yüksektir neden derseniz genelde insanlar elindekinin kıymetini bilemiyorlar ve birlikte olduğu kişiden daha güzeli ve yakışıklısı çıktığında dış görünüş cazibesine aldanıp acımasızca terk ediyorlar ve o cazibesine kapıldıkları kişi de yarın bir gün buna tekmeyi vurduğunda o zaman kıymet anlıyor ama çok geç oluyor
O karikatür eksik sanırım hatırladığım kadarı ile sağ alt köşede bir kedi olmalı ve "oha ne can gitti be" demeli idi. Neyse bana öyle diyen birini ben kendi elim ile uğurlarım. Ve hiçbir beklenti içinde olmam hayatımdan silerim. Başına iş gelmiş, aç kalmış, tok kalmış inanın umursamam.
Bir ilişkide paylaşılan mutlu anlar varsa , saygı sınırları aşılmadıysa ve arada sevgi varsa giden geri döner. Ama zaten bir kişi "Ben başkasını seviyorum" diyorsa pek bir şey yaşanmamıştır. Dönmek için bir sebebi yoktur. Böyle biri dömesin daha iyi
Başka birini seviyorum diye sizden ayrılan biri sizi hiç sevmemiştir. Eğer sevseydi bunu size karşı dile getirmezdi. Bu çok can yakıcı bir cümledir. O yüzden geri dönmez, dönmesinde zaten.
Başkasını seviyorsa o kişi ile tüm bağlantımı keserim çünkü dünyasına bir başkasını dahil etme planları vardır dünyasına Davetsiz bir misafir olarak girmek istemem. Başkasını seviyor oluşu bile yeter. Bu durumda o kişiden uzaklaşmak en iyisi. Bana o saatten sonra dönsün istemem. Başkasını seviyorsa ve bana da bir gün dönecekse o kişinin hislerinde samimi olmadığı Kanısına varırım, olmaz yani.
O geri dönmek istese bile ben onu o saatten sonra kabul etmem. Bir başkasını bana tercih edecek, sonra da hiçbir şey olmamış gibi geri mi dönecek? Bir kez giden bir daha gider. O riski alamam.
Başkasını seviyorum diyip ayrılma olur mu yahu böyle diyorsa bizi kandırmış da oluyor tam bir karaktersiz de olmuş oluyor dönmesin aman kurtulmuş olurum
Giden hiç bir zaman dönmez dönecek olsa gitmezdi dönse bile belli bir süre sonra tekrar gidecektir benden size tavsiye gideni beklemekle ömrünüzü geçirmeyin sonrası hep pişmanlık olacaktır kesin ve net
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Böyle bir durum yaşamadım ama olur da başıma gelirse, bana dönmesini istemem
Diğeri patladığında hadi seninle yola devam edelim diyor. Yedek lastik olmak gibi birşey
Ne oluyor biliyor musun içindeki bütün yıldızlar kayıyor kendinden bile nefret ediyorsun o seni sevmedi diye kimseye tahammülün kalmıyor o gidiyor ya güzel olan hersey de onunla beraber gidiyor yaşarken ölüyorsun en kötüsü de zaman geçtikçe artık bunu kimseye söylemiyorsun bekliyorsun ama geldiğinde de kabul edemiyorsun o yaşasın diye canını verir atlarsın ama ateşe ona artık sen geri dönemiyorsun bırak bekleme geri donmezse umutsuz kalıp içine içine eriyip unutuyorsun
Dönerse öylece kabul etmem. Gururumu ayaklar altına almam. İyice pişman ederim. Bana yaşattığı acıyı ona yaşatırım. Benim ne suçum vardı da bana o acıyı yaşattın? Şimdi sen yaşa. Tavrım bu olur.
"Ben başkasını seviyorum" diyen birisinin dönme ihtimali çok düşüktür. Öyle birisinin dönmesi de yüzsüzlük ve arsızlıktır. Böyle birisini kabul etmekte eziklik ve de gururunu ayaklar altına almaktır.
Başkasını sevmiyor olup seviyorum dese bile dönme ihtimali düşüktür bence çünkü yalnızca seven insan döner ve seven insan kaybetmekten korkar kaybetmekten korkan insan ise başkasını seviyorum demez
Bana o lafı eden birisi dönse bile benim için bir şey ifade etmez bence asıl soru bu olmalı ha bu lafı yedikten sonra hala bir şeyler yapmaya çabalayan varsa eğer yıkıklığın dibini görmüş bazı arkadaşlar.
ben baskasını seviyorum diyene ya da ben baskasıni seviyorum dedigin birisi hic olmadi olamazda :) iliski bittikden sonra dönermi donermiyim vs boyle bir karmasada hic yasamadim :) eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yagardı... derler :)
100/ 50 neden mi bende bilmiyorum Aslında bunu söylemesi de bir garip ilişki ilerledikten sonra açık açık söyle kardeşim ama önce onla dener baktı olmuyor geri yine kollarına sığınır.
Mümkünse dönmesin fakat başıma geldi. Kendisi gitti geldi sonra ben yapmam gerekenleri yaptım hak ettiğini düşündüğüm için ve gönderdim. Pişman mıyım hayır tekrarlar mıyım aynı kişiye evet. Asena gel buraya çok özledim.