Sizce sadece mesajlaşarak aşık olmak mümkün müdür?Bana kalırsa mümkün olduğunu düşünüyorum çünkü karşıdaki kişinin kişiliğine ve karakterine bağlı olan birşey aynı sekilde karşıdaki karşı cinste aynı duyguları hissederse mesajlaşarak bile olsa mümkün olduğunu düşünüyorum.
Sizce sadece mesajlaşarak aşık olmak mümkün müdür?
Genellikle çabuk aşık olan ve özellikle genç tipler de görülür. Kesinlikle duygusal biri olmalı zaten ama modern bir çağda yaşıyoruz teknoloji aşk hayatımızı da etkiledi kimi sever kimi sevemez orası tartışılır ama son zamanlarda bu şekilde sevgili olan çok insan görüyorum. Kalıcı oluyor mu bence hayır. Ama aşkın sevmenin her hali güzel bence.
Hayatımda ilk defa bu soruyu bukadar derinden hissettiğim için buraları kurcaladım galiba mükemmel bir enerji ve akış var tarif edemediğim duygularında eşliğinde buralara düştüm ve ilk yaptığım şeylerden biri direk daha önce gitmediğim güzel bir ülkenin adasına beraber bir kaç günlük tatili misali bir davette bulundum sözlerimizin arkasındaki gerçekliği belki aşk belki başka bir şey tam emin değilim ama hissediyorum doğru cevabı bulacağım her ne olursa olsun;)
Bence mümkün, hatta daha sakıncalı olacak derecede mümkün çünkü kişiyi tam tanımıyorsun, davranışlarını gözlemlememişsin ve kendi kafandaki gibi hayal ediyorsun. Sana ne derse inanıyorsun (kendi hakkında o kadar da kötü yorumlar yapmaz). O yüzden tercih edilmemeli
Biri sanalda biriyle tanismis 3 yil mi ne konusmuslar sirilsiklam asik. Artik evlenmek istedigini söylemiş isler ciddiye binince karsi taraf islettigini itiraf etmis. Dogru mu bilmem ama oyleyse olunuyor baya demek ki. Ki bir arkadasim da gordum hic görüşmediler sadece foto atmislardi msjlastilar ve kiz cok uzuldu ayrildilar diye ağladı. Sadece msjlasma yani uzun uzun ama.
Bence aşk bedene duyulan ilgi değil, karşıdakinin yüreğinden dökülen kelimeleri kendi yüreğinin bir parçası gibi hissetmektir, bu yüzden sağlam bir aşk olabilir diye düşünüyorum, hissettiğin sürece..
Sadece mesajlaşarak aşık olunmaz o kadar uçmayalım. Güçlü bir hoşlantı olabilir hatta o kadar güçlüdür ki "ya bu tam bana göre" dedirtir. Ama aşık olma fikri bana fazlaca romantik geliyor.
Belki. Ama etkilenmeler baslayinca firsat edinilip görüşülmek istenir ve böylece gercek hayata da dökülmüş olur ilkesi. Gormeden uzun yillar mesajlasmak bağlanmak olur belki de, cunku birini hayal eder ve onun varlığına alisir yasarsin o kisi gercek degildir yuksek ihtimalle
Aşk biraz detay isteyebilir ama bir alışkanlık, bir hoşlanma olabiliyor tabiki aynı düşünceler, aynı zevkler ve mesajlaşılırken geçirilen zamanın güzel geçmesi hisleri tetikliyor.
onunla mesajlaşarak onu tanımak çok kolay ve mümkün aşık olmak zaman ister.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşık olmak çok farklı bir şey çok yoğun bir şey. Mesajla bir insanı tanımak mümkün değil, sadece düşüncelerinin bir kısmını anlarız onu da bize yansıttığı kadar. Kısaca mümkün değil.
Aşkın nerde nasıl ne şekilde ve koşulda geleceği hiç belli olmaz biz yani ben diyeyim mesajlasirken bile güldüren insana hasret kalmış birisiyim bu da beni herşeye açık yapar :)
Çünkü aşk öyle basit bir şey değil sadece mesajlaşarak Görmeden duymadan bu imkansız hoşlantı olabilir fikirlerini beğenme olabilir ama aşk olmaz zaten bir süre sonra kafanda bir profil çiziyorsun ve karşındaki kişi o profildeki gibi hayal ediyorsun ya mutlu oluyorsun hiç Görmeden duymadan Ten tene değmeden nasıl aşık olabilir ki
@_birhatunistee_ Dediklerinizde çoğunluk olarak haklılık payınız var, ancak farklı bir tarafından bakmak gerekirse iki farklı sehirde yasayan iki karsı cins ilk olarak birbirleriyle tanısıyorlar falan konusma falan derken baya ilerliyorlar 2 ay sonra flört oluyorlar daha sonrasında ise diyelim birbirlerini sevmeye baslıyorlar ancak birbirlerini göremiyorlar zaman geçtikce daha çok geçiyor bu iki kisi gerçekten birbirini seviyor ancak göremiyorlar birbirlerini yinede mesajlasarak birbirlerine sevgilerini gösteriyorlar buda asık olmak olarak yorumlanabilir bence.. ask sevgi farklıdır dersek ikisi aynı hesaba girer bence sonuç olarak ask sevgi benim görüsüm olarak aynıdır ve bu iki kisi mutlaka er ya da geç bulusur, ve birbirleriyle zaten sevgilidirler asıktırlar birsey değismez anlayacağınız benim görüsüm olarak mümkündür sizin görünüz olarak değildir tabii ki sizin görünüzde siz haklısınız benim görüsümde ben haklıyım.
Evet tabi ki aşk zaten bağımlılıktır bişeye körü körüne bağlanmaktır sen onunla mesajlaşmaya onun sana yazmasına sonra hatta anında görüldü atmasına kadar bağlanıyosun ve bu onu senin gözünde müthiş Biri gibi gösteriyor aşık olmamak mümkün mü?