AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bir sn ya neden hayatın mahfoldu
kızlıgm gitti svgilm başka biriyle akrbasyla ilşkiye girdi ve akraba diye onu tercih ediyor 2 haftalık bir kız üstelk
Özele gel
1 saat sonra konuşalım ok gelirim burada ol
tamam peki
Burdamısın
evet
Hadi özele gel
kendini vermişssen iş bitmiştir.
of ne bileym ben böyle olacgını
burada bununla ilgili bir çok soru vardı vermeden önce sorsaydın belki, vermezdin... olan olmuş geçmiş olsun
bu site bu iş için gerçekten işe yarıyormuş bunu anlıyorum... gerçi vermek isteyipte buraya soru soranların verip vermediklerini bilmiyorum ama erkek elde edince iş biter
ya defalarca söyledim ama bak yapıyoruz böyle bişey ama sonunda da evlilik olacak diye kac defa söyledim kendi sucu diğer kıza ne olacak o da vermiş hadı o da öyle ben 2011 ya kolaymı 2011 den beri bir yasnamıslık var akraba diye onu tercih edecek eminim ama işte o zaman sesiz kalmam
üzgünüm yaşadıkların için... sessiz kalmasanda elinden pek bişey gelmez sanırım
ailesine anlatırım yüzüm düşer ama ortada benim hayatımda var sahip çıksaydı kendine bu 2. sevgilim ben o akadr sahp çktım da o mu çıkamamış ayıp değil mi böyle bişey yapması
ayıp ama senin yaptığında ayıp bence...
neden benim hayatım ne olacak ben sesiz mi kalıcam allah askına ailesinin her yaptığı halttan haberi olmasın mı ordan ne düşüncek iyi bu salak aileme de bişey demdi akrabamı kurtardım ama diğerine de üzülüyorum demez mi napayım ben bakayım mı arkalarından
haklısın ve sonuna kadar gitmelisin...
düşüncem bu bana en çok koyanda bu zaten :(
Son durumun ne evlendin mi
serefsız
sakın öyle hata yapma kimseye güvenme olanları görüyorsun işte benim durumuma düşme sakın sakın:(
canım benden hoşlanan ve yazan çocugun sevgılıs varmış ve kızda bunun evıne gıdıp kalıyormuş, ama çocuk bana ondan bahsetmedı ıkımızı bırlıkte aldattı , neysekı benım arkadasımdı ama o kıza ne olacak , işte dıkkat etmek lazım.
işte çok dikkatli ol benim başım yandı size bir şey olmasın dikkat edin hepiniz koruyun namusnuzu
evt canım sende moralını bozma o adamı ıkna etmeye calış , şimdilik bunu yap evlen bir şekilde.
evlenmem artık evlensem aynısını tekrar yapsa kendime geldim artık bakire değilim ortada kaldım ama yine de o kişilksize dönmem
tam bir o.. ç...muş, delikanlı adama sığmaz bu. erkek ama adam değil derler yaa aynısı
:(:(
Bence bu isler sans benim arkdasim sevgilisini degistormek istiyor 7'yildir cikiyorlar kiz ben namusluyum iste kimseye bakmiyorum falan diuor guya sevgiliside bu zamanda senin gibisini bulamam demis.iste ne diyorum sansss sands
7 yıldır çıkıpta namuslu kalmak imkansız bende 2011 den bu yana cıkyorum ama ne olduysa son 2014 yılnda gitti namusum aklıma girdi bende nefsime düştüm
Kalir kiz ailesiyle yasamis ayrica cok dikkat ediyor.cocuk buna o yuzden bagli yani anlayacagin kimse inanmiyor ama gercek canim kiz cok dikkatli bu konuda.
Geçmiş olsun.
saol :(:(
Senin hatan neydi?
eski sevgili ilk tanıstıgımzda eski sevgilime geri döndüm kabul etti sonra aynısını bana da uyguldı biribirmizi kabullendk :(
şuanki sorun yaşadığın kişiyle yeni tanışırken eski sevgiline döndün ve bu durumda yeni tanıştığın kişinin seni sevdiğini ya da hoşlandığını biliyormuydun? birde yalanlar soyledm demişsin ne yalanları?
sonardan aradan baya süre geçti eski sevgilmle ayrıldım fakat bunula da ilgilenmedim sonra geldi ben seni unutamyorum dedim benm sana yaptıklarımdan ne dedim başkasıyla mutlu ol ben sana hata yaptım dedim şans verdim yalan değil aslında üni öğrencisiym ve kıskanç biiri fakat erkelerle konuşmamı kızıyor fazla öyle sohbet etmek amaçla değil ders aktvtelernde konusyrum ona bile izin yok bende konuşmadım diyordum aramız bozulmasın diye bunlar iştee
Cok karışık anlattin anlamadim yani.
kısacası eski sevgilimden ayrılıp ben yeniyle tekrar konuşmadım o geldi yeniden unutamıyorum seni dedi göndermek istedim ama gitmedi gerçekten seviyor dedim sans verdim. yalan değil üni öğrencisiyim fakat sevgilim kıskanct erkekle konuşmamı istemiyordu fakat sınfn yarısı erkek dolusuydu ve öyle sohbet gezme falan başka erkeklerle asla olmadı fakat sınftaki aktvtelr nednyle konuştuğum oluyordu seviglime de konuşmadım diyordum aramz bozulmasın diye
Anladim öyle ortamda konusmaman Imkansiz da mesafeli davransaydin sorun olmazdı
normalde mesafelym zaten erkeklerle pek alakm olmaz dı ama sınftan da sorana da karıslğnı veremiceksek olmaz olsun bu insanlık sevgilm onu bile istemyordu
Cok sevdinmi oyle oluyor kimseyle paylasmak istemiyorsun yani insanin elinde olmayan birsey sahiplenme duygusu erkekte cok farklidir sevdiği insani kiracagini bildigi halde hiç bir erkekle gulmesini ve göz göze gelemsini istemez olayin tam tersini düşün umursama sa kiskanmasa degersiz hissedersin kendini ortasini da bulmak çok zor dedim ya sahiplenme duygusu erkekte çok farkli.
çok lazım artık ben ona ne yanlış biey yaptım ne de yalan söledim o beni yanlış anladı hep bu yüzden güzel ilişkyi mahvetti beni ortada bıraktı baskasnn da canını yaktı
Hala sevgi varsa düzelir herşey ilişkinizde saygi hala var mi?
yok ben alttan alıyordum ama olmayack artık hiçbişi beni kaybetti değermi anlamadı
Sen onu seviyormusun? Kaybetme duygusu bna koymaz diyorsan yapacak birsey yok hayat senin nasil istersen öyle olur.
seviyorum ama nefrette ediyorum ondan bana yapılacak bir şey değildi yaptığı marifet bişeymiş gibi bide bana foto atyo kendinden sogtmak için soğuttu da yani ortada da kalsam artık gönlümden de kopup gidiyor
Ona istediğini vermissin yanilmiyorsam o yüzden bu kadar rahat sen ona güvenerek biyle birşey yaptin biliyorum ama yarin ne olacağımız belli olmayan vr hiç birşeyin garantisi olmadığı bir hayatta hersey olur bundan snra hayatina ilişki yönünden bir süre ara ver farkli şeylere yonel zamanın boş kalmasin zamanla hersey umarım gönlünce olur.
aynen öyle kimseye güvenmeyeceğimi anladım artık hemde cok iyi
Simdi nasilsin peki?
hala ağlıyorum aklıma geldikçe ama eskisi gibi içimden bişey kalmadı o foto aklıma geldikçe içim acıyor nasıl yaptı bunu o haltı yerken hiç mi aklına gelmedim diye :( dün yine konuştuk ağzıma geleni saydım sen bana ben bildiğin o* çocuklarından değilm demiştin neden o o* çocuklarından biri oldun dedim ama öyle oldum dedi beddua ettim mesaj atma nefret ediyorum senden hiçbişey olmayacak artık yorma kendini dedi daha çok ölüyorum sanki:(
Üzme kendini ne desem boş biliyorum ama kendini yipratmaktan baska bisey yapmiyorsun artik onuda aramayı birak bu sekilde kendini toplayamazsin olan oldu bitti bu saatten snra gelse bile değişen birşey olmayacak
offfffffffffff:(:(:(