar benim Dünyalar tatlısı, şirin talı bir sevgilim var ona o kadar çok ilgi gösteriyorumki tarif edemem onu çok seviyorum, herşeyden fazla değer veriyorum bir kere bile onu üzdüğümü hatırlamıyorum sevgilimle tartışsak bile ben haklı olsam bile haksız gibi davranıp konuyu kapatıyorum sırf o üzülmesin diye sürekli onunla eğlenip, gezdik, tozduk onunla evlilik hayalleri kuruyordum şöyle yapıcaz, böyle yapıcaz diye dün bana geldi Furkan aşkım çok özür dilerim belgi bu söyleceklerim yüzünden benden nefret ediceksin ama ben seninle yapamam dedi senden ayrılmak istiyorum dedi Dünyam yıkıldı o an. Neden diye sorduğumda sen bana çok fazla ilgi gösteriyorsun bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor çok iyi bir insansın ama sen beni hak etmiyorsun daha doğrusu ben seni hak etmiyorum daha iyilerine layıksın senin verdiğin bu sevginin 10'da 1'ni ben sana veremem dedi ben doğal olarak itiraz felan ettim ama bu gözleri doldu basıp gitti telefondan arıyorum, mesaj atıyorum cevap vermiyor yani çok ilgi göstererek hatamı yaptım ben? Kızları illaki küfür edip, dayak manyağı yapıp sertmi davranmak gerekiyor seninle kalması için?
Cevabın nedir?
-------herşeyden fazla değer veriyorum bir kere bile onu üzdüğümü hatırlamıyorum sevgilimle tartışsak bile ben haklı olsam bile haksız gibi davranıp konuyu kapatıyorum ------
bak bak şu söylediklerine bak. şaka mısın sen? sen onu neden bu kadar abarttın, alt tarafı kız. iyice kıçını kaldırmışsın ki kızların hemen kalkarlar. yapma böyle şeyler tahminlerim doğrultusunda bu senin ilk ya da ikinci sevgilin ve yaşın çok genç. Hayat senin kadar saf ve temiz değil delikanlı. Kız sana gerçek yüzünü göstermiş. şimdi sana ne yapman gerektiğini yazıyorum. biliyorum yapmayacaksın ya da yapamayacaksın ama senin iyiliğin için yapmak zorundasın.
Kız ayrıldı mı senden, sen neden arkasında telefonla arayıp mesaj atıyorsun daha da kıçını kaldırıyorsun kızın. yapma bir daha sakın ama sakın mesaj atma arama. onu yolda falan görürsen gözlerine sakın bakma, gözler sevgiyi tetikeler. duygusal şarkılar dinleme, romantik filmler izleme. Ve mümkünse sosyal hesaplardan takip etme. nereye gitmiş kimle napıyor sanane, sen onun için bir hiçsin. sakın silme sosyal hesaptan çünkü pişman olunca girip fotoğraflarına bakıp ağlayacak.
Sen böyle böyle bunu takmamaya bak. bu ilgisizlik görünce ya da bişeylerin eksikliğini hissedince sana mesajı atar. taviz verme. üsteler büyük bir ihtimal. gerisi sana kalmış. Bu taktik %101 işine yarar.
Not: hiç bişey yapamazsan bile sakın artık ilgi göstermeyi kes01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım ve evet ilk ilişkimdi onun yanında çok mutluydum çok zoruma gitti ayrılmamız beni sevdiğini söyledi ayrılırkende ama sadece benim fazla ilgi göstermem yüzünden aynısını bana gösteremeyecekmiş bu yüzden ayrıldı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç arama, sakına. Bak buna benzer bir şey benim de başıma geldi. Arama, sorma. Facede, twitter de sakın aşk acısı çekiyormuş gibi mesajlar atma. %99 geri dönecektir. Üzerine düşersen tamamiyle kaybedersin.
16 Yorumla
Soran+1 yılİşe yararmı gerçekten bu? :(
Cevap sahibi+1 yılKızlar hemen duygusala bağlıyor. Kısa süre sonra seni düşünmeye başlayacak. Neden hiç aramadı? Bir şey mi oldu? Çok ilgiliydi. Kesin bir şey oldu gibi tavırlara girecekler. Sonra bir mesaj atacak. Bak dene gör. Sonra yazarsın buraya :D :D Bunlar ne şeytandır var ya...
