Sevgilimin bazı hareketleri sinir bozucu
bazen telefonda konuşurken kız gibi " aşkoğğm " ağzını yamultarak söylüyor.
Bazen cıvık davranıyor, gülüşü falan abaza. n gibi gülüyor bazen, evlenmek istiyormuş benle koronadan sonra babana söyle diyor. Bunları telefonda konuşurken yapıyor normalde buluşunca yapmıyor. Buluşunca da sürekli çok tatlısın çok güzelsin ne güzelmişsin sen ya diyor. Sürekli sürekli neden bunları söylüyor başka bişey söylemiyor sürekli güzelsin tatlısın diyor. Erkek kankama söyledim başka kızın hoşuna gider tatlısın güzelsin denmek sen ne tuhaf kızsın diyor.
Hayat güzelsin tatlısınla yürümüyor karnın doymuyor o bayat sözlerle. Onları şöyle romantikçe söylese Abaza'n gibi geliyor bana söylerken. Telefonda konuşurken sürekli özledim seviyorum diyor sürekli. Bunlar sevdiğini göstermez sıkıldım artık. Özledin mi yaa demek diyorum dalgasına bazen. Sıkıldım ya renk katsın şu ilişkiye bide hiç güldürücü şeyler yapmıyor. Köpeğe tecavüz etmişler komik diye WhatsApp durumuna atmış komik dimi diyor çok güldüm yaa ne demezsin
bazen telefonda konuşurken kız gibi " aşkoğğm " ağzını yamultarak söylüyor.
Bazen cıvık davranıyor, gülüşü falan abaza. n gibi gülüyor bazen, evlenmek istiyormuş benle koronadan sonra babana söyle diyor. Bunları telefonda konuşurken yapıyor normalde buluşunca yapmıyor. Buluşunca da sürekli çok tatlısın çok güzelsin ne güzelmişsin sen ya diyor. Sürekli sürekli neden bunları söylüyor başka bişey söylemiyor sürekli güzelsin tatlısın diyor. Erkek kankama söyledim başka kızın hoşuna gider tatlısın güzelsin denmek sen ne tuhaf kızsın diyor.
Hayat güzelsin tatlısınla yürümüyor karnın doymuyor o bayat sözlerle. Onları şöyle romantikçe söylese Abaza'n gibi geliyor bana söylerken. Telefonda konuşurken sürekli özledim seviyorum diyor sürekli. Bunlar sevdiğini göstermez sıkıldım artık. Özledin mi yaa demek diyorum dalgasına bazen. Sıkıldım ya renk katsın şu ilişkiye bide hiç güldürücü şeyler yapmıyor. Köpeğe tecavüz etmişler komik diye WhatsApp durumuna atmış komik dimi diyor çok güldüm yaa ne demezsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Demek yaptıkları sahte geliyor. Aslında içgüdülerimizi dinlememiz lazım. Var böyle tipler laf olsun diye söylerler ama somut bişey yok.
Çiftliği varmış adamın köpeğine tecavüz edilmiş psikolojisi bozuldu hayvanlarımın diyor çiftlik sahibi buna komik diyor komik diye paylaşılmış youtubede arkadan da gülme efekti
Böyle şeyler paylaşma yanlış düşünürler dedim kendisine
Evet sahte geliyor lafta geliyor gerçekten
Belkide ben daha çok seviyorum nerden bilebilirim onu üzmüyorum ben iyi davranıyorum aşkım diyor bende aynı aşkım diyorum mutlu olsun diye sevgiliyiz diye
Kaç yaşında o?
Erkek kankalarımla konuşuyorum konuşma diyor
Kız arkadaşlarım diye yalan söylüyorum napiyim sen gibi değiller güldürüyolar beni ne zaman mutlu edicek ne zaman yüzüm gülücek benim
Çiftlik sahibi deren onun değil mi o çiftlik? Hayvanı incitmek komi diye paylaşılır mı kızm bu psikopat olmasın?
Çiftlik onun değil youtubeden bir video
O 22 ben 19
Bu konuda yalan söylemek iyi değil yani sonuçta hoşuna gitmiyorsa konuşmamanız doğru olurdu üstüne yalan da söylüyorsunuz ama o kimlerle konuşuyor bilmiyoruz. Ayrıca ilişkinizin boyutu ney bundan ne bekliyorsunuz yani? ve kaç yaşında o?
