Güncellemeler
+1 yıl
Yüzyüze gelmek istedim telefonda terk etti beni yalvardım dinlemedi bile.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve o kadar mutluyum pozları veriyor ki sosyal medyada anlatamam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki ah almaktır.. ben kendi adıma kinci bir insanım ve asla helal etmem.. yaşattıklarını yaşasın
Umarım oyle olur. Şu an o kadar mutluyum havalarında ki
O durumu bende yaşadım.. çok zor bir süreç oluyor ama geçince üzülüyorsun bu günlerine
sakın helallik verme, helallik verirsen üzerindeki karma kalkar, üzerindeki karma kalkarsa sana yaşattığının cezasını bu dünyada bulmaz.
Beni bırakırken helallik istedi zaten o an sustum ams haram zıkkım olsun
beddua bile etmene gerek yok, o sana yaşattıklarını yaşayacak sakın böyle insanlara helallik vermeyin karma haksızlık yapılan kişi affederse ortadan kalkıyor. Ha isterseniz bana yaptıkları için acı çekmesin o zaman "affettim" diyin kalkar. Yüzüne söylemeniz bile gerekmez.
Etmiyorum zaten. Bu evlilik en büyük sınavı olur insallah
Şu an sosyal medyada o kadar mutlu pozları var ki anlatamam
karma senden acımasız sen merak etme. Sen biri ölmesin biri sakat kalmasın kıyamazsın ama Karma onları iki büklüm eder. Hiç acıması yok, sakat çocuğu oluyor, karısı ölüyor, kendi sakat kalıyor, evsiz kalıyorlar eşi aldatıyor ne bileyim sen karmaya bırak sonra ben dedim de oldu diye üzülme.
Desteğiniz için teşekkürler. Böyle bildiğiniz örnekler var mı karmayla ilgili.
Her yerde var, sülalemde çok var özel olduğu için anlatamam. Ama çok üst seviye melekler bile yaptıkları haksızlıkların, neden oldukları acının bedelini ödüyorlar. Hatta şu an dünyada insanların belalarla boğuşmasının nedeni de karma. İnsanların dünyaya yaptıklarının karşılığını veriyor ve daha bitmedi.
Teşekkürler umarım cezasını çeker bu dünyada ben de duyarım bunu kulaklarımla
Sizce haklıyım değil mi
bunu en iyi siz ve yakınınızdakiler görür. Ben ne desem yalan olur.
Ama karma var dediniz şimdi de haklı mıyım deyince bilemem diyorsunuz onu anlamadım
canım ablam, karma var dedim, karma haklıysan zaten yanında olacak bence de haklısınız ama sizin yanınızda olan birinin söylemesi daha sağlıklı ben kimim sonuçta?
Teşkkürlerrr
Hak zor bir şeydir ama sana yaşattığı affedilir bir şey asla değil. Senin ahınla da mutlu olacağını sanmıyorum elbet çıkacak bir sekilde
Şu an çok mutlu görünüyor sosyal medyada ya da gösteriş bilemiyorum. Çeksin bunu o kadar çok istiyorum ki
Bugün değilse yarın ama çıkar. Icin ferah olsun canım
Umarımm teşekkürler.
Önce sıçıp sonra sıvamaya benziyor
Nihat hatipogluna sor
İhanet edeni dinlemek bile zaman kaybı.
Boşver sen hakkını helal et
hiç kimse yaşattığını yaşamadn ölmiycek
Haram zıkkım zehir olsun de geç
haram et.