Soran+1 yılBu sitede görüyorum bazen galiba haklısınız. :)
Cevap sahibi+1 yılSen fazla ilgi göstererek şımartmışsın. Tabi o da zamanla bunalmış. Hiç ilgi göstermesen, sevgini belli etmesen "köpeğin" olurdu. Bunlara hiç yaranılmaz kardeşim. Sevgini belli etmemiş olsaydın. Belki de o buraya yazacaktı. "Sevgilim benimle ilgilenmiyor, acaba sevmiyor mu?" diye. Yani demem o ki. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yaptığına inanıyorsan sevgili anlamında. Bırak üzerine düşme. Sana tıpış tıpış gelecek. O zaman bütün koz elinde olur.
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ;)
- +1 yıl
Hahahahaha güldürdünüz :D İşe yarardı bende bu taktik büyük ihtimalle. :D
+1 yılAynı şeyi bende yapmıştım hatta ben değil karşımdakini ağlatmıştım bir erkeği kızın karsısıda ağlattım ya ben. Ama tek düşüncem cok iyiyiz beni cok seviyor bende seviyorum ama kesin bitecek çünkü bana cok yumuşak davranıyor her dediğime evet diyor olmasıydı benim karsımdaki erkek beni avcunun içine alabilmeli diyordum onu daha fazla üzmemek için paat diye bıraktım.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen onun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdım benden biraz sert olmamı istese tam istediği kişilikte bir insan olurdum o yumuşak erkeklerden hoşlanıyor diye öyle davranıyordum herşeyi onun için yapıyordum bana söyleyebilirdi şayet böyle olsa neden yapıyorsunuz ki bunu? :(
- +1 yıl
seni üzmekten korkmuştur gerçekten iyi birisindir takılma öyle bizimde 2 yıl olmuştu defalarca yalvardı bana arkdasları girdi araya ablası kimler girmedi ki ama her atağında biraz daha düştü gözümden sonra ne mi oldu 4 yılın sonunda sıkıldı peşimden koşmaktan bir kzla tanıştı ve ondan snra beni ne aradı ne sordu şimdi gayet mutlu ve ben cok pişmanım çünkü kimse öyle sevemiyor sevemiyor benim ilkimdi. Neyse diyeceğim o ki sıkıştırma üstüne gittikçe değerin düşer maalesef kızlar böyle mazoşistlik var. sıkma canını da biliyorum aşk acısı kötü ama her işte bir hayır var ver her acının bir sonu var zihnini mesgol edecek seylerle oyalan yalınz kalma sakın seni tanımıyorum etmiyorum kim olduğunu bile bilmiyorum ama benim hatrm için üzülme :( böyle sylerin zorluğunu bilirim
Soran+1 yılHaklısınız galiba hayat bir şekilde devam edicek madem beni istemiyor bende kabullenmek zorundayım o zaman nasıl olucak bilmiyorum ama galiba bunu yapmak zorundayım. :(
- +1 yıl
evet aynen öyle kardeşim hayat devam ediyor birine bağlanmak kadar saçma birşset yok çünkü bir sekilde gidiyorlar üzüntü var sonunda ve sana sunu söyleyeyim eğer gerçekten senin gibi sevseydi asla gitmezdi demek ki gerçekten haketmemiş biraz kendini buna ikna et o beni sevmiyor ben niye seveyim de. Üzülme, üzdürme.
Soran+1 yılHaklısın kardeş, çok haklısın eğer biz gerçekten birbirimize aitsek gene kavuşuruz birbirimize ama kendimi buna alıştırmam lazımda.
- +1 yıl
kesinlikle öyle. sonuçta kaderinde ne varsa yaşayacaksın üzülsende ağlasan sızlasanda ölsende bitecekse bitiyor elinden geleni yap istersen aksine zorladıkça seni yaralar onu kötü seylere sevkeder ha bisey diiyim kız olsun erkek olsn kimseyi cok sevmiyceksin kendine kadar kendinden fazla seversen kaybedersin. AYrılık her askın kaderinde var sıkma canını her sey geçiyor ne ölümler unutuluyor bu acı beni kesin oldurur dediğim kac andan galip geldim inan bana. bir yerden sonra unuttuguu bile unutuyorsun sabretmeyi öğrenmelisiln
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kızın hoşlandığı bir kişilik vardır. belki fazla romantiklikten hoşlanmıyordur. mesela bende fazla ilgiye gelemem. sıkılırım. daha sert baskın erkeklerden hoşlanırım.. belki o da sıkılmıştır.. ama tuhaf gerçekten bir anda öyle davranması :D insan ilişkiye başlamadan önce karakter analizi yapar..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşuma gidiyor bu yaptıkların dedi bana ama ben sana layık değilim sana bu verdiğin sevgiyi ben veremem dedi. :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yasamıstım. nedenı su sen cok sevıyosun ama kız senı senın onu sevdıgın kadar sevmıyor belıkıde hıc sevmyor buda vicdan meselesı oluyo bu yuzden ayrılmak ıstedı. baktı sen cıddısın ilerısı ıcın pşlanlar kuruyosun çareyı kaçmakta buuldu cunku sana verecek sevgısı yok uzgunum ama böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte hayaller kuruyorduk ben seni her halinle çok seviyorum sen bana sadece sevdiğini belli et yeter diyordum tek istediğim benim yanımda kalıp içinde sevginin çeyreğini paylaşması yeterliydi. :(
Cevap sahibi+1 yılsana helal olsun masum sevgın var. ama gercekten ilerde bırakcagına şımdı bıraksın sende karsılıklı sevgını verecek bırını bulursun
Fazla değer verip ilgi göstermişssin ki bunlarda olağan yani olması gereken aslında bu. bir kız daha ne isterki. erkek ilgili yani daha ne olsun. ilgisizlik boşanma sebebiyken.. seni haketmiyormuş diyeceğim ben. bu kadar..