Daha gençsiniz işte. Anladım. Ondan bişey olmaz gibi geldi bana. Sevgilim olsun modunda takılıyor gibi. Yani tek sorununuz güldürmemesiyse sorun yok demektir. Yani ergen kafalı o beki hep öyle kalacak.
bir sevgilim vardı 7 ay önce . Sözleri gözleri yüzü elleri yürüyüşü beni öpüşü sarılışı çok inandırıcıydı sahiciydi samimiydi. Kendisiydi yalancı değildi. Melekti sanki öyle güzel bir enerjisi vardı ki insan yanında gülmeden duramıyordu huzurdu. Beni çok mutlu etti. Para pul görmedim ondan sadece bunlar yetti bana. Gülmeden duramıyordum sabahtan akşama kadar gülebilirdim o yanımdayken ağzımı kapatamazdım nedensiz gülerdim o da gülerdi. Sonra ayrıldık. Ben herkeste onu aramaya başladım beni çok mutlu etti, çok aşık mıydım bilmiyorum herkeste onu neden arıyorum? şu anki sevgilimin her sözü bana yalan geliyor.
Ben bu duyguların aynısını istiyorum o gözler o eller o yürüyüş o samimiyet o insanlık o huzur aynısını 😔
Çocukluğumdaki mutluluğumu verdi bana
Şuanki evlenmek istiyorum senle diyor annesi de istiyor bemi korona sonrası babana söyle diye kızıyor ısrar ediyor söylemezsen sevmiyosun beni diyor
Bu soruyu demin okumuştum o sizdiniz demek. o mutlu eden sevgili nereye kayboldu ki melek olan yani? Bu da evlenmek istiyorum diyorsa bile hemen inanmayın. Şimdi evlilik konusunu basit konu yaptılar. Babasına söyle diyene hele hiç güvenilmez. Kendi gelsin istesin o söylesin babanıza. O sizi ailesiyle tanıştırsın arkadaşlarıyla çevresiyle.
Evet bendim o soruyu soran
Güvenmiyorum dedim o da bitirdi bir kızın fesatından ayrıldık boş yere.
2 Aydır tanıştık bunla eskiden 2 sene önce aşıktı bana şans vermedim hayatımda başkası olduğu için o zamanlar beni çok seviyordu ama dedim ya sevgilim vardı sevdiğim biri vardı bağlıydım sevgilime olamadı bu yüzden bu kişiyle
Ben çıktım karşısına bu sene başladık eski samimi insan yok aslında başlarda samimiydi , canı mı sıkılıyor nedir böyle cıvıtıyor bazen işinin zorluğundan mı ki acaba dalgaya vuruyo
Al birini vur ötekine. Umursamıyordur bence. Tek olduğunuzdan emin misiniz? yedeği olmasın?
Bilmiyorum whatspaa fotoğrafımızı koydu ama
Bu da iyi ama yine de fazla inanmayın derim.
Belli ki sıkılmışsın, birbirinize göre olmadığınızı fark etmişsin.
Anlattığı tipe uygun bir kız yok zaten bu dünyada
@kıskançheriff HHaha 😂
Kendi kaliteni düşürme ne değişik insanlar var ya yol ver gitsin mk
@kıskançheriff Katılıyorum
@Gulcenin eyvallah
Çok mu kötü bir erkek sizce gulcenin?
