Müzik & Etkinlik Nicki Minaj mı, Cardi B mi? tozlu-kaset20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi rapçi sizce? Nicki Minaj Cardi B Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nicki Minaj mı, Cardi B mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Nicki Minaj ablam show yapar. Bir kaç freestylesi var kalite gerçekten 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl gerçekten kaliteli Yorumla
best_cover90s Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cardi B bence daha diyi. Çılgın bir karakteri var, çok güldürüyor beni. :D şarkıları da güzel bence. 0 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nicki Minaj bana çok sinsi geliyor itici bir yapısı var anlayamadım 😒 0 0 Yorumla
SonunaKadarAK Takip Et Xper 1 Yaş: 65 +1 yıl C: Çok daha iyi erkek rapçiler varken onları dinlemem. 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl bence tarzları erkeklerden çok farklı Yorumla
AmiraMarchenko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cardi 0 1 Yorumla tozlu-kaset20 +1 yıl sonunda cari diyen biri :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nicki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nicki Minaj ablam show yapar. Bir kaç freestylesi var kalite gerçekten
gerçekten kaliteli
Cardi B bence daha diyi. Çılgın bir karakteri var, çok güldürüyor beni. :D şarkıları da güzel bence.
Nicki Minaj bana çok sinsi geliyor itici bir yapısı var anlayamadım 😒
C: Çok daha iyi erkek rapçiler varken onları dinlemem.
bence tarzları erkeklerden çok farklı
İkisi de değil ikisi de varoş
Cardi
sonunda cari diyen biri :D
Nicki Minaj'ın kostümü daha iddialı
Nicki
Tabii ki Nicki
Nicki bir ikon ötesi yok
Nicki🌸
Cardi B🤪
Nicki mine
Nicki tabikide 👍