00 Yorumla
+1 yılBaşkası vardır bu şekilde ayrılmıştır zaten dediği de doğru sen ondan daha iyilerine layıksın bırak layık olduklarıyla kalsın ama keşke o kadar ilgi gösterip şımartmasaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olmadığını söyledi hayla seni sevicem ama unutmaya çalışalım birbirimizi dedi. Ayrıca haklısınız biraz sert davransaydım belkide söylemeyecekti bunu. :(
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyebilirim ki
Tipik kezban işte, sen boş ver bu mofoyu. Bundan sonra da ders olsun, böyle iki kuruşluk insanların kıçlarını kaldırıp uzaya uçurmayın lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok kötü bozuldu moralim herşeyim bir an elimden kayboldu gitti, Dünyam karardı onsuz ben nasıl yapıcam bilmiyorum onu çok seviyorum diye ayrılıyor var mı böyle saçmalık ya? :(
+1 yılDün aynı şey bizde de oldu :( Aynı neden.. Aynı durum..
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçektenmi senmi ayrıldın?
- +1 yıl
Evet ama bizim durumumuz daha farklıydı yine de çok benzer
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbi kız durup dururken "beni haketmiyosun" demez. Biraz açık ve üzücü olucak galiba ama belli ki kız sıkılmış ve sana kibar bişekilde ifade etmeye çalışmış. Ama boşver başka kız bulursun üzülme
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl geçirdik beraber sürekli güldük, eğlendik yani üzüldüğümüz noktalar çok, çok az olmuştur ilişkimizde bende, oda belki hayatımızda bu kadar eğlenceli, keyifli vakitler geçirmedik beni sevdiğini ayrılırken bile söyledi ama seninle yapamam dedi unutalım birbirimizi dedi. :(
Cevap sahibi+1 yılBak ona biraz süre ver. Seni özlesin biraz. 1 ay falan. Sonra bişekilde ulaş kıza. Neler olduğunu sor. Sakin bişekilde konuşun
Soran+1 yılHaklısınız bir ay kadar felan hiç arayıp, sormıycam beni gerçekten seviyorsa geri dönecektir en azından böyle umuyorum. :(
bizi böyleleri bulmazki sevgilin ne kadar şanslı olduğunun farkında değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o beni sırf ilgi gösteriyorum diye istemedim herkes sert olsaydın diyor keşke biraz sert davransaydım. :(
Soran+1 yılİnşallah öyle olur çünkü ondan başka kimseyle birlikte olamam ben toparlayamam kolay, kolay.
İyileri dünya içinde barındırmıyor.iyilerden insanlar sıkılıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılO sözleri duyunca o kadar üzüldümki anlatamıyorum bittim sanki 2 yıldır çıkıyorduk. :(
Soran+1 yılOnun gibisi nasıl bulacağım bir daha hiç bilmiyorum.
ilgiden değil seni Furkan kız sevmemiş sende kapıldıkça kapılınca kendini ilk başta çıktığı için ve bu duruma seni getirdiği için pişmanlık duymuş ve ayrılması gerektiğini düşünmüş.
00 Yorumlahacı verecektın ayarı o zmn görürdü ilgiyi alakayı sende bu kadar ılgili olma
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten biraz sert davransaydım belkide bu durum daha çok hoşuna gidip benimle kalıcaktı. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkası vardır şimdi sana evet var mı diyecek sanki sen sorduğun zaman tabiki yok diyip ayrılıcak kural bu evlat
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyimiz çok iyi gitti yani neden nasıl durduk yere başkasıyla çıksın ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl''evlilik hayalleri kuruyordum şöyle yapıcaz, böyle yapıcaz diye'' diyorsun yani sen kuruyordun o hayalleri o kurmuyor..
doğru insan değilse ne yaparsan yap olmaz05 Yorumla
Soran+1 yılO da söylüyordu şöyle yapalım, böyle bir yerde evimiz olsun diye konuşurduk sürekli ama birden bitirdi herşeyi şok oldum.
