Aşk İlişkileri Fizik Olarak Nicki Minaj Gibi Biriyle Mi Sevgili Olursun Yoksa Beyonce Gibi Biriyle Mi? AslıQuenen Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nicki MinajBeyonceYoksa Başka birilerini mi tercih edersinizTercihim Taylor :)ama biliyoruz ki hepiniz kaderi belli :D Fizik Olarak Nicki Minaj Gibi Biriyle Mi Sevgili Olursun Yoksa Beyonce Gibi Biriyle Mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zynpp_dmrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Iki seçenekten birini seçmek zorunda olsam tabiki Beyonce. Erkek olduğumu varsayıyorum 😂😂 1 2 Yorumla AslıQuenen +1 yıl istersen başka sanatçılardan da seçebilirsin ben Taylor Swift seçtim :D Yorumla zynpp_dmrr +1 yıl Başkaları da isin içine girerse çıkamam 😂 Yorumla
Acılıışalgam Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Rihanna'nın halini de biliyoruz cingen karıları gibi oldu 0 7 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Rihanna taş yanlız Yorumla Acılıışalgam +1 yıl Tam olarak neresi fok balığı gibi Yorumla AslıQuenen +1 yıl Yorumla Acılıışalgam +1 yıl https://hizliresim.com/0wTGYs Yorumla AslıQuenen +1 yıl rihanna'nın yeni şeyler denediği zamanlardı son zamanlarda yine zayıfladı Yorumla Acılıışalgam +1 yıl Demek ki çingene potansiyeli var bu gerçeği değiştirmez 😂 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Rihanna zaten galiba çingene :D Yorumla
ersankuneri_ Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Hepsi iyi ama aralarından her zaman beyonce önde olmuştur 0 0 Yorumla
ramazandaşarapqeyf Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl bolu tünelini bulmak için nikiyi yere yatırıp ayırıp ambalaj bantıyla fayansa yapıştırmak lazım 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Seçeneklerde Shakira'yı aradım. 0 2 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Shakira mı :D o bence rakip bile olamaz Yorumla AçarakŞah +1 yıl Az önce büyük düşman edindin. Hem slikonlu kalçayı napalım. Yorumla
Hayalprest60 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Beyonce tamamen doğal beyonce tabiki 0 0 Yorumla
xxanxiety Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Cardi b ahshs 1 9 Yorumla AslıQuenen +1 yıl oda Nicki gibi işte :D Yorumla xxanxiety +1 yıl Hayır cardi aşırı tatlı bir sey😂😂 insan onunla sıkılmaz hiç Yorumla AslıQuenen +1 yıl tatlı mı :D Yorumla xxanxiety +1 yıl Evet asiri sempatik zevkler tartisilmaz 😂 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Bende seviyorum Cardi'yi ama tatlış da değil ya :D Onun çingen hareketleri hoş mesela gülüp beni sevmeyenler s**tirsin gitsin demesi filan :D Yorumla xxanxiety +1 yıl Benim o tavırları hosuma gidiyo çingenem benim shhdj Yorumla AslıQuenen +1 yıl onun gibi çirkefi daha nereden bulacaklar çirkefliği severim :D Yorumla xxanxiety +1 yıl Bu insanlar cirkeflikten anlıyor canlı yayin açıp ona buna sallaması cok iyi efsane çıldırıyo 😂😂 Yorumla AslıQuenen +1 yıl ona zaten bayılıyorum Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Beyonce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Iki seçenekten birini seçmek zorunda olsam tabiki Beyonce. Erkek olduğumu varsayıyorum 😂😂
istersen başka sanatçılardan da seçebilirsin ben Taylor Swift seçtim :D
Başkaları da isin içine girerse çıkamam 😂
Rihanna'nın halini de biliyoruz cingen karıları gibi oldu
Rihanna taş yanlız
Tam olarak neresi fok balığı gibi
https://hizliresim.com/0wTGYs
rihanna'nın yeni şeyler denediği zamanlardı son zamanlarda yine zayıfladı
Demek ki çingene potansiyeli var bu gerçeği değiştirmez 😂
Rihanna zaten galiba çingene :D
Hepsi iyi ama aralarından her zaman beyonce önde olmuştur
bolu tünelini bulmak için nikiyi yere yatırıp ayırıp ambalaj bantıyla fayansa yapıştırmak lazım
Seçeneklerde Shakira'yı aradım.
Shakira mı :D o bence rakip bile olamaz
Az önce büyük düşman edindin. Hem slikonlu kalçayı napalım.
hiç biri. adriana lima gibi olabilir.
Beyonce tamamen doğal beyonce tabiki
Beyonce demeyen vizyonsuzdur :D
Cardi b ahshs
oda Nicki gibi işte :D
Hayır cardi aşırı tatlı bir sey😂😂 insan onunla sıkılmaz hiç
tatlı mı :D
Evet asiri sempatik zevkler tartisilmaz 😂
Bende seviyorum Cardi'yi ama tatlış da değil ya :D Onun çingen hareketleri hoş mesela gülüp beni sevmeyenler s**tirsin gitsin demesi filan :D
Benim o tavırları hosuma gidiyo çingenem benim shhdj
onun gibi çirkefi daha nereden bulacaklar çirkefliği severim :D
Bu insanlar cirkeflikten anlıyor canlı yayin açıp ona buna sallaması cok iyi efsane çıldırıyo 😂😂
ona zaten bayılıyorum
Begenmiyorum sacma bir fizigi var
Beyonce
Kendall jenner tarzı
Beyonce tartışmasız