Bu kavganın kazananı kim? Seçtiğiniz sanatçının neden daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?İkisi de başarılı sanatçılar. Bence yani bence Carbi çok trent olsa da Nicki bir efsane
nicki minaj ı daha insancıl ve iyi niyetli görüyorum.. ve özellikle çocuklara / hayranlarına karşı çok ilgili ve alçakgönüllü.. cardi b yi ise genelde anca sağa sola atar gider yaparken görüyorum.. kişisel fikrim nicki minajdan yana..
Cardi-1)1992 doğumlu 2) Amerikalı 3)2011 yılında ilk kez ünlü oldu 4) ilk şarkısı 2017-de çıktı 5) mağaza önünde yaptığı dansın paylaşılması sonucunda ilk kez ünlü oldu 6) 35 single'i var 7)3 albümü var. Nicki Minaj -1)1982 doğumlu 2) Trindadli 3)2007 yılında ünlü oldu 4) ilk şarkısı 2007-de çıktı 5) ilk şarkısını yayınlandıktan sonra ilk kez ünlü oldu 6)121 single'ı var 7)4 albümü var. İşte tam olarak 7 fark
İyi de bu yazdıklarına ben şahit değilim, yasal bilgiler mi değil mi ne bileyim ya. İki fotoyu yan yana koyduğunda kardeş gibiler, tarzları sesi bile benziyor zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nicki minaj ı daha insancıl ve iyi niyetli görüyorum.. ve özellikle çocuklara / hayranlarına karşı çok ilgili ve alçakgönüllü.. cardi b yi ise genelde anca sağa sola atar gider yaparken görüyorum.. kişisel fikrim nicki minajdan yana..
Bu ikisi arasında ne gibi 7 fark varki. Kardeş olmasın bunlar?
Cardi-1)1992 doğumlu 2) Amerikalı 3)2011 yılında ilk kez ünlü oldu 4) ilk şarkısı 2017-de çıktı 5) mağaza önünde yaptığı dansın paylaşılması sonucunda ilk kez ünlü oldu 6) 35 single'i var 7)3 albümü var.
Nicki Minaj -1)1982 doğumlu 2) Trindadli 3)2007 yılında ünlü oldu 4) ilk şarkısı 2007-de çıktı 5) ilk şarkısını yayınlandıktan sonra ilk kez ünlü oldu 6)121 single'ı var 7)4 albümü var. İşte tam olarak 7 fark
İyi de bu yazdıklarına ben şahit değilim, yasal bilgiler mi değil mi ne bileyim ya. İki fotoyu yan yana koyduğunda kardeş gibiler, tarzları sesi bile benziyor zaten.
Evet çünkü ikisi de rapçi. Tarz aynı. Müzik aynı
O mantıkla diğer rapçi kadın şarkıcıları benzetemedim. Bu ikisi kopya gibi nerdeyse.
Ola bilir
Nedeni şu Cardi B Nicki Minajın saç stilini falan kopyaladı makyajda dahil
Tabii ki de nicki diğeri de iyi de nicki olursa başka kimse galip gelmez
Nicki tabiiki show kadını
Ikisi de at hırsızı awk
Nicki daha başarılı ve havalı
Bizim şopar naci 😂😂😂ayni hsjdhsjdhddh
Konu rapse nicki her türlü
Cardi B
Carrrdi B
Cardi 🥰