Koç burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder?

Aslan burcuyum 3 senedir koç burcu erkegine asigim, ona onu sevdiğimi itiraf ettim 3 yil once tm dedi. Zaman gecti benimle oynuyo gibi geldi buna mesaj attim iste, seni kandirdim mal felan die :d cevap geldi iste bende seni kandirdim sana kim bakar seyim senden guzel diyip engellemisti beni.
Sonra elim durmadi yine yazdim ordanda engelledi gecen sene okullar basladiginda yazmistim en son.. Bana malmisin sektir git pesimde kosma die mesaj atmisti canim cok yandi.
Dundende internet yokken wpten mesaj attim serefsiz die sildim. Sabah internete bagalndigimda mesaj geldi "bnde..." İste adini yazdi ne istiyon hayirdir yazdi? Hem sok olmustum hemde Korkudan cevap yazamadim (?) gonderdim. tam engellicekken o beni engelledi aslinda olay bole degil sadece kesit olarak anlattim.
Of herzaman elim durmuo illa mesaj gonderiorum bilmiyerekte olsa :(
Cok hoslaniorum. unutmustum. tekrar gordum ondan o kadar nefret ederken yine baglandim. Beni rezil etmis olsa bile. Hayatimda basima gelmedik kalmadi onun yuzunden yinede kendime dur diyemiyorum :( napicam.. Ondan baskada kimseyi sevemiorum. bir kac kez baskalarini denedim cok kisi bana teklif etti ama aklim hep onda. Arkadaslarim kafana takmissin sevmiosundur diolar :/ ama onu gordugumde elim ayagim bir birine girio belli etmesemde ona.
Gecen bir kuzenim bana mesaj atti. Sevdigim kisinin arkadasi.. Surekli senden bahsediyo kufredio kac senedir ne kizmissin felan die yazmis. d okuyunca sirittim bnden bahsetmesi normalmi?
bir yerde karsilastigimizda dik dik bakmasi, bn bakinca gozunu kacirmasi hemen of cozemiyorum bu adami :( koc burcu olan erkekler cevaplasin.

Koç burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder?