Çok kötü günler yaşıyorum dayanmaya çalışyorum güvenmek istiyorum? okuyun lütfen?

sevgilimle 2011 yılından beri ilişkimiz var fakat son 8 aydır ilişkiye girmeye başladık birlikte olduk onun oldum fakat benim hatalarım sebebiyle benden soğumuş gitmiş 2 hafta önce kendi köyünden akrabasıyla ilişkiye girmiş kantladı foto attı şok oldum ama ben güvendim sana böyle mi olması gerekiyordu bende senindim ama senden soğudum ve nefsime yenik düştüm dedi ben kaldıramam böyle şeyi ortada benim hayatım söz konusu 2011 yılından beri ilişki... hata yapmişsin görmezden gelicem tekrar bana döneceksin senn için 3 yıl mı önemli 2 hafta mı dedim hangimizi tercih edecksin dedm o dedi hem akrabayız dedi bende o haltı yapmadn önce düşünseydın ben nolcam burada yarım yamalak hayat dedim tamam askerden gelinceye kadar konuşmayalım dedi diğer kızdan ayrılaym dedi pek güvenim yok ama güvenmek istiyorum sonuçta onun oyuncağı değilm ben naptım ona güvenmekten başka defalarca beni bırakma dedim tamam dedi sizce ne plan yapmakta
Çok kötü günler yaşıyorum dayanmaya çalışyorum güvenmek istiyorum? okuyun lütfen?