Cevap sahibi+1 yıldemek ki sevmiyormuş
acı birşey ama sen önüne bak
bu hayalleri kurabileceğin bir sürü insan çıkacak karşına ve onlardan biri seni gereksiz yere bırakıp gitmeyecek
Soran+1 yılHaklısınız galiba dünden beri gözüme uyku girmedi hep onu düşünüyorum arıyorum cevap vermiyor çok üzülüyorum ama ayrılarak bizim ilişkimiz bitti anlaşılan. :(
Cevap sahibi+1 yılacını kendine çek ayrıca
bende bazen çok acıyorum ama aramıyorum sende arama bırak o düşünsün :D
Soran+1 yılHaklısınız akışına bırakıcam eğer biz gerçekten birbirimize aitsek gene bir oluruz buna inanıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay arama sorma eger sana gerı donerse bıl kı senden ıyısını bulamamıstır donmezsede daha ıyı asklara yelken acacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı verdim sanki bana bir ömür gibi gelmişti bu ondan başkasıyla kesinlikle olamayacağımı düşünüyorum ama oda gitti şimdi gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum. :(
Cevap sahibi+1 yılsadece bekle demekkı gercekten senı haketmıyor
+1 yılSenin gibisini bulsam ben nikahı basardım.
03 Yorumla- +1 yıl
Eyvah eyvah. Çok kasiniyorsun. Ezikler yigilacak simdi mesaj kutuna :D
Soran+1 yılAma kızların çoğu demek böyle erkeklerden hoşlanmıyormuş o benim ilk ilişkimdi beni saçma sapan birşey yüzünden bırakıp gitti nasıl toparlıycam hiç bilmiyorum fazla değer vererek hayatımın belkide en büyük hatasını yaptım. :(
- +1 yıl
Kız kendini sana layık görememiş konu bu. Hiç de hata falan yapmadın. O seni anlayamamış.
+1 yılbazı kızlarda ilgisizlikten şikayetçi
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım gitti onunla 2 yılımı geçirdim eğlenerek, gülerek, gezip, tozarak ama bu kadar basit birşeyden bitmesi çok ağrıma dokundu. :(
- +1 yıl
bana saçma geldi bence başka sebebi var
Soran+1 yılBaşka sebebi ne gibi başka birisimi yani? Böyle olmadığını söyledi yani hayatımda kesinlikle başkası yok seni seviyorum dedi ama ben sana layık değilim dedi.
- +1 yıl
sana layık değilim demiş demekki bir hata yapmış
Soran+1 yılBen üzerine gittim ısrar ettim neden diye birşey diyemedi sadece senin verdiğin sevgiyi ben sana veremem dedi gözleri doldu gitti nasıl bir hayta yapabilirki ban karşı beni çok seviyordu ama birden olamayacağınıda söyledi.
başka bri vardır belki
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olmadığını söyledi hayla seni sevicem ama unutmaya çalışalım birbirimizi dedi. :(
Soran+1 yılHaklısınız abi keşke biraz fazla sert davransaydımda böyle olmasaydı. :(
+1 yılmuhtemelen başkası vardır...
00 Yorumla
+1 yılseveni s.kerler s.keni severler net
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeş biraz sert davransaydım ona belki bunlar olmayacaktı. :(
+1 yılyanlis yapmissin. sert olucan biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba kardeşim fazla sevgi hiç işe yaramıyormuş meğersem. :(
- +1 yıl
kizlar senin yaptigini cok ister ama 1-1 nisbetinde olucak ki degerini bilsin. her gun et yemek insani biktirir misali. ama birakma onu. heralde kendini sana layik gormuyor diye yapmis. birkac gune barisirsin
+1 yılBiz deyişiyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılTam aksine kafadar insanlardık herşeyimiz uyumluydu. :(
+1 yılbaşkası vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle olmadığını söyledi hayla seni sevicem ama unutmaya çalışalım birbirimizi dedi. :(
- +1 yıl
klasik olağan şey bu kardeşim inanma.
+1 yılKendi kaybeder bro
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü oldum o sözleri duyunca ben sahiden ona çok değer veriyordum.
- +1 yıl
Sen o kadar değer veriyorsun kızın yaptığına bak. Allah yardimcin olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası vardır..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeşini bırakma derim o zaman.
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim onu çok seviyorum diye ağlayarak benden ayrıldı şakamı bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım