- kızlar merhaba görüşlerinize ihtiyacım var ama öncelikle söyleyeyim ki kimsenin yadırgamasını istemiyorum. konuştuğum bir çocuk var ve çocuktan çok hoşlanıyorum. konuşmadığım 1 gün bana ızdırap gibi geliyor. bayadır konuşuyoruz ama flörtümsü gibi. açılmaya da cesaretim var üstelik.
ama benim bir fuckbuddym var ve bu çocuğa açılırsam fuckbuddym ile görüşemicemi biliyorum çünkü aldatmam asla. ama fuckbuddymle takılmaktan da vazgeçemiyorum. bana inanılmaz keyif veriyor. bu çocuğa açılmazsam bu sefer acı çekiyorum ve deliricem çünkü çok hoşlanıyorum sevmek değil ama etkileniyorum ve konuşurken heyecanlanıyorum hoşuma gidiyor. fuckbuddyimi bırakırsam aynı heyecanı bu çocukla yaşayamama ihtimalim var ve oldu ki sevgili olup ayrıldık. fuckbuddyimi tamamen kaybedebilirim. yardım edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
alfcılar : fuckbuddym der buna ama kekocası : fakindi muuu demektir.. ya şimdi böyle durumda ikisinide götürürsün.. ama birisinin haberi olsun digerinden daha rahat olur ilişki ozaman..
alfcı ne
Açık bir ilişki istiyorsun iki tarafın da bunu kabul etmesi lazım
açık bir ilişki değil hangisini seçsem
İkisinin bir kusuru yok buna sen kara vereceksin
haklısın
Hoşlandığına anlat böyle bir arkadaşım var de ama senden hoşlanıom de ilişkiye gir arada girersin
fuckbuddym var dersem ne diye benle konuşuyorsun demez mi
Onun adı fuckbuddy sen sevgilim ol istiyorum de ona çekici gelecek şekilde falan de ama ilk başlarda ona ilişki konularını açma ciddi yaklaş sonra olursa olur
ikisini idare edemem ki bana göre değil 2 kişi aynı anda
Şimdilik idare etme hoşlandığın çocukla flört dönemi geçir eğer oldu falan dersen o ilişkiye girdiğin çocukla ara ver sevdiğim biri var de anlayışla karşılar bence ayrılırsan geri dönersen iki sexsilik yap kabul eder ya zaten erkek milleti aklı sikinde sen hoşlandığın çocuğu kafaya almaya çalış her şeyi planlı yap gerisini boşver bence
evet gerçekten haklısın fuckbuddym tamamen ilişkiyi bitirirsem dönmez ama ara veriyorum dersem geri gelir. zaten benimle takılmayı çok seviyor ara verirsem bekleyebilir. çok teşekkür ederimm
Ne demek canım
Vay arkadaş dertlere bak ikisine de bu durumu açıkla
fuckbuddyme kalsa başka sevgilim olsa bile benle sevişmek ister biraz umursuz biri
tm ikisinede anlat durumu orta yol bulunur
anlatsam abez kaçar fuckbuddy varsa benden niye hoşlanıyosun derse çocuk?
Sevdiğinle ilişkiye girmen neden imkansızki. Çocuk gay filnmı?
hayır henüz aramızda adı konan bir şey yokken durduk yere ilişki yaşayamam
Fuckbuddy gibi düşün onuda fuckbuddy 2
ama fuckbuddymden hoşlanmıyorum o çocuktan hoşlanıyorum sırf sevişmek için istemiyorum ki onu
Anlayamıyorum seni çok karılık duygular içindesin. Bedenini fuckbudyyle ruhunuda o çocuklamı doyurmak istiyorsun
evet öyle haklısın
Bize denk gelmezki senin gibi bir kız
napıcaksın benim gibi kızı
Hem duygusal hem ateşlisin işte daa ne olsun
seks olmadan nasıl yaşanır ki
Bende seksiyim 🤣🤣😎
Hoslandıgın çocukla iliskiye gir birkere
imkansız şu an
Kızlara sormuşsun ama.
herkese işte
Hem ayranım dökülmesin hem de... Durumu
biraz öyle haklısın ama napıyım
Bilemedim
Bir kere ilişkiye gir hoslandığın çocukla
Denemesi bedava desene sjfksk
Napim kız yapmış ndjdkdkd ben yapmam öyle birşey seks seviyor demekki
Seks i herkes sever kimi evlenmeden kili evlendikten sonra. Bu insanın dogasında var
Banane
keşke ama imkansız
Hayırlısı olsun senin için :)
@Bitinya teşekkür ederim
Rica ederim.
Fuckbudyn baya iyi o zamn vazgecemedgine gore
evet gerçekten harika
En fazla kac postayi gördün
7 gordunmu
Yas kac
7 görmedim ama yani her postanın süresi çok uzun oluyor 4 gördüm ama bütün gece sürdü
Peki kalınmı ya sana sorcaklarm var
Mesaj atarmsn
Fuckbuddyn omdugunu kimler bilio
evet kalın baya
Peki vajinada genisleme olmuomu benimkide cok kalin
hayır olmuyo
Dm den yazarmisn
mesaj atamıyorum
Neden o zaman takip at
Ne okudum ben şimdi beynim yandı
:(
Yazık