Bir koç burcu erkeğinin duygularını anlayamıyorumanBenimle ilgileniyordu. Ama başka bir kızla da ilgilendiğini gördüm. Ondan uzaklaştım. Bu onu üzüyordu. Bir keresinde onu terslediğim için ağladığını gördüm. Bana çıkma teklif etmesini bekliyordum ama etmeyince ben de onu biraz terkeder gibi ayrıldım. Benden sonra beni sevdiğine dair bir şiir paylaştı. Yüreğimdesin diyordu şiirde. Mesajlarıma cevap yazmıyordu. Ardından terkedildiğine dair için üzüntülü yazılar paylaştı.("herşeye rağmen " gibi yazılar.) . Şimdi bu adam beni seviyor mudur? Bir koç erkeği sevmediği kız için sevdiğine dair şiir paylaşır mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sana olan ilgisi ve tavırları özelse seni seviyor
Sana olan bakışları
Seni kıskanması
Kısıtlaması
Bunu yapma şunu yapma bunu engelle
Falan
Seni yedekte tutuyor olabilir
Bazılarımız öyle maalsef tamamen öz güven meselesi umursamamazlılık
Nasıl yani biraz açabilir misin
Ya şöyle diyim mesela seni görmüş beğenmiş sonra senden bir tık üstü olan kişi görmüş onu sevmeye başlamış gibi bir şey
Bu çok mümkün tabi. Ama o zaman niye ısrarla benimle ilgileniyor benden ilgi bekliyordu. Hem ben gidince sadece öfkeli mesajlar paylaşsın. Sevdiğine dair neden paylaşıyor.
Bu sizin için her zaman böyle mi yani biriyle sevgilisin diyelim cidden yenisini görünce onu mu sevmeye başlarsınız çünkü eğer öyleyse hiç uğraşmıycam bir daha
Kardeş aslında sırf erkekler için değil kadınlarda da böyle kim daha iyi ilgileniyorsa erkek ve kadın ona koşar
Mesele ilgilenmek mi yoksa daha güzelini bulmak mı çünkü ikisi farklı şeyler. Dış görünüşü değiştiremezsin ve dış görünüşte her zaman iyinin iyisi vardır ama ilgiyi arttırabilirsin
Kadınlar ilgiye aç erkek ise fiziğe aç karmaşık bir şey aslında ama sanırım bu örnek yeterli gibi
En son beni instegramdan engellemesine rağmen onunla konuşmaya gittim bana sen ne ayaksın dedi ardından "ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş" diye yazı paylaştı. O yüzden ne silebiliyorum aklımdan ne de güvenebilyorum yani ne sevdiği belli ne de sevmediği hiç anlayamıyorum
Seni sevmiyor boşuna ümitlenme unut gitsin tek erkek o değil ya az umursamaz ol
Peki son bir soru: sevdiğin ama affetmediğin biri oldu mu
Olmadı
Tamam peki onu kazanmak için çok uğraştın çok emek verdin diyelim ve sonunda da aranızda kıvılcımlar oldu ama o seni terk eder gibi ayrıldı. Bu durumda ona karşı ne düşünürsün geri dönse affeder misin
Kesinlikle hayır biten bitmiş geri dönen zaten canım dır bazı aptallar genelde oluyor eski eskide kaldı yani tekrar üzülecek şeyler yaşamak nedir ki
O zaman beni sevmiyor anlamına gelmiyor. O biraz yumuşamıştı affedecekti ama ben biraz tutarsız davrandım. O yüzden benden vazgeçmiş olabilir ama sevmiyor duyguları yalandı diyemeyiz değil mi? Sadece henüz affetmedi
Sen neyi kovalaıyorsunn ben onu anlamıyorum yumuşak felan bunlar hikaye insanın içini asla bilemezsin biten bitmiş bir şeyler düzeltme çalışma hayatına bak
Nasıl düşündüğüne bağlı eğer cepte olsun gibi düşünüyorsa her türlü şeyi yapabilir ama gerçekten de seviyordur öğrenmek için birraz üzerine git.
Beni affetsin diye geri döndüm. Onunla konuşmaya çalıştım. Yüz vermedi. Benden kaçtı. Ama kaçamak bakışları vardı. Bazen de çok öfkeli bakıyordu. Sonra beni başkasıyla konuşurken gördü. Çok kıskandı sinirlendi bana kızdı benimle konuşma diye. Ama sonra siniri geçti güzel güzel bakmaya başladı. Ama ben onunla konuşamadım bu sefer. Kafası karıştı sen ne yapmaya çalışıyorsun anlayamıyorum demişti. Cepte mi tutuyordur sizce.
eğer bu şekilde davranıyorsa pek cepte dursun gözüyle baktığını düşünmüyorum.
Tam gönlünü aldım derken ben onu konuşmak için bekletmiştim sonra hevesi kaçmıştı yine kızıp durdu konuşmak istemiyorum benimle konuşma dedi. Ben de anlamamış gibi yaptım ne oldu dedim kötü konuşmak istemiyorum dedi. Başkasına da kızmıştı. Ben de gerekirse kötü konuş kırılmam benim sorunum dedim. Bana "defol git o zaman" diye cevap verdi. Arkadaşları da üstüne gitmişti biraz onunla bizim tatsızlıklarımızdan rahatsız olduklarını söylüyorlardı. Ama bana çok kızgındı daha tam affetmemişti yani. Ben gidince yine bir hikaye paylaştı " ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş" diye. Ardından da başka bir gün"yeni insanalar değil, iyi insanlar tanımak istiyorum " diye bir yazı paylaştı. Seviyor ama halen kızgın mı yoksa cepte mi tutuyordur
Burca göre değil bu, aşk yürek işi.
Burçla Alakası yok onun ya
Anlayamıyorum ki normal bir erkek desem bile
Sen varken başka kızla da ilgileniyorsa sorun büyük yani
Koç erke gi olunca farklılık mı oluyor
Tabiki kişiye göre değişir ama Burçlar kişinin temel karakterde yatan bir tür özellikleri gibi düşünebilirisin.
Benimde koç
Önemsemediğin bir kız için yüreğimdesin diye yazı paylaşır mısın
Hyr tabiki
Bu soruyu sana da sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim: sevdiğin ama affetmediğin biri oldu mu