Sevdiğim birini nasıl unutabilirim bu yaşadıklarımı nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?

3 senelik uzaktan yürüttüğüm ilişkim bitti. Sevgilim farklı bir ülkede yaşıyor. Sevgilimin fake hesabini bulup aldatildigimi öğrendim. Doğum günümde gitmiş pasta almis görüntülü arayıp küçük bir supriz yaptı çok mutlu olmuştum bu ince davranışından bir kez daha aşık olmustum virusten dolayı her yer kapalı oldugu için çıkıp böyle bir şey yapması ne kadar mutlu değerli hissetmişti saatlerce konuşmamızın üstüne beni sevdiğini söyleyip iyiki hayatimdasin iyiki benimsin dedikten sonra uyumaya gitti yarın erkek kalkıp işe gidecekti. Son günlerde şüpheleniyordum kendi hesaplarına çok sık girmeyince bir şekilde fake hesabini buldum fake hesap açıp mesaj attm emin değildim o olduğuna tabi nasıl anlatsam çok yoğun iç sesimle resmen hareket ettim ve numarasını yollamasiyla büyük şok oldum uyuyacağım diye giden adam fake hesapta kızlarla sohbet derdinde 10 gündür bu hesabı açmış bitirdim ilişkiyi çok üzgünüm halen hiç anlamıyorum görüşemiyoruz zaten ayrilabilirdi neden bu kadar uğraştı cinsel beraberliğimizin olmayacağını da biliyordu anlamiyom bu acı tarif edilemez nasıl gecicek yıllardır beni sevdiğini söyleyen ve 4 ay sonra evlilige adım atmak için plan yapan ailesine arkadaslarina beni anlatan adam... bir aydır önüne gelene mesaj atması benimle 3 ay sonra buluşmaya geleceğine plan yaparken çok özledigini söyleyip başka kızlara da gelince görüşmek istiyorum demesi nasıl midesizlik bu benimle cinsel birlikteliği olmayacağıni bildiği için mi başka alternatifler aradı yoksa bütün erkekler aynı midesiz mi? hic sevmedi mi aslinda? sevdiyse neden aldattı? neden bunca uzak mesafeye rağmen, hiç gorusememize rağmen neden ayrılmadı? neden bana bunu yaptın dediğim zaman karşımda acı ceke çeke ağladı ve açıklamasi çok kavga ettiğimiz için herşeyden bıkmıştım, bosluga düştüm... çok pişmanım çok üzgünüm bir daha yapmayacagim güvenini kazanmak için herşeyi yapicam kendimi hiç affetmicem bu bana büyük ders oldu düşünemedim sen hayatimda olmasan da böyle şeylerle uğrasmicam seni hiç unutmayacağım hep sevicem, ben sensiz yapamam böyle dayanamam demesi... hangisi gerçek? erkekler sevse bile aldatır mı?
Lisede çok samimi arkadaştık o zamandan beri ilgisi vardı benim kimse ile sevgili olmak istemedigimi bildiği için (yıllardan beri güven problemim vardi benim çok iyi biliyordu bunu ve ilk kez ona güvenmek istedim ) yanasamadi arkadaşlığımizin da bitmesini istemedi sonra lise bitti 4 sene hiç görüşmedik bir iki tel ile konuştuk sonra üniversite 2. sınıftayken okuduğum yere gelip beni görmek istedi son defa vedalasmaya gelmiş meğerse yurt dışına çıkacaktı bir kaç gün sonra gittikten sonra eski samimiyetimiz devam etti 10 ay sonra çıkmaya başladık 3 sene sürdü çok uzun bir geçmişimiz oldu anlayacağınız
Güncellemeler
+1 yıl
Sanki o ülkede yasayacak kadar herşeyini biliyordum herşeyi bana haberdar eder sosyal hesaplarimizin şifresi birbirimizde vardı aramadigim zaman cevap vermediğim zaman çok bozulurdu son bir sene çok kavga ediyorduk sonra fark ettim ki çok sık face instagrama giren çocuk ortada yok nerde taklyon nette diye soruyorum YouTube diyordu ikna olmadım tabi kesin fake hesabı vardır düşüncesiyle bir hafta uğraştım ve buldum şimdi nasil birine yeniden guvenicem nasıl onu unutacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Neden ayrılmak yerine beni aldattı
Sevdiğim birini nasıl unutabilirim bu yaşadıklarımı nasıl atlatabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?