Dün KS de tanıştık ve cidden ilk defa böyle hissettim. Sonra konuştuk ve bana çıkma teklif etti kabl ettim. Konuya gelirsek ben Sivaslı olduğu için ona aşık oldum ama memleketi Bayburt diye bir ülkeymiş ve orada yaşıyormuş. 1 saattir ayrıyız intihar etmek istedim lütfen yardım edin 😭😭Böyleyim
Sivaslı sandığım sevgilim Bayburtlu çıktı ayrıldım. Sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım ( açıklamayı okuyun lütfen 😭)?
Hayır yani, Sivaslı olsaydı ne değişecekti ki? Sivas'a taşınıp kangal çiftliği mi açacaktınız yoksa Sivas katmeri işletmesi mi kuracaktınız? Şehirlerin hiçbir önemi yok lakin demek istediğim şu var; sana yalan söylemesi başlı başına ilişkiniz için sorun teşkil ediyor. Bir ilişki yalanla başlayıp yalanla devam edemez. Bence sen buraya takıl; hemşehricilik yapmak yerine sana bozuk yalanlar söylemesi "hem de böylesine basit bir durum için" ileride büyük yalanlardan kaçınmamasını sağlar. Sevinmen gerekiyor; ağlamayı kes ve hayatına böyle bir düzenbazı almadığın -kurtulduğun- için kendinle gurur duymaya başla.
Yav aslında hiç öyle ayaklarım yok sen gıcık oluyorsun diye yapıyorum snnsnsn Hatta kaçta defa bzimkiler şunla görüş felan diye aday buldu hiç bakmadım bile ://
E ben diyince neden inkar ettin xmxkxkxllx sana bir kedi itirafı ben de o kadar sinir olmuyorum muhabbet ileriesin diye xlxöxöxld Gönül işlerinde başarılar
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sivaslı sandığım sevgilim Bayburtlu çıktı ayrıldım. Sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım ( açıklamayı okuyun lütfen 😭)?