Aşk İlişkileri Gorustugum biri var gecen konusuyoduk ee napiyosun dedim yazmadi yogunsun heralde dedim yazmadi sildim bende? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dun yazmiski numarami mi sildin ne diyim buna simdi kendi yaziyo oyle ben yazinca cevap vermiyo bide kusura bqkma yazamadim falan da dememis? Güncellemeler+1 yıl Konusmasak daha iyi yazammi Güncellemeler+1 yıl Hic bisey yazmasammi daha iyi Gorustugum biri var gecen konusuyoduk ee napiyosun dedim yazmadi yogunsun heralde dedim yazmadi sildim bende? Cevapla Fal Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
scorpiion_35 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl Fazlasıyla dengesiz. Boşver, iletişim dahi kurma kendisi ile. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hic yazmasam mi daha iyi ya da konusmayalimmu desem hangisinde pesimden kosar Yorumla
Centilmen_Herif Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Hal hatır sordum da geri dönüş yapmayan kişinin numarasını Rehberimde durması ne gerek yok de. Koy tekmüğü gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konusmasak daha iyi diyim demi Yorumla Centilmen_Herif +1 yıl Aynen öyle kim bilir kime müsaitide seni geri plana attı picccx Yorumla
NetGeaR33 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sessizlik en büyük silahtır.. Karşınızdakine onun gibi davranın. Ne gurur meselesi olur ne yıpranma.. Olması gereken o. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl engelle 30 gün sonra aç yine sor yine düzelmedi ise tekrar engelle düzelene kadar devam.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karısı yanındaydı belki o yüzden yazamamıştır hemen kızma adama müsait olsa yazmaz mı 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye11 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl obez evde kalmış bir tipsin işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nealaka Yorumla Çapkın_kurufasulye11 +1 yıl takmamış seni Yorumla
salcaliekmek3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bence boşver asla gitme üstüne sana değer vermemiş 0 1 Yorumla salcaliekmek3434 +1 yıl Onu düşünmediğini belli eden hareketlerde bulun yani hiç yapma Yorumla
BoraAgaoglu Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Yas kac 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 24 o 30 Yorumla BoraAgaoglu +1 yıl Ilgilenme bence... cevapta verme bakalom neler yazacak Yorumla Soran +1 yıl Instadan napiyosun yazmis vatsaptanda numaramimi sildin yazmis ikisinede cevap vermiyimmi Yorumla BoraAgaoglu +1 yıl Ilgisi varsa merak eder. Usteler. Biraz o cevapsiz kalsin Yorumla
Şaziyewaynhaus Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cevap verme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Fazlasıyla dengesiz. Boşver, iletişim dahi kurma kendisi ile.
Hic yazmasam mi daha iyi ya da konusmayalimmu desem hangisinde pesimden kosar
Hal hatır sordum da geri dönüş yapmayan kişinin numarasını Rehberimde durması ne gerek yok de. Koy tekmüğü gitsin
Konusmasak daha iyi diyim demi
Aynen öyle kim bilir kime müsaitide seni geri plana attı picccx
Sessizlik en büyük silahtır.. Karşınızdakine onun gibi davranın. Ne gurur meselesi olur ne yıpranma.. Olması gereken o.
engelle 30 gün sonra aç yine sor yine düzelmedi ise tekrar engelle düzelene kadar devam..
Karısı yanındaydı belki o yüzden yazamamıştır hemen kızma adama müsait olsa yazmaz mı 😂😂😂😂
obez evde kalmış bir tipsin işte
Nealaka
takmamış seni
Yedekte tutuyor sanki
Bence boşver asla gitme üstüne sana değer vermemiş
Onu düşünmediğini belli eden hareketlerde bulun yani hiç yapma
Birak o zaman sende yazma
Yas kac
24 o 30
Ilgilenme bence... cevapta verme bakalom neler yazacak
Instadan napiyosun yazmis vatsaptanda numaramimi sildin yazmis ikisinede cevap vermiyimmi
Ilgisi varsa merak eder. Usteler. Biraz o cevapsiz kalsin
Cevap verme
Engelle