Birbirmize göre değiliz dimi
Ama o beni sevdiğini evlenmek istedğini söylüyor
İnanmıyorum inanmak isterdim 😢 Mutlu değilim bigün mutlu olurum diye bekliyorum ayaklarımı yerden kessin istiyorum
Soru troll mk
He kanki beklemeye devam et o zaman kolay gelsin :D
@kıskançheriff trol değil ben kesip atmam kimseyi
Okurken yazılanları normal karşılamaya falan çalıştım da sonda yazdığın şey ne ya öyle 😅😅 iy dayanıyorsun 😅
Çiftliği varmış adamın köpeğine tecavüz edilmiş psikolojisi bozuldu hayvanlarımın diyor çiftlik sahibi buna komik diyor komik diye paylaşılmış youtubede arkadan da gülme efekti
Belkide ben daha çok seviyorum nerden bilebilirim onu üzmüyorum ben iyi davranıyorum aşkım diyor bende aynı aşkım diyorum mutlu olsun diye sevgiliyiz diye
Kız arkadaşlarım diye yalan söylüyorum napiyim sen gibi değiller güldürüyolar beni ne zaman mutlu edicek ne zaman yüzüm gülücek benim Onlarla sohbet çok güzel
Sen sürekli oram ağrıyr buram ağrıyor çalışıyorum çok özledim seni aşkım karım demekten öteye gidemiyorsun
Hep böyle miydi yoksa sonradan mı değişti hani sen ilişkide bu tür şeyler bekliyorsan ztn hani flört döneminde falan o istediğin yönünü görmüşsündür öyle sevmişsindir sanırım
bir sevgilim vardı 7 ay önce . Sözleri gözleri yüzü elleri yürüyüşü beni öpüşü sarılışı çok inandırıcıydı sahiciydi samimiydi. Kendisiydi yalancı değildi. Melekti sanki öyle güzel bir enerjisi vardı ki insan yanında gülmeden duramıyordu huzurdu. Beni çok mutlu etti. Para pul görmedim ondan sadece bunlar yetti bana. Gülmeden duramıyordum sabahtan akşama kadar gülebilirdim o yanımdayken ağzımı kapatamazdım nedensiz gülerdim o da gülerdi. Sonra ayrıldık. Ben herkeste onu aramaya başladım beni çok mutlu etti, çok aşık mıydım bilmiyorum herkeste onu neden arıyorum? şu anki sevgilimin her sözü bana yalan geliyor.
Ben bu duyguların aynısını istiyorum o gözler o eller o yürüyüş o samimiyet o insanlık o huzur aynısını 😔
Cevap sendeymiş meğerse baya baya aşık olmuşsun sen onu aklından çıkarmadığın sürece hiçbir ilişkinde mutlu olmassın ki eski sevgilinle bunun arasında dağlar kadar fark var eğer gerçekten yapabilirsen ya aklından çıkart yoluna devam et ya da eski sevgilinle barışma yolları dene diğer türlü boşa kürek çekmiş olursun yorma kendini
İnsan acı çektirene aşık olmaz mı?
Ondan önceki çok kötü bir erkekti çok aşıktım
Sonra ben bunla tanıştım çok mutlu etti
Beni hangisi aşk?
Unutamadığın dır aşk sana sadece belli Bir süre iy gelen değil
O ikisini de unutamadım ben
Ama mutlu edenle güzel evliliğim olurdu
Mutlu Eden ve unutamadığın o zaman :)
Mk neden hala berabersin şunla zavallının teki mk
Kız arkadaşlarım diye yalan söylüyorum napiyim sen gibi değiller güldürüyolar beni ne zaman mutlu edicek ne zaman yüzüm gülücek benim Onlarla sohbet çok güzel
Sen sürekli oram ağrıyr buram ağrıyor çalışıyorum çok özledim seni aşkım demekten öteye gidemiyorsun Güldürmüyo. İçimi titretmiyor seviliyorum dünya varmış be demiyorum mutlu olacağım günü bekliyorum
Lan banane bundan gidip sümüklünün tekini takmışsın koluna mutlu olmayı bekliyosun sinir oldum mala ya
Sevgilin biraz canım olabilir mi 🤣
Nasıl yani abi😊
Pardon canım diyecektim 😊
tiksinmissin cocuktan birak ne zorluyosun😂
E ayrıl o zaman nedir yani
Sen bir at hirsiziyla berabersin malesef
Nasıl
Bir salakla berabersin turkcesi bu
Sen sürekli oram ağrıyr buram ağrıyor çalışıyorum çok özledim seni aşkım karım demekten öteye gidemiyorsun Güldürmüyo. İçimi titretmiyor seviliyorum dünya varmış be demiyorum mutlu olacağım günü bekliyorum
tamam bekle sen haaa tamam
Iyyy son paragrafın iğrençliği ayrıl gitsin ya
Sakat ya valla yaşı kaç
22
Ben 19
Şuanki evlenmek istiyorum senle diyor annesi de istiyor bemi korona sonrası babana söyle diye kızıyor ısrar ediyor söylemezsen sevmiyosun beni diyor
19 yaşında ne evlenmesi ya salla gitsin şu salağı
Nee eeee kopege tecavuz komıkmısmı
Ne salak bjr iliski
Ben de tiksindim😨
Agzina tükür
toptur top
Ne alaka ya
Ayrıl sende