Ne yapmalıyım artık düşünmekten yoruldum?

eski sevgilim benim akrabamdı. Ailesi yüzünden ayrıldık. Ailesinin davranışları yüzünden bana nasıl davranacağını bilemez oldu. Uzak şehirlerdeyiz. Birlikte olduk. O gecenin ertesi günü benden ayrıldı. Ayrıldığımızda ben ona hiç yazmıyorum o yazdığında ama hemen yelkenleri suya indiriyorum. Bu da onu fırsat bilip bu kız benim cebimde nasıl olsa diye düşünüyor herhalde. İnstagramdan engelliyim. Wpde değil. 3-4 gün üst üste bana ne yapıyorsun diye yazdı. Sonra geri yazmayı bıraktı. Bunun amacı ara ara kendini hatırlatmak olmalı. Beni 4-5 yıl bekledi ama artık gözünde o heyecanı görmüyorum. Bir şey deyince tamam başka kızla olurum diyor. Uzakta olmana rağmen seninle uyumak istiyorum diyor. Amacı beni tamamen kaybetmek istemiyor istiyor mu beni istemiyor mu onda da kararsız tamamen de kaybetmek istemiyor beni elinde tutmak için oyalıyor. Arada kendini hatırlatıyor. Bir şey söyleyince de Beddua ediyor yaşadığım acıları sen de yaşa diyor. Ben kaç yıl emek verdim diyor ve üste çıkıyor. Yani ona laf söylenmiyor bile. Ben de wpden engellemeyi düşünüyorum. Onun üzerine zaten bana yazacaktır. Ben de onu istemediğimi söyleyerek ders vermeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerek? Hem burnu sürtsün hem de bin pişman olsun.
Ne yapmalıyım artık düşünmekten yoruldum?