Bunları dedim diye senden biraz sogudum uzaklaştm dedi.. Bakarmısınız arkadaşlar...

Arkadaşlar ben sevgilim ile 16 aydr çıkıyorm. Rahat değiliz Ailesinden dolayı. Hep gizli gizli yürüttük. Elimden ne geliyorsa yaptm onu mutlu etmek için. Çok fedakarlık gösterdim. Her akşam işten alıp 2 km yol yürüdüm eve kadar düşünün.. Bu daha yüzde 10u. Neyse. Geçen sevgilim benımle böyle konuşmak istemiyordu soguk konuşuyordu. bir kaç günden beri böyleydi. Bende patladım sinirlendim senın bana vereceğin değerin ben içine s..çaym dedim. Dememem gerekiyordu çok pişman oldm. Çünkü ben onu dicek bir insan değilim. Neyse kendimi affettirmiştim zar zor 2 gün peşinden koştm. Sonraki geçe yine böyle umursamıyordu beni takmıyordu. Zaten rahat rahat konuşamıyorduk bide üstüne üstlük konuşmak istemiyordu. Ya en ufak bir hatamı arıyor bulsn varya 2 gün surat yapıyor. Ya uzatma işte da. Bende ağladm üzülmüştüm gece. Sonra sen benım akıttıgım gözyaşları haketmiyosun demiştim. Ben ağlıyorm sen uyuyosun demiştim. Dün akşamda sevgilim bana o dediklerin yüzüne senden biraz soğudum inkar edemem dedi. Uzaklaştm senden dedi. Eskisi gibi içimden gelmıyo bişeyleri yapmak dedi.. Sonra konuştk konuştk. Ben ayrılmak istiyorm senden dedi.. Bende sus aklını başına al ddim. Aklını başına alana kadar mesaj atmıcam sana dedim. Arkadaşlar ne yapaym ben. Çok seviyorm onu. O benim ilkim bide.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar oda bana zamanın s...git demişti.
Bunları dedim diye senden biraz sogudum uzaklaştm dedi.. Bakarmısınız arkadaşlar...