Aşk İlişkileri Bildiğiniz hacı hoca var mı üfledimi uçurandan? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkes 20sinde evleniyor dura dura hiç olcaz Güncellemeler+1 yıl Kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur 😂 Güncellemeler+1 yıl Yavaş yavaş koçum tatildenmi şekerim şarkı olduğunu anlamayan var şarkı bu kamiller Bildiğiniz hacı hoca var mı üfledimi uçurandan? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kredici5984 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 41% +1 yıl Oncelikle iyi geceler ınsanlah rahatsız etmedım kışiliksiz biri degılım bnimde ablam kardesim var Bn aileme yapılmasını ıstemedıgım terbiyesızligi kimseye yapmam asla sızı medenice tanımak isterim vede hoca var etkılı ama insanla gerek kalmaz. Buna 0 0 Yorumla
jonsnow123 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Acaba büyümü yaptılar sana? 😱 Yaş oldu 28 kartlaşmış koç olmaya doğru gidiyoruz aday felan da yok hayırlısı 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyü yapan kimse korona olsun Yorumla jonsnow123 +1 yıl Amin 😂😂😂 Yorumla
Sweetsurfer1985 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Korona varken senin işin zor ablam. Sosyal mesafeden dolayı millet birbirine yaklaşamıyor bu durumda nasıl evlenecekler? 0 0 Yorumla
Trabzonluuu Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 😀😀 1 0 Yorumla
Walterin Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kahkaha attım😂😂 üfledi mi uçuranBulursan haber ver😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haber ederim😂 Yorumla
ZekiÇevik Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. geçen hoca üflüyodu verdim ağzına benim fülütü , görsen kel oğlan gibi çalıyo.. 0 0 Yorumla
iilkaycagri Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl 20sinde evleniyorlar da 21inde boşanıyorlar onu napcaz jsjdhd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu doğru dedin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tanisalim ben de evlenmedim bazi sebebelrden.5 yillik iliski bitti 0 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl polatlıda bir hoca var üfledimi uçurur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şarkı olduğunu sadece sen anladın 😂 Yorumla aheste_06 +1 yıl çünkü başkent güzelse sebebi benim :) Yorumla
askiname Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Allaha dua et ben ediyorum umarım çıkacak 0 0 Yorumla
inconnu01 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilik için mi delirmisiniz 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Millet avlanıyor olabilir 😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 33 um hala bekarim umitte yok 🤣🤣 0 5 Yorumla atomxyz +1 yıl Yarın istemeye gelelim mi çok ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @atomxyz ha ha ha Yorumla atomxyz +1 yıl Gülme be cuma karantina var biz çarşambaya kadar tanışmış olmalıyız persemde aileler tanışacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @atomxyz talibim yok demedim evlencek kişi yok dedim Yorumla atomxyz +1 yıl Bug oldu o nasıl oluyo Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Abla işin zor 0 0 Yorumla
acayipçocukk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Yanıkkkk 😄😄🔥 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oncelikle iyi geceler ınsanlah rahatsız etmedım kışiliksiz biri degılım bnimde ablam kardesim var Bn aileme yapılmasını ıstemedıgım terbiyesızligi kimseye yapmam asla sızı medenice tanımak isterim vede hoca var etkılı ama insanla gerek kalmaz. Buna
Acaba büyümü yaptılar sana? 😱
Yaş oldu 28 kartlaşmış koç olmaya doğru gidiyoruz aday felan da yok hayırlısı 😂😂😂
Büyü yapan kimse korona olsun
Amin 😂😂😂
Korona varken senin işin zor ablam. Sosyal mesafeden dolayı millet birbirine yaklaşamıyor bu durumda nasıl evlenecekler?
😀😀
Kahkaha attım😂😂 üfledi mi uçuran
Bulursan haber ver😂
Haber ederim😂
geçen hoca üflüyodu verdim ağzına benim fülütü , görsen kel oğlan gibi çalıyo..
20sinde evleniyorlar da 21inde boşanıyorlar onu napcaz jsjdhd
Onu doğru dedin
Tanisalim ben de evlenmedim bazi sebebelrden.5 yillik iliski bitti
polatlıda bir hoca var üfledimi uçurur
Şarkı olduğunu sadece sen anladın 😂
çünkü başkent güzelse sebebi benim :)
Allaha dua et ben ediyorum umarım çıkacak
Evlilik için mi delirmisiniz
Millet avlanıyor olabilir 😏
33 um hala bekarim umitte yok 🤣🤣
Yarın istemeye gelelim mi çok ciddiyim
@atomxyz ha ha ha
Gülme be cuma karantina var biz çarşambaya kadar tanışmış olmalıyız persemde aileler tanışacak
@atomxyz talibim yok demedim evlencek kişi yok dedim
Bug oldu o nasıl oluyo
Abla işin zor
Yanıkkkk 😄😄🔥
Nasibini bekle
Daha neler 😂😂😂
Daha bekarim